25 Responses

  1. ieta
    ieta September 20, 2013 at 3:36 am | | Reply

    Teruklah diorang nih… selalu juga terkena walaupun dalam berhati2

  2. zie fauzi
    zie fauzi September 20, 2013 at 4:01 am | | Reply

    kebas jgn tak kebas… org nak bagi xkan nak duk diam kan..lgpun depa bayaq…. 8share baru rm9 lebih…. bila la boleh cashout tah…. churp2 jgk laju sebab selalu dapat tugasan….

  3. azwan
    azwan September 20, 2013 at 4:04 am | | Reply

    ini semua taktikal permainan mereka.

    hukum karma, duit yang senang dapat, akan senang pergi jugak.

    percayalah.

  4. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia September 20, 2013 at 4:04 am | | Reply

    keyword ‘8share’ makin panas. 😆

  5. hasrulhassan
    hasrulhassan September 20, 2013 at 4:11 am | | Reply

    Perghh bikin panas lu dengan isu ni. Aku dah tulis. Dan ada teknik2 tu yang pernah aku guna, dan nampak cara permainan yang digunakan. Mungkin lepas ni aku dedahkan teknik dan cara tu, tapi kalau dedah, nanti ramai lak yang ikut … bila mereka ikut .. sakitlah lu bro …

    Sakit sebb asyik kena buat report je ….

    Takpe, aku bantu hasrat murni lu.

  6. suri
    suri September 20, 2013 at 4:26 am | | Reply

    camner nak berkat ni kalau main tipu waduh…macam2 hal pasni akan ada pula ten share mesti dasyat hiiii

  7. Anarm
    Anarm September 20, 2013 at 4:53 am | | Reply

    Selagi program tu membayar, apa salahnya kita buat sama2. Tapi kalau sampai dah buat taktik2 kotor semata-mata untuk dapat duit, itu dah tak boleh diterima oleh orang lain. Memang kena report..

    Nak buat duit pun buat la dengan cara betul. Guna cara kotor, hasil duit yg dapat tu buat makan, patut la buta perut, tak dengar kata, tak boleh nak fikir guna otak.

  8. faizal
    faizal September 20, 2013 at 5:21 am | | Reply

    cabaran mengejar duit tetap ada…

  9. Joe
    Joe September 20, 2013 at 5:38 am | | Reply

    Wah.. dah jadi geng Yuna pulak dah…

  10. onlajer
    onlajer September 20, 2013 at 6:12 am | | Reply

    Rupanya banyak benda yang gua tak tahu,gua kena belajar lagilah macam ni

  11. blogger lelaki
    blogger lelaki September 20, 2013 at 6:51 am | | Reply

    hmmm..aku dah semakin kenal dgn dunia blog..banyak lagi aku kena belajar dgn bro ni..

  12. zool
    zool September 20, 2013 at 7:27 am | | Reply

    memang kurang asam permainan mereka ni

  13. hafizrahim
    hafizrahim September 20, 2013 at 8:23 am | | Reply

    Gua sokong lu..sebab permainan exchange klik ni lah gua dah xde mood nak main 8share..nak buat duit pun secara halal la kan.

  14. wazy
    wazy September 20, 2013 at 9:52 am | | Reply

    Betul jugak la,1-2 bulan ni memang panas pasal 8share

  15. reezluv
    reezluv September 20, 2013 at 10:34 am | | Reply

    gua malas mau share itu 8share..ahaaha

  16. Kimi Jamai
    Kimi Jamai September 20, 2013 at 10:40 am | | Reply

    Mcm2 permainan internet sekarang.. haih.. haha

  17. sabree hussin
    sabree hussin September 20, 2013 at 11:32 am | | Reply

    pantang betul nampak peluang buat duit, ada je tektik kotor nak buat

  18. Hafizul
    Hafizul September 20, 2013 at 5:31 pm | | Reply

    Emm bila bab duit memang kebas habis lahh..haha..terbaik lah encik titan..

  19. amirnawawi
    amirnawawi September 21, 2013 at 2:19 am | | Reply

    Kebas selagi boleh kebas. Dulu memang dapat banyak la 8Share nih. Sekarang gua pun dapat sikit. Banyak persaingan mungkin

  20. Blogger Babyface
    Blogger Babyface September 21, 2013 at 2:39 pm | | Reply

    takde maknanya nak ‘u klik i klik’. nak kaya cepat. tapi jatuhnya juga pastk cepat.

  21. Ismail N
    Ismail N September 21, 2013 at 6:01 pm | | Reply

    Bagus lah 8Share tukar nama pada 8klikKlik lak… :mrgreen:

  22. AUC
    AUC September 22, 2013 at 2:02 am | | Reply

    kiranya mcm duit haram jg lah… tak de maknanya

  23. papa mifz
    papa mifz September 22, 2013 at 5:50 am | | Reply

    selagi larat tiada salahnya nak join banyak2 program buat duit macam tuh , tapi kene la bersaing secara adil…kan bro..??

  24. zik
    zik September 22, 2013 at 2:58 pm | | Reply

    itu biasa mereka yang main taktik kotor nyer… report2 jer…

  25. kakiblog
    kakiblog September 23, 2013 at 4:01 am | | Reply

    taktik kotor menyebabkan rezeki kurang berkat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.