40 Responses

  1. Faizalpj
    Faizalpj September 27, 2013 at 7:56 pm | | Reply

    memang nak pi tapi waktu weekday plak..

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:00 am | | Reply

      tak apa. nanti kalau ada masa, leh pergi event yang lain plak.

  2. Anuar
    Anuar September 28, 2013 at 1:22 am | | Reply

    Memang sesuai jemput Encik Titan join event macam ni… Dapat menghasilkan ulasan yang menarik… Seronok membacanya… Erkk.. Abang Ensem pun ada sekali…

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:01 am | | Reply

      hehe..

      abang ensem haruslah ada. Penyeri majlis tu.. :mrgreen:

  3. sensasi2020
    sensasi2020 September 28, 2013 at 1:39 am | | Reply

    Bertambah rezeki kali ini dgn menjual produk ini…sapu-sapu, gosok-gosok, terus hilang sakit sendi dan sengal-sengal tulang, sambil berselawat… πŸ˜€

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:03 am | | Reply

      Kita usaha dan berdoa. Moga disembuhkan penyakitnya.

      Sebab itu, bagusnya ada rawatan alternatif nih. Sekurangnya jadi pemangkin untuk sembuh dan melegakan seseuatu penyakit.

  4. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 28, 2013 at 2:20 am | | Reply

    Hurmm…. yang rawatan resdung tu lebih kurang masa aku cuba produk PERMATA HIJRAH dulu…..memang habis kuar lendir hidung

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:04 am | | Reply

      Permata hijrah tu nama lama bagi Sinar Permata. Pengasasnya orang yang sama. Sebab itu produknya sama. Diberi nafas baru dengan servis yang lebih mantap. πŸ˜‰

  5. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 28, 2013 at 2:37 am | | Reply

    Bisnes kesihatan memeng mendapat tempat dikalangan usahawan kita orang Melayu. Bagus sangat tu sebab industri kesihatan adalah industri yang peling tinggi pernintaannya sekarang

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:05 am | | Reply

      Yap, memang bagus.

      Memang tinggi permintaannya nih. :mrgreen:

  6. Blogger Babyface
    Blogger Babyface September 28, 2013 at 3:10 am | | Reply

    Gua bukam serius tapi control babyface. Gua pun ada tangkap gambar kandid Bro gak

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:07 am | | Reply

      Babyfacelah sangat.

      haha..

  7. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi September 28, 2013 at 3:42 am | | Reply

    Hehe, enteri yang panjang lebar.. Harapnya business diorang nie betul2 memberi pulangan yang terbaik kepada golongan Bumiputera πŸ™‚

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:09 am | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya.

      hehe..

  8. blogger lelaki
    blogger lelaki September 28, 2013 at 5:26 am | | Reply

    jom minum kopi bro

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:14 am | | Reply

      hehe..

      marilah minum kopi magnetic aura. Hehe.. :mrgreen:

  9. Hafizul
    Hafizul September 28, 2013 at 6:10 am | | Reply

    Emm memang banyak ilmunya bila orang yang berpengalaman yang memberikan kata-kata..hehe..emm tertarik dengan memo-memo yang ditampalkan..kiranya itu ruang kerja encik titan lah tu yer?hehe

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:15 am | | Reply

      Ye la kot. Hehe..

  10. ieta
    ieta September 28, 2013 at 6:27 am | | Reply

    banyak produk kesihatan yg org ajak saya join tapi tak berkesempatan… tapi produk ni memang bagus. dah lama dengar. Tahniah la dapat peluang menyertai majlis MOU ni :mrgreen:

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:16 am | | Reply

      Sama-sama.

      Kalau rajin, pergilah. Mungkin dapat dapat belajar sesuatu dari event sebegini rupa. πŸ˜‰

  11. zuan
    zuan September 28, 2013 at 8:05 am | | Reply

    den pun sbrnya lebih suka majlis macam ni dari majlis social yang lain..

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 8:18 am | | Reply

      Yap. Lebih ilmiah dan berinformasi.

