50 Responses

  1. Tengku Syukri
    Tengku Syukri September 25, 2013 at 4:27 pm | | Reply

    kira ok lah kalau boleh ditegur. ni kalau tak boleh ditegur langsung mcm mne? hehehee 🙄

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 8:15 am | | Reply

      Kalau yang tak boleh tegur tu..lantak dia la.

      Abaikan aje orang macam tu.. 👿

  2. blogger lelaki
    blogger lelaki September 25, 2013 at 4:32 pm | | Reply

    bro..minta maaf yer..salam dulu ..gua rasa bro kena tambah lebih banyak lagi salji tu…

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 5:41 am | | Reply

      plugin tu memang turun saljinya takat tu aje. Nak buat macam mana. HOho..

      1. sabree hussin
        sabree hussin September 26, 2013 at 6:30 pm | | Reply

        Time aku bukak ni tak ade salji pun. dah tukar musim ke

  3. akubiomed
    akubiomed September 25, 2013 at 4:37 pm | | Reply

    Mana commentluv?

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 5:43 am | | Reply

      plugin tu tak tahu la kenapa. rosak ke apa…aku tak tahu. dah beberapa kali install balik. Tak dapat gak.

      Ni akibat terguna plugin premium. Dapat hadiah guna plugin premium. Tapi yang bagi hadiah..asyik lupa nak letak username dan password. 👿

      Tu salah satu sebab hancur bila nak guna plugin tu.

  4. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 25, 2013 at 4:57 pm | | Reply

    Masa nak loading agak lembab juga…

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 5:49 am | | Reply

      Bab ni, aku tak tahu nak kata apa.

      Kadang-kadang, laju aje bukak. Kadang-kadang, memang lembab gak. Kena wat edisi siasat gak la nampaknya nih..

  5. TehR
    TehR September 25, 2013 at 5:11 pm | | Reply

    jangan bagi bola tanggung kalau tak ada masa nak tepis balik
    aku saja tulis, bukan nak tegur

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 7:27 am | | Reply

      aku memang suka bagi bola tanggung.

      Tapi bukan ramai yang pandai smash pun. hehe..

  6. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 25, 2013 at 5:24 pm | | Reply

    Bro memang terbaik. Tak tahu nak tegur sifu apa..huhuhu.

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 8:18 am | | Reply

      Kalau ada nak tegur, tegur.

      Kalau tak ada. Bagus gak tu. Haha..

  7. Faizal Fredley
    Faizal Fredley September 25, 2013 at 5:32 pm | | Reply

    ye lah mana komen love…lagisatu bila lu nak belanja wa cendol…dgr kata lu tauke cendol… lagi satu wa jeles ngn ranking alexa lu..hahah

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 5:51 am | | Reply

      plugin tu tengah rosak.

      nak makan cendol, sila datang banting. :mrgreen:

  8. AUC
    AUC September 26, 2013 at 1:16 am | | Reply

    nak tegur apa yek..

    1. Salju salji tu, kalau boleh biar gugur sampai ke footer lagi cantik hahaha

    2. theme ok, simple je

    3. commentluv dulu ada sekarang x de pulak, tak acilah camni… kita je bagi backlink kat dia heheheh

    4. loading agak berat, salji turun lebat kot

    5. banner kat footer tu kalau kasik center lagi cantik kot 🙂

    6. kotak search tu memnag terbuka sebelah ke? style baru ni

    7. apa lagi yek… nnti tambanh lagi hehehe

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 6:02 am | | Reply

      1. plugin salji tu, turun takat tu aje. Nak wat camana. haha..

      2. plugin tu tak tahu apa silapnya. Dah try baiki. Tak jadi jugak.

      4. agaknya la kot. haha..

      5. ok. Nanti adjust. Saje je wat macam tu. Tengah wat eksperimen.

