43 Responses

  1. safwan seth
    safwan seth September 28, 2013 at 3:18 pm | | Reply

    yeahh jdt menang…. tetiba sokong jdt. dah aku org johor .. haha

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 29, 2013 at 4:32 pm | | Reply

      Mesti kena sokong la macam ni.. :mrgreen:

  2. hafiz
    hafiz September 28, 2013 at 3:23 pm | | Reply

    Tahniah JDT
    Luaskan kuasamu Johor…

  3. Irwan Alessa
    Irwan Alessa September 28, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    2 gol bekal ke KB.. harap dapat lebarkan sayap di sana..

  4. Earnic
    Earnic September 28, 2013 at 3:51 pm | | Reply

    Disebabkan aura bontot besar Nunez tu lah yg jadi gol dia tendang tu.

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 1:42 am | | Reply

      Itu sebab kukuh tu!

  5. Juan
    Juan September 28, 2013 at 3:52 pm | | Reply

    ni yg buat aku sayang kat JDT nih

  6. Akuro San
    Akuro San September 28, 2013 at 4:11 pm | | Reply

    tak berapa minat bola pun. tapi sebab kebetulan pergi makan kat warung tom yam tadi, terlayan gak mereka yang duk bising tengok bola. sekali tengok, eh, JDT ker yang gol tuh, mcm tak cayer jer. kejap lagi eh, gol lagi.. amboi, boleh tahan. nasib mamat-mamat Kelantan warung tom yam tu relax jer buat kerja. Yg bebudak kampung, da kecoh giler.. huhu~

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 1:44 am | | Reply

      Biasalah kalau kecoh. Kalau jdt kalah pun ramai yang kecoh. haha

  7. eyriqazz
    eyriqazz September 28, 2013 at 5:36 pm | | Reply

    go kelantan…Hehehe..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 29, 2013 at 4:38 pm | | Reply

      Kelantan boleh lagi ni.. 🙂

  8. zik
    zik September 28, 2013 at 7:15 pm | | Reply

    malam tadi main ok pulak… tapi 2nd half dah tiba2 down lak… bojan hodak pandai strategi beb.. dia boleh baca strategi… nasib baik ada player2 star..haha.. susahla nak jangka lawan dekat kelantan nanti… pastinya sengit…

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 1:37 am | | Reply

      dah nama pun jurulatih.

      kalau tak pandai baca permainan, memang lauk teruk kelantan kena malam tadi.

      1. hafizmd
        hafizmd October 1, 2013 at 4:51 am | | Reply

        Itu yg patut sorang coach kena tau…kalau tak, ambe setuju ngn en titan…mmg kena lagi 4..

  9. onlajer
    onlajer September 28, 2013 at 11:31 pm | | Reply

    yea,yea johor menang hehe

  10. anuar
    anuar September 29, 2013 at 12:22 am | | Reply

    Tahniah pasukan Johor sebab berjaya mengalahkan Kelantan 4-0.. Malam tadi tak tengok perlawanan dekat Stadium Johor ni. . Sebab tengok perlawanan Selangor dengan Singapore dekat Stadium Shah Alam, juga di depan tv. . Hahaha.. Erk.. Malam tadi Pablo Aimar tak main ker? Dengar cerita Pablo Aimar dah berada bersama pasukan Johor, betul ke?

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 1:34 am | | Reply

      Tak main. Rasanya tak leh main lagi kot.

      Mungkin dia main masa liga nanti.

    2. Azah
      Azah September 29, 2013 at 11:41 pm | | Reply

      4-2 la. huhu

  11. Fauzi Blues
    Fauzi Blues September 29, 2013 at 12:53 am | | Reply

    mcm penyokong jDT je ni…hehe

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 1:33 am | | Reply

      Tak la. Gua penyokong tegar Selangor.

      Malam tadi aje, gua sokong JDT. Bukan apa..gua nak Safee Sali sumbat gol. Tapi penalti tak gol plakk.. 😐

  12. Farid Adam
    Farid Adam September 29, 2013 at 1:00 am | | Reply

    tido malam tadi pun tak sempat nak bukak jersi JDT…wife dah bukak awal2 dah jersi kelantan (walaupun wife orang melaka) huhu

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 1:44 am | | Reply

      Gua pakai jersi selangor malam tadi. hehe..

  13. blogger lelaki
    blogger lelaki September 29, 2013 at 2:02 am | | Reply

    sad but true..twr tak perform semalam..xsempat nk kejar 45 minit terakhir..aku harapkan game macam final piala fa hari tu..tapi..trw lebih nk bermain secara berhati-hati diseparuh masa pertama…tapi kedua-dua pasukan memang seimbang kekuatan dia…

  14. kak ina kl
    kak ina kl September 29, 2013 at 2:20 am | | Reply

    yeszaaa johor menang 😉

  15. Hafizul
    Hafizul September 29, 2013 at 3:26 am | | Reply

    Hehe..memang hebat JDT ni..tu tak masuk main lagi import yang satu lagi..hehe

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 11:55 am | | Reply

      Malam tadi. Tak de pemain import pun tak apa.

