67 Responses

  1. ieta
    ieta September 23, 2013 at 1:49 pm | | Reply

    Cek terakhir tu, cek Nuffnang. Sedih saya baca ayat terakhir tu, untuk mengisi perut yang kelaparan. Kalaulah korang tahu perasaan bila cuma meratah biskut kering dengan teh o tanpa gula selama sebulan.. Sesungguhnya, bukan senang nak senang dan tak susah untuk susah. Saya belajar banyak perkara dalam entri contest ni. Tahniah Encik Titan. Boleh saya letak Encik Titan sebagai sifu blog saya disidebar blog saya?

    1. hafizmd
      hafizmd September 23, 2013 at 4:37 pm | | Reply

      dahsyat betullah…baru perasan cek nuff..

      mmg benar2 memberi inspirasi

      1. ieta
        ieta September 27, 2013 at 5:56 pm | | Reply

        Saya memang peka ngan nuffnang. hehe… :mrgreen:

    2. titan
      titan September 23, 2013 at 7:30 pm | | Reply

      nak letak, letak aje. hoho..

      1. ieta
        ieta September 27, 2013 at 5:55 pm | | Reply

        Dah letak dah. hehe

  2. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 23, 2013 at 1:59 pm | | Reply

    Tulis untuk buat duit dari blog makan masa jugak untuk berhasil

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 7:35 pm | | Reply

      Memang biasanya akan ambil masa.

      Tak ada orang mula, terus dapat income laju. hoho.. 😈

  3. zuan
    zuan September 23, 2013 at 2:10 pm | | Reply

    segala penat lelah bro dah terhasil. brand dah tercipta.. solid foundation.. 🙂

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 7:37 pm | | Reply

      tak juga.

      masih ada target yang belum dicapai. Masih banyakkkkkkkkkk lagi. hehe

      1. Blogger Babyface
        Blogger Babyface September 23, 2013 at 11:19 pm | | Reply

        salah satunya kahwin 4

  4. reezluv
    reezluv September 23, 2013 at 2:12 pm | | Reply

    rajin ko eh tulis panjang-panjang..em..kena ikut ni..:D

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 7:40 pm | | Reply

      la..gua memang selalu tulis panjang-panjang la.

      baru ada feel sikit. haha.. :mrgreen:

      1. Blogger Babyface
        Blogger Babyface September 23, 2013 at 11:20 pm | | Reply

        panjang tapi memang banyak isi. berbaloi baca

  5. MrJocko
    MrJocko September 23, 2013 at 2:15 pm | | Reply

    aku pun sama,,, aku tulis blog untuk duit,,, biar la ada orang kata aku mata duitan pun,,, Cendol satu

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 7:47 pm | | Reply

      hang tu belanja gua cendol dulu. haha

  6. donnyien
    donnyien September 23, 2013 at 2:25 pm | | Reply

    tahniah bro!

  7. sabree hussin
    sabree hussin September 23, 2013 at 2:32 pm | | Reply

    Siapa yang kata Titan tak rajin? Dia je yang kata dia malas haha

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 2:33 pm | | Reply

      tidaklah.

      hakikatnya, gua memang pemalas.

  8. nizam ijam
    nizam ijam September 23, 2013 at 2:43 pm | | Reply

    bila nak ajar aku?? hahahaa 😛

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 7:50 pm | | Reply

      turun banting la. haha

  9. muja
    muja September 23, 2013 at 2:44 pm | | Reply

    dulu tak tahu boleh buat duit dengan blog. sekarang tulis sesuka hati tapi dengan teratur sikt, and tetiba ada rezeki, sikit pun rasa happy,, huhuu

  10. blogger lelaki
    blogger lelaki September 23, 2013 at 2:46 pm | | Reply

    tak pernah kecewa untuk baca entri bro..pakai pelaris apa ek..hahaha

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 7:52 pm | | Reply

      gua makan cendol lebih sikit je dari lu orang.

      Itu sahaja. :mrgreen:

      1. blogger lelaki
        blogger lelaki September 24, 2013 at 1:25 am | | Reply

        pelaris cendol..hahaha

        1. Hafizul
          Hafizul September 25, 2013 at 8:14 am | | Reply

          Yup…entah apa perisa yang dia pakai..saya dah jadi gian dah ni..cuma belum sampai tahap kritikal lagi..hahaha..hebat2..

  11. Ainaa Roseberry
    Ainaa Roseberry September 23, 2013 at 3:01 pm | | Reply

    Ena pun dulu tak tahu menahu nak buat duit dengan blog ni. Now, Alhamdulillah, byk yang membantu ena.

