34 Responses

  1. Hairul Azni
    Hairul Azni September 10, 2013 at 12:55 am | | Reply

    Memang terbaiklah….sifu..
    Dah masuk 56 dah tu…aku tengah kejar ni..hehe

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 10, 2013 at 4:40 am | | Reply

      Betul-betul.. Hebat sifu titan 😛

  2. Khairil Mazri
    Khairil Mazri September 10, 2013 at 1:08 am | | Reply

    kitab tu masih ada lagi? aku blom grab lagi 😐

    1. titan
      titan September 10, 2013 at 1:14 am | | Reply

      masih ada dan dijual. rujuk sini – http://teknikseomerahjambu.com

  3. MrJocko
    MrJocko September 10, 2013 at 1:12 am | | Reply

    RM25 buleh la makan 5 cawan CENDOL SPECIAL…

  4. Juan
    Juan September 10, 2013 at 1:16 am | | Reply

    mantaplah bro :mrgreen:

  5. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 10, 2013 at 1:16 am | | Reply

    wow kena tunggu setahun?

    1. titan
      titan September 10, 2013 at 1:33 am | | Reply

      gua aje yang lembab sikit. Tu yang makan setahun. Orang lain pandai-pandai..promosi hari ini..tak sampai seminggu dah leh dapat. Gua banyak develop banyak menda nak bagi sesetengah blog tu kuat untuk pegang keyword nih..

  6. zool
    zool September 10, 2013 at 1:44 am | | Reply

    hm.. bagus la lu.. byk duit dari jobdirumah dpt

  7. cik tom
    cik tom September 10, 2013 at 1:44 am | | Reply

    xpe lewat yang penting income continuous every month…

  8. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi September 10, 2013 at 3:07 am | | Reply

    Ohsem la buat INCOME… Gua dah tak jalan dah kepala nak buat iNCOME.. -_-

  9. blogger lelaki
    blogger lelaki September 10, 2013 at 4:16 am | | Reply

    bro xnak belanje ke dgn duit tu..he3

  10. Irwan Alessa
    Irwan Alessa September 10, 2013 at 4:38 am | | Reply

    memang boleh dah Jubli Emas ni..

  11. encikarman
    encikarman September 10, 2013 at 5:06 am | | Reply

    hoho, gua dah pasang jerangakp samar, belum ada mengena lagi no bro, mungkin musim hujan kot.

  12. sukma
    sukma September 10, 2013 at 5:14 am | | Reply

    terbaik ler….banyak job….

  13. Anuar
    Anuar September 10, 2013 at 5:25 am | | Reply

    Bestnya dapat komisyen lagi dan lagi… 😉

  14. hafiz
    hafiz September 10, 2013 at 6:48 am | | Reply

    dah tau sikit2 rahsianya…

  15. adikensem
    adikensem September 10, 2013 at 7:03 am | | Reply

    Huyo…macam mana nak affiliate affiliate ni..macam seronok ronok je buat jobdirumah ni 😛

  16. Hafizul
    Hafizul September 10, 2013 at 7:29 am | | Reply

    Emm biar lambat asal selamat..haha..suka la tengok gambar ni…tak tahu kenapa..haha

  17. Hafizul
    Hafizul September 10, 2013 at 7:32 am | | Reply

    Satu jer yang saya perasan..kenapa tak letak tajuk untuk komisen jobdirumah sepertimana yang encik titan lakukan suatu masa dahulu?

  18. ajumohit
    ajumohit September 10, 2013 at 11:40 am | | Reply

    tahniah ye, malu2 kucing pula gambar tu 😉

  19. Akuro San
    Akuro San September 10, 2013 at 12:44 pm | | Reply

    eh, mana gambar Fatin Liyana? :mrgreen:

    1. titan
      titan September 13, 2013 at 4:07 am | | Reply

      mana ada gambar dia. haha..

  20. sabree hussin
    sabree hussin September 10, 2013 at 3:11 pm | | Reply

    Produk ni memang laku keras 🙂 hhe tapi nampak gaya macam titan dah sapu semua keh3

  21. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 10, 2013 at 3:17 pm | | Reply

    tahniah bro otai master hebakkk

  22. effort lab
    effort lab September 10, 2013 at 3:30 pm | | Reply

    berbuih mulut, lebam jari nak buat ayat.. takde jugak yg nak teringin nak join..

  23. azman
    azman September 10, 2013 at 3:35 pm | | Reply

    Lu mmg rajin cari duit 🙂

  24. Norfanil
    Norfanil September 11, 2013 at 12:19 pm | | Reply

    dah daftar dah..tapi masih blur blur nak mulakan…

  25. zuan
    zuan September 11, 2013 at 3:05 pm | | Reply

    on the way…

  26. Ummi Hanie
    Ummi Hanie September 12, 2013 at 2:51 pm | | Reply

    kalau job buat blog, den pun suko 😉

  27. hafizrahim
    hafizrahim September 12, 2013 at 3:10 pm | | Reply

    aku tak pernah test bid lagi..nak gak merasa duit usd..hehhe

  28. penaberkala
    penaberkala September 12, 2013 at 4:14 pm | | Reply

    belum sempat lagi nk join
    selalu je email masuk ke inbox
    bila free, ingat nk try godek-godek
    mana tau ada rezeki kat situ

  29. akubiomed
    akubiomed September 13, 2013 at 3:44 am | | Reply

    Alahai cute jejaka Banting ini ketawa sambil tutup mulut. Mengalahkan anak dara. 🙂

    1. titan
      titan September 13, 2013 at 4:09 am | | Reply

      haha..

      gua pun dah lupa kenapa gua gelak masa tuuu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.