      Tapi event santai lain pun bagus gak. Leh belajar banyak benda berbeza diluar sana. :mrgreen:

  12. HarianPost
    HarianPost September 28, 2013 at 8:15 am | | Reply

    Denaihati antara projek al ansar, maknanya denaihati tu antara board of directors al ansar atau pemilik al ansar ye hehe

  13. papa mifz
    papa mifz September 28, 2013 at 9:41 am | | Reply

    tumpang gembira apabila ada syarikat Bumiputera yang maju…

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 11:20 am | | Reply

      Yap, memang gembira.

      Semoga ketiga-tiga syarikat ini akan lebih maju dan mencapai misi dan visi mereka. πŸ˜‰

  14. Denaihati
    Denaihati September 28, 2013 at 1:56 pm | | Reply

    jutaan terima kasih bro sudi hadir, entri ni dan sokongannya.

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 2:00 am | | Reply

      Sama-sama. Kalau ada event macam ni lagi, bagitau la ek.

      Hehe..

  15. MrJocko
    MrJocko September 28, 2013 at 2:32 pm | | Reply

    Pernah cuba rasanya kopi ni,,, mana nak cari yer

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 2:04 am | | Reply

      Gi la tengok kat websitenya. :mrgreen:

  16. Akuro San
    Akuro San September 28, 2013 at 3:55 pm | | Reply

    sabun seri wajah dan sabun mandian tujuh bunga tu macam menarik jer.. berapa harga lar agaknya… masa duk baca tadi ada tergelak kejap sebab baru first time dengar ada ‘SAKIT PINGGAN’.. kih~kih~ πŸ˜†

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 2:04 am | | Reply

      Ingat pinggan tak sakit ker?? Hehe..

  17. Sop
    Sop September 28, 2013 at 4:04 pm | | Reply

    Sonok masa ucapan Tan Sri
    byk intipati cukup baik untuk di ambil
    salam perkenalan dr Sop πŸ™‚

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 2:07 am | | Reply

      Selamat datang SOP. Hehe.. :mrgreen:

  18. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 30, 2013 at 4:24 am | | Reply

    Pernah dengar ceramah dari Yang Berbahagia Tan Sri Muhammad Ali Hashim semasa beliau hadir di LGM. Serius memang best bro. Cerita pasal dia pertahankan KFC nak dijual sehingga ke kejaan KPJ Healthcare dia cerita. Paling penting pasal wakaf tu memang dia tekankan. Sampai Datuk KP aku menangis la dengar ucapan Yang Berbahagia Tan Sri Muhammad Ali Hashim ni.

    1. titan
      titan September 30, 2013 at 7:48 pm | | Reply

      Yap, beliau pun macam nak cerita panjang lebar aje. Tapi sebab hormat majlis orang, dia cerita sikit-sikit aje..hehe :mrgreen:

  19. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia September 30, 2013 at 11:18 pm | | Reply

    memang kandid semua gambar-gambar tu. πŸ˜† majlis sebegini memang dapat memberi satu ilmu baru buat kita.kalau kita pandai memanfaatkan setiap intipati majlis sebegini,insyaAllah,kita akan sentiasa maju ke hadapan. πŸ˜€

  20. sweetkurma
    sweetkurma October 1, 2013 at 3:54 pm | | Reply

    nampak gah gak majlis ni

  21. dayah
    dayah October 1, 2013 at 4:22 pm | | Reply

    Pergghhh terkagum kagum makcik baca entry ini.. maklumat yg nk disampaikan tu sampai la…. errr nak minta izin nanti nak cedok sikit ayat encik .. boleh ye..? Itu pun klu makcik rajin mengarang.. abis abis pun makcik buat entry letak je link blog encik nih utk maklumat lanjut kan kan ..

    Sekian dari makcik yg kagum dgn penulisan encik.

  22. hafizrahim
    hafizrahim October 2, 2013 at 5:32 am | | Reply

    rugi aku tak dapat join..elok plak hari bekerja..cuti dah tinggal sikit. memang best event ni.

  23. Nadot
    Nadot October 4, 2013 at 9:48 am | | Reply

    dari tangan je dah nampak kesopan santun dan kelemah lembutan tuan punya tangan… hebat betul aura tangan tuu.. hohohoho.. mengong!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.