  12. Rosmiza
    Rosmiza September 23, 2013 at 3:49 pm | | Reply

    Nak propose Mr Titan jadi sifu saya boleh tak? =)

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 7:53 pm | | Reply

      nak tahu apa, tanya aje. Kalau leh jawab, gua jawab.

      Kalau tak leh jawab, gua kata tak leh jawab la. haha..

  13. akubiomed
    akubiomed September 23, 2013 at 4:16 pm | | Reply

    Rasa rugi kerana mula agak lewat. Kalau semasa dikolej sudah didedahkan sudah tentu berada ditahap lain sekarang ini.

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 7:54 pm | | Reply

      Benda dah lepas, usah dikenang sangat. hehe..

  14. khairul asrol
    khairul asrol September 23, 2013 at 4:16 pm | | Reply

    malas malas pun buat kerja. hakikat sebenarnya ko bukan malas, ko rajin gilaa cuma ko label diri ko malas. tapi tak apa lah, asal buat kerja. ehh, pelik je ayat aku ni. 😛

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 8:04 pm | | Reply

      tak la. Gua memang pemalas la.. 🙁

  15. puteri kasih
    puteri kasih September 23, 2013 at 4:26 pm | | Reply

    penat lelah dah membuahkan hasil..berbaloi segala usaha kan 🙂

  16. Lynn™
    Lynn™ September 23, 2013 at 4:51 pm | | Reply

    Berbaloi dengan perih jerih yang diusahakan admin selama ini.
    Inspired. 😉

  17. papa mifz
    papa mifz September 23, 2013 at 4:53 pm | | Reply

    fuh kagum la den tengok jumlah cek terakhir tuh…!!!

    kesimpulannya belajar dan terus belajar kan bro…???

  18. daddydee
    daddydee September 23, 2013 at 5:16 pm | | Reply

    Nanti aku join…insyallah…

  19. Blogger Babyface
    Blogger Babyface September 23, 2013 at 11:23 pm | | Reply

    memang Bro antara inspirasi untuk rakan-rakan lain berblogging. teruskan usaha. tingkatkan hasil.

  20. Elih Japahar
    Elih Japahar September 23, 2013 at 11:35 pm | | Reply

    Berminat nak join tapi hasil dr blogging tak nampak sgt lagi..3 bulan sy mula berblogging mcm baby belum pandai bercakap lagi kan haha..

  21. encikarman
    encikarman September 24, 2013 at 12:40 am | | Reply

    helemek.. tersentuh hati gua bila baca bab biskut kering dan teh o tanpa gula tuh… gua macam pernah melalui saat2 cam tuh.

  22. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 24, 2013 at 1:13 am | | Reply

    Mana ada orang ‘malas’ buat kerja. Orang malas tak but kerja la.

  23. azwan
    azwan September 24, 2013 at 1:20 am | | Reply

    tidak konsisten. itu masalah aku paling besar dalam dunia blogging ni

  24. faizal
    faizal September 24, 2013 at 1:43 am | | Reply

    terima kasih…tip yang berguna untuk saya

  25. faizal
    faizal September 24, 2013 at 1:46 am | | Reply

    Ayat yang terakhir dalam entri ini cukup bermotivasi buat saya..nak dapat hasil lumayan, perlu usaha yang bukan sebarangan.

  26. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia September 24, 2013 at 2:37 am | | Reply

    FA sokong dengan entri.rezeki pun murah sejak bertukar ke platform WP Ni.tak sampai 3bulan lagi FA dalam platform WP.tapi cik Nuff dah bagi 10 iklan CPUV.Tak sia-sia FA laburkan ‘sedikit’ duit utk bertukar ke platform WP.Banyak peningkatan dan ilmu yang FA dapat sejak berada dalam arena WP.Terim kasih diatas sharing yang sangat berguna ni bro.

    #BRo,jemput join segmen SEO.Hadiah lumayan sbb hadiah cash..sempoi kalau dapat 😆

  27. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 24, 2013 at 3:04 am | | Reply

    perkongsian yang bagus.. terima kasih sifu 😆

  28. Sylarius Yusof
    Sylarius Yusof September 24, 2013 at 4:32 am | | Reply

    Saya faham sangat perasaan saudara tu. Hanya warga marhaen seperti kita yang memahami perasaan warga marhaen lain. Kelaparan dan rakyat seperti kita sangat intim hubungannya, umpama aur dan tebing.

    Perasaan kehidupan yang terpaksa berjimat sehingga ke tahap makan biskut kering cicah air suam tu pernah saya lalui.

