27 Responses

  1. Mak lagenda
    Mak lagenda September 18, 2013 at 4:14 am | | Reply

    Semuanya malas ni tan..?? Err..jgn makan pon ko malas, udah le yea.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  2. Anarm
    Anarm September 18, 2013 at 4:15 am | | Reply

    Aktiviti melancong yg best. Dah lama aku tak ke Johor.

  3. KiD
    KiD September 18, 2013 at 4:16 am | | Reply

    tu laaaa.. dah melencong dan melancong ke Johor.. hehehee

  4. reezluv
    reezluv September 18, 2013 at 4:40 am | | Reply

    ala..melancong Johor je pun..bukan jauh mana..hehe..

  5. akubiomed
    akubiomed September 18, 2013 at 4:54 am | | Reply

    Anak dara Banting gelak-gelak malu. 🙂

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki September 18, 2013 at 4:56 am | | Reply

    owh..patut la lama tak nampak..bro pergi bertapa dkt air tejun ke..ha3

  7. Ismail N
    Ismail N September 18, 2013 at 5:06 am | | Reply

    Artikel pon tak pe.. Tapi yg penting, datang kampung aku, jangan lupa makan mee bandung sama rojak petis.. :mrgreen:

  8. papa mifz
    papa mifz September 18, 2013 at 7:00 am | | Reply

    kenapa gelak tutup mulut macam tuh bro..?? hehe…

  9. hafiz
    hafiz September 18, 2013 at 7:35 am | | Reply

    La kg kelantan dekat sgt dgn umah mentua aku, kebetulan masa tu aku ada kat kota tinggi….

  10. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 18, 2013 at 8:10 am | | Reply

    Sekarng mesti prestasi dah kembali normal ni. Haha

  11. Denaihati
    Denaihati September 18, 2013 at 8:36 am | | Reply

    selamat datang ke johor tuan. dulu-dulu masuk Air Terjun Kota Tinggi tu free je.

  12. onlajer
    onlajer September 18, 2013 at 8:58 am | | Reply

    o ada sedara ya dekat kota tinggi ya

  13. azman
    azman September 18, 2013 at 10:02 am | | Reply

    rm 7.50 1 kepala,mahal lah.

  14. Juan
    Juan September 18, 2013 at 10:16 am | | Reply

    ko ke Johor x bagitau aku

  15. Akuro San
    Akuro San September 18, 2013 at 1:14 pm | | Reply

    dulu masa samb blaja kat Pasir Gudang, pernah gak pergi Air Terjun Kota Tinggi tuh. kalau tak silap, dulu tak yah bayar pun… sayangnya, masa tu saya pergi waktu ‘salah hari’… terpaksalah bersabar tgk kawan-kawan yg lain bermandi-manda dengan riangnya.. kita nak masuk dalam air, takut air ‘tercemar’ pula tak pasal-pasal.. huhu~

  16. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 18, 2013 at 3:25 pm | | Reply

    Malas tapi masyuk tak apa…!

  17. TehR
    TehR September 18, 2013 at 3:31 pm | | Reply

    ada kampung kelantan pulak kat johor
    aku baru tahu ni

  18. Hafizul
    Hafizul September 18, 2013 at 4:40 pm | | Reply

    Hehe..seronok lah berjalan-jalan..dapat cuti mata pulak tu..haha..Emm bab awek johor tak nak review gak ke?haha

  19. Ladfe Amir
    Ladfe Amir September 18, 2013 at 5:41 pm | | Reply

    lama dah gua tak ergi johor. jom melancong ke johor lagi

  20. munir ardi
    munir ardi September 18, 2013 at 9:14 pm | | Reply

    KAlau penat tak apa kan bercuti dulu dari blog

  21. hafizmd
    hafizmd September 19, 2013 at 6:23 am | | Reply

    Malas takpe, lu ada Maikel…hehe

    p.s- ni gambar darjah berapa ni? keh3 😈

  22. hafizrahim
    hafizrahim September 19, 2013 at 10:11 am | | Reply

    lu malas pun komisyen masuk maa..ok lah tu.hehehe

  23. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 19, 2013 at 10:36 am | | Reply

    perghh sonok dapat konvoi ramai2, rehat seketika tp masyukk

  24. Asyrof Asri
    Asyrof Asri September 20, 2013 at 1:41 am | | Reply

    hahahah ..

    Seronoklah … 🙂

  25. hafiz
    hafiz September 20, 2013 at 4:02 am | | Reply

    Lama betul tak mandi kat air terjun kota tinggi tu…

  26. wazy
    wazy September 20, 2013 at 9:55 am | | Reply

    Aduh …kalau tahu awal-awal boleh ajak jumpa,hehe amacam Johor best tak ? mesti teringin mandi manda di Air terjun Kota Tinggi tu kan 😆

  27. kakiblog
    kakiblog September 20, 2013 at 6:44 pm | | Reply

    melancong ke Johor sebagai tempat melancong domestik memang awesome juga tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.