25 Responses

  1. effort lab
    effort lab September 10, 2013 at 3:24 pm | | Reply

    hentam saje asalkan blog berupdate 🙂

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 11, 2013 at 6:26 pm | | Reply

      Betul tu.. Setuju… :mrgreen:

  2. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 10, 2013 at 3:30 pm | | Reply

    perghhhh! memang power…

  3. MrJocko
    MrJocko September 10, 2013 at 5:15 pm | | Reply

    konsisten duk bawah 300 tu,,, wowwwwwwww

  4. Eraz Fadli
    Eraz Fadli September 10, 2013 at 5:30 pm | | Reply

    wow.. hebat tu.. bawawh 300..

  5. zie fauzi
    zie fauzi September 10, 2013 at 6:18 pm | | Reply

    turun naik pun tetap bawah 50k….. jeles sungguh ni…. 😀

  6. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique September 10, 2013 at 7:27 pm | | Reply

    fuiyo…..! 😯

  7. fazrol
    fazrol September 10, 2013 at 9:27 pm | | Reply

    Aku tak pernah ambil tahu pun…

  8. Hairul Azni
    Hairul Azni September 11, 2013 at 2:31 am | | Reply

    Dulu angka kurus…malas punya pasal sekarang dah gemuk balik..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 11, 2013 at 6:32 pm | | Reply

      hehehe..betul tu. sama la kite.. tapi kena usaha bagi ok balik kan.. 💡 :mrgreen:

  9. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi September 11, 2013 at 2:31 am | | Reply

    Hahaha… Oklah tu, aku tak pernah ambil tahu pasal alex dah…

  10. hafizmd
    hafizmd September 11, 2013 at 3:28 am | | Reply

    gua pun pening tgk naik turun ni…hentam sajalah…update macam biasa…hehe

  11. Nadot
    Nadot September 11, 2013 at 5:26 am | | Reply

    Memang nak menangis tengok alexa rank sendiri beberapa hari lepas setelah banyak bulan tak update… Padan muke sendiri… hihi

    p/s: jelesss… bai

    1. hafizmd
      hafizmd September 25, 2013 at 4:22 pm | | Reply

      mmg jeles…bai jugak

  12. reezluv
    reezluv September 11, 2013 at 5:43 am | | Reply

    ngah usaha kasi turun bawah 100K

  13. Hafizul
    Hafizul September 11, 2013 at 7:45 am | | Reply

    Maintain lagi nih..gerak pun tak banyak…haha..

  14. blogger lelaki
    blogger lelaki September 11, 2013 at 7:58 am | | Reply

    blog gua pun dah naik jadi yg ke sejuta lima ratus ribu..hahaha

  15. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 11, 2013 at 2:07 pm | | Reply

    Lagi power lagi best. Haha. Memang hebat ni bro. Aku punya terkapai-kapai lagi.

  16. sabree hussin
    sabree hussin September 11, 2013 at 3:16 pm | | Reply

    Aku punya dah jadi sejuta lebih dah

    Ngade tak update blog haha

  17. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 11, 2013 at 6:27 pm | | Reply

    Hebat la. bawah 50k tu.. 😮 😛

  18. hafiz
    hafiz September 12, 2013 at 5:05 am | | Reply

    Wah terbaik ranking ni, aku punya dah naik balik huhuhu

  19. KiD
    KiD September 12, 2013 at 2:54 pm | | Reply

    Alexa merupakan salah satu tanda aras yang aku gunakan bagi menilai sesebuah blog.. selain trafik dan kehenseman beliau.. hehehee

  20. hafizrahim
    hafizrahim September 12, 2013 at 3:11 pm | | Reply

    alexa aku naik turun lagi..haish..segan betul dia nak turun terus..ke aku yang malas..hahaha

  21. Juan
    Juan September 13, 2013 at 6:53 am | | Reply

    bagi aku alexa apabila sampai tahap blogger 500 kebawah, ianya sangat mudah naik dan turun sebab persaingan mula tinggi

  22. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 3, 2014 at 2:45 am | | Reply

    Alexa mencanak naik tu en.titan..:(

Leave a Reply to blogger lelaki Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.