27 Responses

  1. reezluv
    reezluv September 22, 2013 at 11:11 am | | Reply

    bagi aku belum cukup menyelerakan..ahaaha

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 8:29 pm | | Reply

      selera hang memang tinggi. haha..

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah September 24, 2013 at 2:42 am | | Reply

        selera tinggi kena jaga-jaga juga..hehehe.

  2. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 22, 2013 at 11:22 am | | Reply

    Lagi satu… orang yang nak buat niche pasal FOOD nie memang kena orang yang kategori KUAT MAKAN baru feeling nak publish pasal makanan kat blog

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 8:32 pm | | Reply

      haha..tu dia, orang kuat makan dah bersuara. 😆

  3. Akuro San
    Akuro San September 22, 2013 at 11:23 am | | Reply

    menarik gak ulasan yang diberi. ada yang boleh dijadikan panduan. 😉

  4. Zali
    Zali September 22, 2013 at 11:34 am | | Reply

    Idea yang terbaik. Kalau follow conform saji.my jadi terkenal.

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 8:34 pm | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya. hehe

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki September 22, 2013 at 1:11 pm | | Reply

    gua rasa bro plak kena buat blog pasal makan ni..sambil berblog sambil makan..pergh best tu..hu3

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 8:35 pm | | Reply

      Gua dah buat.

      Tunggu masa sikit lagi. Masih ada benda tengah diperbetulkan. haha 😈

  6. sweetkurma
    sweetkurma September 22, 2013 at 1:22 pm | | Reply

    untung sebab masih ada yang sudi bagi pandangan

  7. Juan
    Juan September 22, 2013 at 3:19 pm | | Reply

    ada satu blog makanan yg best bagi aku iaitu Vkeong, best blog dia

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 8:36 pm | | Reply

      kalau geng blogger cina, memang ramai yang bagus-bagus. Rajin gak berjalan dan juga gambar memang kualiti habis.

  8. zool
    zool September 22, 2013 at 3:46 pm | | Reply

    betul juga tu..
    theme memang penting untuk menarik perhatian pembaca

  9. nizam ijam
    nizam ijam September 22, 2013 at 4:32 pm | | Reply

    baiknyer review… hehehehehe

  10. akubiomed
    akubiomed September 22, 2013 at 5:38 pm | | Reply

    Blog mengenai makanan tentu mahu melihat gambar makanan yang mampu menarik nafsu untuk makan. 🙂

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 8:40 pm | | Reply

      betul, kena pandai rangsang nafsu makan.

      haha.. :mrgreen:

  11. suri
    suri September 23, 2013 at 3:11 am | | Reply

    tak apa hati mesti kenatl untuk berunah lebih baik..jom pekena coconut shake gitu? 😉

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 8:37 pm | | Reply

      kalau suri sudi nak membelanja. hehe..

  12. hafiz
    hafiz September 23, 2013 at 4:30 am | | Reply

    Betul juga kata bro tu…

  13. Mak Lagenda
    Mak Lagenda September 23, 2013 at 6:58 am | | Reply

    kalo citer bab makan, gambo memang memainkan peranan yg SGT penting woooo..kalo ko gebang punya la panjang tp gambo xde, x menarik,blur bagai, mmg xde sape pun tertarik.

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 8:38 pm | | Reply

      haha..amboi makcik nihh.. 😈

  14. Hafizul
    Hafizul September 23, 2013 at 7:30 am | | Reply

    haha..bab komen memang bagus..tak pernah lagi singgah ke laman saji.my ni lama2..singgah kejap je..mungkin lepas ada perubahan ni, mana tahu terdetik hati nak duduk lama-lama..haha

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 8:39 pm | | Reply

      banyak kena perbaiki.

      lepas tu, mesti meletup. hehe :mrgreen:

  15. Lynn™
    Lynn™ September 23, 2013 at 4:39 pm | | Reply

    Buatlah review nasi kukus ayam dara yang terdapat di kantin Hospital Sungai Buluh. Harga berpatutan. Masakan sedap, kuah karinya gila pekat, nasi kukusnya wangi, ayam gorengnya besar, acar dan sambalnya pun best.
    Harga 😕 RM 5 je.
    ( cuma ayamnya la…tak tau lah dara ke tidak. Hehehe… )

  16. Blogger Babyface
    Blogger Babyface September 23, 2013 at 8:42 pm | | Reply

    jika betul-betul tumpuan untuk blog tu. pasti team Saji.my akan lebih berjaya.

    ambil contoh macam Team Amanz.

    saji.my pun boleh jadi macam Amanz dari niche yg berbeza

  17. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 24, 2013 at 2:35 am | | Reply

    Terbaik la komen en.titan. Nani saji kena ubah la yea untuk pembaikan. 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.