11 Responses

  1. blogger lelaki
    blogger lelaki September 23, 2013 at 6:31 am | | Reply

    tips berguna daripada bro Titan ni..ada point disitu :mrgreen: ..banayk lagi gua kena belajar dgn bro ni..terutama nak maintain 2-3 blog dalam satu masa..hehehe

  2. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 23, 2013 at 6:34 am | | Reply

    Bro memang hebat…bravo. Tahniah!

  3. Hafizul
    Hafizul September 23, 2013 at 7:19 am | | Reply

    Hehe..seronoklah…tak lama lagi dapat lah 100 tu..mungkin bulan depan kot..hahaha..emm nak belajar tackle hati syarikat pulak ehh..

  4. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 23, 2013 at 10:21 am | | Reply

    Penat ah nak cakap tahniah je. Tahniah la untuk akan2 datang skali. haha

  5. Wan Gerrard
    Wan Gerrard September 23, 2013 at 10:30 am | | Reply

    kejap lg sampai la ke 100 tu 🙂

  6. khairul asrol
    khairul asrol September 23, 2013 at 11:04 am | | Reply

    aku baru buat satu landing page tentang jobdirumah ni. aku silap lambat bertindak sebab dulu rancang je tapi kerja tak jalan tak guna kan. malas malas pun kerja kena buat! nice la ayat tu titan. gua suka!

  7. sabree hussin
    sabree hussin September 23, 2013 at 12:27 pm | | Reply

    dah dekat dah tu. sikit lagi nak masuk 100

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 9:19 pm | | Reply

      dekat? jauh lagi tu maa..

  8. papa mifz
    papa mifz September 23, 2013 at 4:56 pm | | Reply

    sebelum hujung tahun confirm boleh dapat payment ke-100 nih , semoga berjaya yer bro…:)

    1. titan
      titan September 23, 2013 at 9:18 pm | | Reply

      mudah-mudahan begitulah hendaknya.

  9. hafiz
    hafiz September 24, 2013 at 1:51 pm | | Reply

    Banyak juga bayarannya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.