      6. Haha..ruang tak lepas. Nanti la besarkan sidebar tu.

  9. kakiblog
    kakiblog September 26, 2013 at 3:03 am | | Reply

    saya mahu theme ini ditukar..asyik salji saje…sejuklah

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 6:33 am | | Reply

      haha..

      lain kali, pakai baju sejuk dan jaket tebal-tebal masa melawat..

  10. hafizrahim
    hafizrahim September 26, 2013 at 3:42 am | | Reply

    Theme tak responsive..commentluv xde..lain2 ok dah bagi aku.

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 7:02 am | | Reply

      bab theme tu, mungkin memang takkan ada perubahan lagi setakat ini.

      commentluv tu. terpaksa tak pakai sebab ada masalah dengan premium akaun. Lagipun, commentluv bukan satu kewajiban untuk pakai kat blog.

  11. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 26, 2013 at 3:44 am | | Reply

    Sila tukar theme. Loading lembab sangat. Haha

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 7:15 am | | Reply

      Setakat ni, memang takde perancangan nak tukar theme. Yang wat berat tu munkin sebab plugin rasanya.

  12. suri
    suri September 26, 2013 at 4:01 am | | Reply

    komen luv tiada, loading lambat sabar jelah ke dok loading kira duit ini heee 🙂 :mrgreen:

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 7:17 am | | Reply

      Penting sangat ke commentluv tu sampai kena pakai?

      Emm..sebenarnya plugin tu bermasalah. Tak tahulah apa sebabnya. Sebab tu tak keluar.

  13. Hafizul
    Hafizul September 26, 2013 at 4:02 am | | Reply

    Entah la..tak ada apa nak komen dah kot..kalau boleh wujudkan pingback dalam blog ni kan sedap..tu jer..

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 7:20 am | | Reply

      Ping back? Nantilah aku tengok-tengokkan. Buat masa ini, belum jadi satu kepentingan lagi. 😉

      1. Hafizul
        Hafizul September 27, 2013 at 6:47 pm | | Reply

        Hehe..ok-ok..nanti bila dah rasa penting sila wujudkan yer..haha

  14. papa mifz
    papa mifz September 26, 2013 at 6:55 am | | Reply

    hmm tak berani nak tegur lebih2…cuma yang den perasan theme nih tak responsive , kalau tengok kat mobile susah sikit…mungkin selepas nih nak tukar theme yang lebih responsive ke…;)

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 7:23 am | | Reply

      Theme ni memang tak responsive kot kalau kat mobile. Tapi boleh masuk dalam perancangan akan datang. Tapi yang terdekat, memang tak la.

      Aku baru nak suka theme ni..korang dah suruh tukar plak. Haduhaii..haha..

  15. Anarm
    Anarm September 26, 2013 at 7:08 am | | Reply

    Salji dalam blog ni sila buat biar dia turun sampai ke footer.. baru syok..

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 7:25 am | | Reply

      nanti aku suggest kat tukang wat plugin tu.

      aku mana reti nak wat plugin. haha.. :mrgreen:

  16. muja
    muja September 26, 2013 at 8:01 am | | Reply

    amboooiii,, baru perasa blog ni ada salji,, hahaha,, saja nak cari pasal ngan sifu,,, 😛

    1) pemilik blog ni bujang, kena kawin. baru lagi kaww kot
    2) search box tu macam pelik jek,, terbukak sebelah
    3) saya suka blog ada gambar pemilik macam blog bro. tk wajib kot.
    4) tak tahu la kot2 ada tapi saya je tak tahu, bila nak buat fan page blog ni? hee.. tak nyabor nak like..

    tu jela kot,, ti ada lagi cek datang habaq lagi, heeee 😀

    1. titan
      titan September 26, 2013 at 8:14 am | | Reply

      1. tunggu orang perempuan meminang. Takkan tak tau..??
      2. saje wta pelik. Baru orang perasan. hehe..
      3. blog ni memang takde fanpage khas. Takde masa nak handle sebenarnya. Nak buat. tak sampai 1 jam leh siap.