  16. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin September 29, 2013 at 7:02 am | | Reply

    Barulah aku tgk permainan JDT ok sikit…kalau tidak nak tgk pun malas…

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 11:54 am | | Reply

      Haha..

      Malam tadi, aku nak tengok Mat Yo dan Safee Sali buat gol aje. Mat Yo dah gol. Tapi Safee sali boleh plak tak gol masa penalti. Aduhai..

  17. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 29, 2013 at 7:37 am | | Reply

    Sokong jugak pasukan JDT ni sebab ramai pemain bagus…harap=harap mereka terus meningkat dan kuasai semua pertandingan.

    1. titan
      titan September 29, 2013 at 11:50 am | | Reply

      Memang banyak yang bagus. Cuma kurang perform aje sebelum ni. Malam semalam memang banyak yang menjadi. :mrgreen:

  18. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 29, 2013 at 4:29 pm | | Reply

    Sama-sama hebat main malam tadi. rezeki Johor. Nanti kat kelantan lagi sengit ni harap-harapnya.. 😆

  19. ieta
    ieta September 29, 2013 at 6:07 pm | | Reply

    Tak minat bola tapi suka baca pendapat tentang bola… sikit je la… haha. Orang tak minat bola boleh ke buat entri tentang bola:?:

  20. ajumohit
    ajumohit September 29, 2013 at 10:00 pm | | Reply

    owh baru tahu keputusan perlawanan ni, jdt hebat ye

  21. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain September 30, 2013 at 1:37 am | | Reply

    Kawe pon tengok di rumah di Astro. Tapi bile lihat stadium bingit dan penuh, teringat lak zaman remaja dulu – selalu lepak stadium utk tengok bola.
    Apa-apa pun tahniah JDT. Nunez to boroi sebab selalu makan KFC. Sekarang ni byk ayam kena inject… Kalau makan ayam selalu, mmg siap ler.. 😀

  22. adikensem
    adikensem September 30, 2013 at 3:17 am | | Reply

    Power betul Nunez tu…walaupun comel tapi atas padang dia lah king.. 😛

  23. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 30, 2013 at 4:39 am | | Reply

    Selangor macam mana bro? Haha… Adeh..

  24. ema
    ema September 30, 2013 at 8:34 am | | Reply

    geram bila tgk muka matyo masa perlawanan bola sepak malam tu…hehehe

  25. papa mifz
    papa mifz September 30, 2013 at 10:06 am | | Reply

    JDT harus menang , dah banyak pelaburan dibelanjakan…hehe

  26. Mak Lagenda
    Mak Lagenda September 30, 2013 at 1:06 pm | | Reply

    HIdoppppp pahang!!! Eh. salah tajuk eh?? Ok..ok..hidup JDT! :mrgreen: :mrgreen:

  27. wazy
    wazy September 30, 2013 at 2:58 pm | | Reply

    Tahniah buat JDT
    Luaskan Kuasamu Johor 🙂

  28. hafizmd
    hafizmd October 1, 2013 at 4:53 am | | Reply

    Patutlah 3 serangkai ni masih ada utk first eleven skuad Harimau Malaya lawan Bahrain nanti…erm…

    Apapun, mmg game ni best…6 gol tu..puas hati tgk..hehe

    Defend Kelantan tak macam biasa…kaku jer ambe tgk…Tengah pun tak jalan, senanglah JDT masuk…

    Kalau Kelantan main macam ni kat KB, mmg payah nak menang

  29. nikkhazami
    nikkhazami October 1, 2013 at 2:21 pm | | Reply

    sedih tengok pertahanan kelantan. Tu persembahan paling teruk 2013. macam tengah training kat padang Mardi.

    tapi bila Nik shahrul masuk nampak defend dah balanced.

    Harap kelantan boleh lawan balik di kota bharu. Diorang boleh buat.

    Kalau tak dapat jugak, dah takde rezeki TRW tahun ni. At least dah dapat 1 piala. 🙂

  30. sensasi2020
    sensasi2020 October 1, 2013 at 5:25 pm | | Reply

    Perlawanan paling teruk oleh pasukan Kelantan sepanjang 2 tahun Bojan Hodak memimpin pasukan TRW. Nampak gaya Piala Malaysia terbang ke negeri lain jika pelawanan suku akhir ke 2 pada 5 Okt ni tidak melawan seperti biasa kita lihat.

Leave a Reply to Earnic Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.