28 Responses

  1. hafizmd
    hafizmd September 20, 2013 at 2:05 pm | | Reply

    Done. Nanti leh main game lebih hebat…hehe

    1. titan
      titan September 20, 2013 at 3:13 pm | | Reply

      haha..

      kalau aku menang. Aku tengok..dah ada yang dapat 15-16 vote. Gila jauh.

    2. suri
      suri September 22, 2013 at 10:19 am | | Reply

      beri sebab asal kena vote :mrgreen: keh.keh,keh..

  2. eyriqazz
    eyriqazz September 20, 2013 at 2:42 pm | | Reply

    Aikss..contest ni apsal bila gua nak vote dia kuar “ALREADY VOTED” bila masa eden vote before?

    1. titan
      titan September 20, 2013 at 3:11 pm | | Reply

      haha..

      tak tahu plak aku. Aku baru tengok ni. Tak nampak perubahan lagi. Mungkin diorang update lambat kot.

      Tengok gaya, macam leh vote hari-hari aje. Haha..

      Susah la nak menang macam ni. 😈

  3. Hafizul
    Hafizul September 20, 2013 at 5:44 pm | | Reply

    Dahh vote dah..semoag berjaya..nanti kalau ada rezeki dapat, boleh la main weecahat..whasup dan sebagainya lagi..wahhhh mesti lepas ni layan istagram..haha

  4. kakiblog
    kakiblog September 20, 2013 at 6:47 pm | | Reply

    kalau dah rezeki dapat nokia asha 501 tak akan kemana punya..

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki September 21, 2013 at 1:03 am | | Reply

    dah vote bro..jgn lupa belanja cendol nnt dh dpt hp tu

  6. Joe
    Joe September 21, 2013 at 4:43 am | | Reply

    Good luck la bro dapatkan nokia asha tue.
    I’ll vote.

  7. hafiz
    hafiz September 21, 2013 at 4:45 am | | Reply

    Ai duit banyak beli je satu kan mampu…

  8. Bahrain
    Bahrain September 21, 2013 at 4:58 am | | Reply

    ALL THE BEST!

  9. aslam
    aslam September 21, 2013 at 5:44 am | | Reply

    moga suksess. Gua dah voted

  10. Ismail N
    Ismail N September 21, 2013 at 9:49 am | | Reply

    Nape tak bagitahu awal ehhh.. Kawe pun nak join contest.. Handphone kawe pon dah ketinggalan zaman 🙁

  11. Juan
    Juan September 21, 2013 at 10:15 am | | Reply

    Dahh, aku dah vote ko dah

  12. Zali
    Zali September 21, 2013 at 12:25 pm | | Reply

    Semoga berjaya bro.

  13. sabree hussin
    sabree hussin September 21, 2013 at 2:06 pm | | Reply

    aku dah vote, enth kenapa dia tulis yang aku dah vote sebelum ni. gile ke system dia ni

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 7:59 am | | Reply

      kan ada keluar popup lepas hang klik vote tu..kena tulis something dulu, baru vote dikira.

  14. sweetkurma
    sweetkurma September 21, 2013 at 2:31 pm | | Reply

    ok udah
    moga sukses
    amin Ya Allah

  15. encikarman
    encikarman September 21, 2013 at 4:17 pm | | Reply

    dah gak, jgn lupa wassup gua bila dah dpt smartphone nanti. kalau tak tahu guna, tinggal komen kat blog gua.. ahaks.

  16. AUC
    AUC September 22, 2013 at 1:57 am | | Reply

    InsyaAllah bantuan akan tiba 🙂

  17. Hairul Azni
    Hairul Azni September 22, 2013 at 2:41 am | | Reply

    Cepat semua vote..En Titan akan belanja cendol sorang semangkuk buat pengundi2 beliau..

  18. papa mifz
    papa mifz September 22, 2013 at 5:45 am | | Reply

    semoga berjaya bro , lepas nih boleh la kita whatsapp yer…hehe

  19. Irwan Alessa
    Irwan Alessa September 22, 2013 at 5:51 am | | Reply

    wahhh makin bergaya lah bro kalau dapat.. hoho

  20. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 22, 2013 at 11:33 am | | Reply

    tahniah terpilih selamat berjaya bro cendol jgn lupa

  21. zik
    zik September 22, 2013 at 3:02 pm | | Reply

    ramai2 vote wo… tolong cikgu nak kahwin..

  22. cikgu naman
    cikgu naman September 23, 2013 at 4:51 am | | Reply

    gua akan undi lu bro..

    lu tipu kata ada hutang PTPTN..haha

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 7:58 am | | Reply

      masa aku tulis tu, aku tertulis panjang. Bila padam sana-sini..tertekan plak butang submit..sebab tu jadi ayat tergantung. haha..

  23. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 23, 2013 at 9:48 am | | Reply

    kasi reminder kat kengkawan boleh je kitorang vote hari2x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.