  17. hafiz
    hafiz September 26, 2013 at 12:31 pm | | Reply

    Dah ok dah, loading pun laju sikit..

  18. zuan
    zuan September 26, 2013 at 2:28 pm | | Reply

    memang tak dapat dinafikan, bila den ke blog ni den nak kena pakai sweater sebab sejuk sangat..hehehe den suka blog ni sbb slalu update, cuma den je tak sempat kadang nak catchup dengan entry entry yang diterbitkan. bab navigasi, memang mudah blog ni 😎

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 8:30 am | | Reply

      haaa..

      pinjam sweeter hang tu. boleh?? 😆

  19. wazy
    wazy September 26, 2013 at 2:59 pm | | Reply

    Betul la..salji tu kalau boleh turun sampai ke footer lagi menarik,kalau ada theme lain yang cantik tukar je bro bagi meriah skit

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 8:32 am | | Reply

      tak jumpa lagi yang lebih menarik dari plugin ini. Salji plugin lain, tak menggoda.

      haha..

  20. Denaihati
    Denaihati September 26, 2013 at 5:03 pm | | Reply

    tak terkalah juga iklan bro kat atas tu….heee
    soalan ulangan je ni, bila nak kawin.

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 8:34 am | | Reply

      haha..offer sebulan. Layankan aje. Bayaran menarik.

      Kahwin? Soon. :mrgreen:

    2. hafizmd
      hafizmd October 8, 2013 at 5:07 am | | Reply

      ambe perasan, iklan ni mmg boleh panaskan ‘salji’ kat blog ni…hahaha

  21. munir ardi
    munir ardi September 26, 2013 at 8:57 pm | | Reply

    tak tahu nak tegur macam mana blog ini aku tak tahu masalah wordpress, masalah loading tak terasapun cepat tak ada persoalan disini

  22. Naimah Wahab
    Naimah Wahab September 27, 2013 at 4:17 am | | Reply

    Salam sdr. Ahmad Faizal,
    Blog senang nak baca, tak berserabut, susunan pun simple dan kemas.

  23. Bahrain
    Bahrain September 27, 2013 at 1:48 pm | | Reply

    takde benda nak tegur..cuma nak salji..haha

  24. Naziman Azlye
    Naziman Azlye September 29, 2013 at 9:39 am | | Reply

    Tengok teguran semua diatas, tapi tiada masalah juga sebenarnya bagi saya. Tiada teguran dari saya.

  25. eyriqazz
    eyriqazz September 30, 2013 at 11:07 am | | Reply

    Teguran saya :

    1) Blog tiada header. Nak juga tengok gambar kacak bro terpampang di header
    2) Dulu nak komen font entri kecik ,tapi now nampak dah besar.
    3) Apa rahsia kerajinan boleh maintain dan update blog selalu?
    4) Bila nak kahwin??
    5) Bila nak belanja cendol?
    6) BIla nak buat seminar lagi?
    7) Apa motivasi bro berblogging??

    1. titan
      titan September 30, 2013 at 7:56 pm | | Reply

      1. Blog ni memang tujuan asalnya tak nak letak header. hehe..
      2. dah tukar theme. Memang font sedia ada besarnya begini. Aku tak tukar apa-apa.
      3. Makan cendol selalu.
      4. Soon.
      5. Lu datang banting la.
      6. Tunggu orang jemput. Haha..
      7. Nak kahwin 4.

  26. Norfanil
    Norfanil October 4, 2013 at 8:10 am | | Reply

    hahahaha… lawak betul tengok komen… heheh

  27. hafizmd
    hafizmd October 8, 2013 at 5:08 am | | Reply

    satu je kot…loading tak cukup laju..

    tp kalau yg dah biasa masuk sini..slowpun sanggup tunggu…hahaha

    lain2…best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.