  29. Norazizah
    Norazizah September 24, 2013 at 4:49 am | | Reply

    Buat yang terbaik, akan dapat yang terbaik. Perkongsian yang menarik. Penaik semangat ni 🙂

  30. Nadot
    Nadot September 24, 2013 at 6:13 am | | Reply

    Pinar mata tengok cek-cek tersebut… Gile ahhh..

    (siyes, komen kat sini je, msti terpaksa kuar ayat2 sperti ‘gile ah’, ‘jeles ah’… hilang kesantunan aku di situ.. hhoho)

    1. titan
      titan September 24, 2013 at 6:18 am | | Reply

      Haha..

      sejak bila hang bersopan-santun nih??? 😯

  31. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 24, 2013 at 7:40 am | | Reply

    Belajar dari kegagalan itulah antara pengalaman yang buat kita jadi lebih baik

  32. suri
    suri September 24, 2013 at 11:13 am | | Reply

    sumber inspirasi yalah kerja kena kuat, jangan putus asa dan bersungguh-sungguh.sy asyik tdo awal sahaja ni tak boleh jadi

  33. hafiz
    hafiz September 24, 2013 at 1:54 pm | | Reply

    Dasyatlah pengalaman bro…boleh buat buku ni

    1. zool
      zool September 25, 2013 at 12:47 am | | Reply

      rasa dah byk si titan buat buku ni

  34. zool
    zool September 25, 2013 at 12:46 am | | Reply

    banyak-banyak .. minta sedekah sikit.. nak buat belanja kawin

  35. Hafizul
    Hafizul September 25, 2013 at 8:16 am | | Reply

    Emm menariknya kisah buat duit ni..terinspirasi juga ni..haha

  36. syamila
    syamila September 27, 2013 at 3:40 pm | | Reply

    alhamdulillah….usaha tangga kejayaan kan…. 😉

  37. Hanif Abdul Bahar
    Hanif Abdul Bahar September 28, 2013 at 7:04 am | | Reply

    Wah, lumayan sungguh blogging macam nie. 🙂
    Saya pun nak buat macam saudara 😆

  38. fakrul
    fakrul October 16, 2013 at 3:35 am | | Reply

    wow..bagus..:) just nak sharing satu lagi online bisnes..try search pasal Smart Media Technologies..ad YOBSN application..ni pon bagus..kalau tak faham register free member kat link ni..http://smartempire.hppvip.com pastu add saya..try duu baru tau..hope online bisnes terus maju..sama2 support each other ok..

  39. Faizal Fredley
    Faizal Fredley April 27, 2014 at 12:56 pm | | Reply

    wohaaa..not bad…..congrats…..sudah semestinya ia dtg dgn usaha yg menggunung dan xknl putus asa..

  40. onlajer
    onlajer April 27, 2014 at 1:15 pm | | Reply

    banya lagi aku kena belajar nih

  41. hidemeself
    hidemeself November 18, 2014 at 5:10 pm | | Reply

    first time lawat blog ni…very inspired thnx admin. gua pon tgh blajar2 wat blog skarang nie tgh blajar pasal cmna nak wat content yang menarik, belajar asas keyword research x abis lagi.

    byk lagi benda kena blajar nie…domain ppon x beli2 lagi haha….harap dapat la blajar lebih mendalam lagik cmna nk ber blogging dan berjaya macam admin.

  42. amirnawawi
    amirnawawi November 19, 2014 at 4:07 am | | Reply

    belajar buat kerja walaupun pemalas dan kuat tidur.

    Hahahaha.. Macam wa je nih

  43. salimharmanain
    salimharmanain November 19, 2014 at 6:00 am | | Reply

    Pemalas dan kuat tidur. terasa aku. Haha.

    Tapi untuk oku fizikal macam aku ni blogging adalah platform terbaik sebab tak banyak gerak.

    kbai. boleh sambung tido.

  44. nikkhazami
    nikkhazami November 19, 2014 at 7:52 am | | Reply

    nak terbeliak biji mata

  45. Izan
    Izan November 19, 2014 at 2:18 pm | | Reply

    nak dok rapat2 boleh… pancing guna umpan ape ni? lumayan hasil.. 🙄

  46. blogger bumi lasinran
    blogger bumi lasinran January 24, 2015 at 8:48 pm | | Reply

    sempat merasakan juga dari innity dan iklan lainnya tapi sekarang belum lagi semua dah dibanned

  47. anuar
    anuar April 2, 2016 at 10:59 am | | Reply

    Tahniah.. memang cukup memotivasikan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.