30 Responses

  1. papa mifz
    papa mifz September 13, 2013 at 8:41 am | | Reply

    lu memang baik hati sebab sudi kongsi contest yang sedang berlangsung…

  2. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 13, 2013 at 8:47 am | | Reply

    Terima kasih bagi maklumat di atas…nak semak mana yang ada selera…

  3. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 13, 2013 at 9:45 am | | Reply

    Apa lagi.. En Titan dah tunjuk jalan.. Berjemaah la join contest. Hehe

  4. Risi Yusoff
    Risi Yusoff September 13, 2013 at 10:11 am | | Reply

    Brother titan memang kaki contest la.. caya la ..

  5. onlajer
    onlajer September 13, 2013 at 10:24 am | | Reply

    i say apsal dirahsiakan :mrgreen:

  6. anuar
    anuar September 13, 2013 at 10:39 am | | Reply

    Ada byk contest lah pula dekat hujung2 semester ni. . Waktu saya semakin sibuk… jadi pemerhati jelah jawabnya. ..

  7. Haniz
    Haniz September 13, 2013 at 10:40 am | | Reply

    Terbaiklah bro. Saya pun cadangnya nak buat Contest versi 2 tak lama lagi. Sekarang duk fikir hadiah yang best2

  8. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 13, 2013 at 4:18 pm | | Reply

    terbaik boleh ak terjah n join lagi hehe

  9. blogger lelaki
    blogger lelaki September 14, 2013 at 2:06 am | | Reply

    bro bagi tau la apa yg no.6 tu..selalu mcm ni..hahaha

  10. faizal
    faizal September 14, 2013 at 2:49 am | | Reply

    berkongsi rezeki tak rugi

  11. reezluv
    reezluv September 14, 2013 at 3:59 am | | Reply

    best gak banyak contest ni..sekadar menyertai la nampaknya 😀

  12. wazy
    wazy September 14, 2013 at 4:07 am | | Reply

    Nombor 6 tu apa la ek,hehe rahsia-rahsia pulak

  13. Hairul Azni
    Hairul Azni September 14, 2013 at 7:10 am | | Reply

    Lu tak buat contest ka?

  14. Hafizul
    Hafizul September 14, 2013 at 8:58 am | | Reply

    Encik Titan..tak ada kontest yang mudah2 ke?adoiii…

  15. ajumohit
    ajumohit September 14, 2013 at 9:51 am | | Reply

    tq for this info, menarik utk dijoin 😉

  16. sabree hussin
    sabree hussin September 14, 2013 at 11:47 am | | Reply

    ok la kalau begitu den torai :mrgreen:

  17. hafiz
    hafiz September 14, 2013 at 2:48 pm | | Reply

    Boleh cuba nanti kalau ada kelapangan…

  18. Ladfe Amir
    Ladfe Amir September 14, 2013 at 4:39 pm | | Reply

    oklah. gua rasa skrg ni nak tukar plan pula. join pertandingan contest selepas sering menjadi penaja contest sahaja

  19. zuan
    zuan September 15, 2013 at 8:08 am | | Reply

    lu tak kerek pada gua..

  20. MrJocko
    MrJocko September 15, 2013 at 9:48 am | | Reply

    Promosi P1 ke???
    Hahahahahaha tak minattt

  21. hafizmd
    hafizmd September 15, 2013 at 9:50 am | | Reply

    nampak gayanya gua kena perah otak sikit malam ni…nak masuk jugaklah…hehe

    yg no 3 dah settle…menang jugaklah sipi2 =)

    thanks utk lu sbb tlg sebarkan benda2 ni..hehe

  22. TehR
    TehR September 15, 2013 at 5:09 pm | | Reply

    jom pakat2 join contest yang no 6 tu
    hadiah paling menarik

  23. zik
    zik September 16, 2013 at 1:18 am | | Reply

    masyuk rm500 tuh… bukan senang nak dapat…usaha beb!!!

  24. zool
    zool September 16, 2013 at 1:53 am | | Reply

    banyak gak contest bulan ni

  25. daddydee
    daddydee September 16, 2013 at 3:02 am | | Reply

    Terima kasih bro…nanti boleh sertai…

  26. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 16, 2013 at 3:32 pm | | Reply

    ada lagi yang tak join ni huhu kekangan masa sikit

  27. kakiblog
    kakiblog September 16, 2013 at 5:22 pm | | Reply

    bab curi masa itu saya takut juga..nanti kena tangkap

  28. hafizmd
    hafizmd September 17, 2013 at 9:06 am | | Reply

    gua lupa nak jawab soklan last tu…

    mmg best ler kalau tiap2 minggu dapat cek camtuh….oh! indahnya….

  29. Joe
    Joe September 18, 2013 at 3:43 am | | Reply

    Aku tak pernah join contest…. 😯

  30. hafizrahim
    hafizrahim September 19, 2013 at 10:14 am | | Reply

    bulan ni aku rilek dlu dari masuk mana2 kontes..ada plan lain.hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.