31 Responses

  1. anuar
    anuar September 19, 2013 at 3:36 pm | | Reply

    Seronok baca perkongsian pengalaman otai buat duit melalui blog. Hari-hari pula tu boleh dapat duit, memang terbaiklah. .

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 9:06 am | | Reply

      takdelah hari-hari. ada jugak satu dua hari yang termiss.

      Biasalah tu. Kalau dapat hari-hari, dah lama aku berhenti kerja. haha

  2. MrJocko
    MrJocko September 19, 2013 at 3:49 pm | | Reply

    nak duit hari-hari dgn mudah,,, PRINT SENDIRI la duit byk mana korang nak 🙂

  3. fazrol
    fazrol September 19, 2013 at 8:51 pm | | Reply

    Macam teringin nak letak aku nak kawin…
    Tapi sat gi bini koyak plak.. kat SOHO aku nie.. he he..

  4. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 19, 2013 at 11:17 pm | | Reply

    Terbaik la.. terima kasih sifu :mrgreen: :mrgreen:

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki September 20, 2013 at 12:41 am | | Reply

    bro gua nak tulis besar2 macam ni boleh tak..gua nak duit bro titan tu

  6. Asyrof Asri
    Asyrof Asri September 20, 2013 at 1:40 am | | Reply

    Banyak sangat rahsianya. 🙂

  7. Nadot
    Nadot September 20, 2013 at 1:43 am | | Reply

    hahahaha.. tensen je bace tips2 tu…
    sebagai prmpuan, aku x nampak tips lain dah… bab kawin 4 tu je ku ternampak… hohoho…

    bab rahsia pun tensen gak… hehe..

    1. Mak lagenda
      Mak lagenda September 20, 2013 at 1:47 am | | Reply

      Setujuuuuuuuuuuuuuuu nadot!! bab kawen 4 tu yg mak nmpk dulu.

      Dgn tips rahsia tu jugak. Rahsia dmpi 3 ada..Cisssssssssss lu titan!!Beriya aku baca smpi tips yg terakhir..last2 rahsia??

      Huh!

    2. titan
      titan September 27, 2013 at 9:02 am | | Reply

      korang makcik-makcik nih..

      memang perasan aje isu ni ye. hehe.. :mrgreen:

  8. onlajer
    onlajer September 20, 2013 at 1:57 am | | Reply

    POINT YANG UTAMANYA KENA KERJA 😀

  9. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 20, 2013 at 1:57 am | | Reply

    Pergh.. Tinggi cita-cita nak kawin empat tu bro.. Semoga terlaksana la ye. haha

  10. Sya Isya
    Sya Isya September 20, 2013 at 2:24 am | | Reply

    alaa.. pesal pendek je entri. ko tulis panjang2 pun aku baca r 😀

  11. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 20, 2013 at 2:30 am | | Reply

    Tiga tips terakhir yang rahsia tu semua dah buat…TQ

  12. Bahrain
    Bahrain September 20, 2013 at 2:50 am | | Reply

    ada juga yang tanya soalan macam tu.. 😆
    thanks for sharing..
    bro pun layan korea ka?…hahaha

  13. Denaihati
    Denaihati September 20, 2013 at 3:40 am | | Reply

    semoga bro sukses untuk target kahwin empat tu….InsyaAllah.

  14. yaya
    yaya September 20, 2013 at 3:58 am | | Reply

    huh…mmg agak kental juga en titan ni ye..mampu ke nak kahwin berempat?

  15. hafiz
    hafiz September 20, 2013 at 3:58 am | | Reply

    Ini sudah cukup menaikkan motivasi aku…

  16. suri
    suri September 20, 2013 at 4:46 am | | Reply

    bila buka kitab sikit ada sakit mata padahal pusing2 tang tu juga adeh,malas weh..malass..jum balaik blog masing2 kita buat kerja 😮

  17. Joe
    Joe September 20, 2013 at 5:35 am | | Reply

    Memang berkesan betul la teknik ko…

  18. sensasi2020
    sensasi2020 September 20, 2013 at 6:49 am | | Reply

    Hoooho….buat duit dengan blog lagi….segala rahsia saya nak ikutlah…apalagi selain tip di atas. Bolehlah bro…buat entri yang berkenaan strategi, kaedah, cara, promote, ayat meleleh…ayat mengapu, ayat sedih semuanya nak bro…

    Tak adil ada blog tapi 1 sen pun tak masuk semenjak bulan 6 bulan lepas, adapun cuma dpt Topup RM10ketika hari raya hari tu tentang contest SEO My Kad Smart Shopper. Kalau macam ni macam mana nak bayar line internet dan bil api, boleh muflis ni…

    Insya Allah jika ada panduan daripada bro…harap-harap dapat spt bro, atau setidak-tidaknya dpt 1/3 drp yg bro dpt.

    Nak beli Ebook Teknik SEO Merah Jambu…tak mampu…he..he…

  19. Zali
    Zali September 20, 2013 at 7:43 am | | Reply

    Jom buat kerja. Den masih jauh perjalanan.

  20. eyriqazz
    eyriqazz September 20, 2013 at 9:02 am | | Reply

    banyak je rahsia..meh2 gua belanja cendol lu cerita itu rahsia..hehehe….

  21. wazy
    wazy September 20, 2013 at 9:56 am | | Reply

    Mendalam ayat ni
    “Hang lagi pemalas dari aku pun, hang mesti buat kerja!”
    ok jom buat kerja 🙂

  22. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 20, 2013 at 11:06 am | | Reply

    saya pun baru nk tnye brom macam mana nak dapat duit hari-hari

  23. sabree hussin
    sabree hussin September 20, 2013 at 11:35 am | | Reply

    bab strategi selalunya tak dak yang nak kongsi hhe

  24. Hafizul
    Hafizul September 20, 2013 at 5:34 pm | | Reply

    Emm siapa yang punya soalan tu ekk..bertuah diorang kan?haha..emm masa..masa..masa..memang sakit jiwa bila kerja melibatkan masa…adoiii…sabar aje la…

  25. papa mifz
    papa mifz September 22, 2013 at 5:57 am | | Reply

    dalam apa bidang pun nak sales kenalah usaha , usaha tangga kejayaan…

    tabik spring dengan kemampuan bro…;)

  26. Blogger Babyface
    Blogger Babyface September 23, 2013 at 11:28 pm | | Reply

    matlamat kita samalah. tambah cawangan sampai 4. tapi Bro buat dulu erk. pastu tulis ebook

  27. pclife
    pclife September 26, 2013 at 5:14 am | | Reply

    Wah,bestnyer bila tengok orang dapat kan? KALAU lah aku dapat buat macam tu jugak,mesti bestkan. KALAU lah aku jadi En.Titan mesti best kan? TAPI kalau asyik duk kata KALAU jer,KALAU ni KALAU tu, biler nak jadiknyer,betul tak En. Titan? So,Point pentingnya , Kena Buat kerja lah baru leh Sukses dalam bisnes online ni n jadi macam En. Titan ! Amin. 😉

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 9:00 am | | Reply

      berapa banyak punya kalau dahhhhhh..

      haha.. 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.