22 Responses

  1. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 19, 2013 at 4:05 am | | Reply

    Pergh… Duit2.. Memang kencang.

  2. myvitrd
    myvitrd September 19, 2013 at 4:45 am | | Reply

    REZEKI ATAS KERAJINAN TU

  3. akubiomed
    akubiomed September 19, 2013 at 5:24 am | | Reply

    Pandai hang pancing gambar awek. Kena bayar royalti. 🙂

    1. suri
      suri September 19, 2013 at 7:35 am | | Reply

      birakan selagi aura ada untuk muat naik gambar dari blog dari terbiar kosong 😐

  4. Joe
    Joe September 19, 2013 at 6:05 am | | Reply

    Lubuk mane la ko jumpe ye….

  5. Mak Lagenda
    Mak Lagenda September 19, 2013 at 6:31 am | | Reply

    Apa kata bayaran jobdirumah ni ko buat top up kan kapasiti internet kat umah ko tan..kasi itu internet berdesup2 laju.

    Tak pon…ko beli ke syarikat TMnet tu hah..duit komisyen bnyk dah dpt bi! Idak la kita pengguna2 tmnet ni asyik la xde talian internet memanjang. Byrnya fit tiap2 bulan..servis hampeh!

  6. suri
    suri September 19, 2013 at 7:34 am | | Reply

    gedung emas sudah naik lagi lah buka kedai emas 🙂

  7. MrJocko
    MrJocko September 19, 2013 at 9:17 am | | Reply

    Mesti Titan tgh syokk di MSMW niii

  8. hafizrahim
    hafizrahim September 19, 2013 at 10:08 am | | Reply

    kumpul komisyen bayar unifi..baek punya..hehehe

  9. encikarman
    encikarman September 19, 2013 at 10:20 am | | Reply

    oit.. malas aku nak komen apa pasal duit ko dapat ni.

  10. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 19, 2013 at 10:57 am | | Reply

    Urghhhhh! banyak tu bro!!!

  11. puteri kasih
    puteri kasih September 19, 2013 at 12:38 pm | | Reply

    kali ke 60 tu…dah boleh tukar pakej internet…hehehe

  12. zool
    zool September 19, 2013 at 1:25 pm | | Reply

    banyak masyuk tu jgn lupa sedekah.. sedekah kat aku sikit

  13. adikensem
    adikensem September 19, 2013 at 6:21 pm | | Reply

    Banyak betul job…hu hu hu 💡

  14. hafiz
    hafiz September 20, 2013 at 4:00 am | | Reply

    Memang pantas betul komisyen masyuk ye..

  15. Ismail N
    Ismail N September 20, 2013 at 7:45 am | | Reply

    Betul2 ada job di rumah nih.. komisyen asyik masuk jer ke rumah..

  16. hanifftj
    hanifftj September 20, 2013 at 1:03 pm | | Reply

    😉 post yang perserta hasilkan akan dimasukan didalam blog nie??

  17. Hafizul
    Hafizul September 20, 2013 at 5:37 pm | | Reply

    malas nak kata apa dah…bila tengok gambar ni, memang jeles sangat…emmm

  18. kakiblog
    kakiblog September 21, 2013 at 4:39 pm | | Reply

    ada juga hadapi masalah akses internet..sabarlah bro

  19. Blog Amir
    Blog Amir September 29, 2013 at 7:16 am | | Reply

    hihi. dh lama x dtg sini.

  20. Komisen Ke Duapuluh Dua Dari Program Job Di Rumah - HAIRULAZNI.MY
    Komisen Ke Duapuluh Dua Dari Program Job Di Rumah - HAIRULAZNI.MY May 1, 2014 at 10:43 am |

    […] nak kejar sifu masih jauh lagi.Masih merangkak-rangkak.Dengar cerita dia baru dapat kali yang ke-60 dah.Memang hebat la.Sikit lagi boleh diiktiraf sebagai lagenda affiliate la mamat […]

  21. Komisen Ke Duapuluh Dua Dari Program Job Di Rumah
    Komisen Ke Duapuluh Dua Dari Program Job Di Rumah June 6, 2014 at 9:08 am |

    […] nak kejar sifu masih jauh lagi.Masih merangkak-rangkak.Dengar cerita dia baru dapat kali yang ke-60 dah.Memang hebat la.Sikit lagi boleh diiktiraf sebagai lagenda affiliate la mamat […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.