39 Responses

  1. HarianPost
    HarianPost October 1, 2013 at 9:21 am | | Reply

    Bila aku nak start main affiliate pun tak tau… huhu

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 2, 2013 at 3:12 am | | Reply

      Start siki-sikit.. Nanti insyallah dapat hasilnya.

    2. titan
      titan October 2, 2013 at 7:46 pm | | Reply

      La, takkanlah tak setat lagi wehh.

  2. Irwan Alessa
    Irwan Alessa October 1, 2013 at 10:57 am | | Reply

    hoho penat mesti mahu tido, nanti malam boleh makan besar, jangan lupa untuk cendol..

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 7:46 pm | | Reply

      Haha..

      cendol itu mesti.

  3. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi October 1, 2013 at 11:09 am | | Reply

    Murah rezki tuan…dapat lagi. Tahniah!!!

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki October 1, 2013 at 12:07 pm | | Reply

    terbaik bro..syukur rezeki terus murah

  5. Jebeng Otai™
    Jebeng Otai™ October 1, 2013 at 12:25 pm | | Reply

    pergh..bak skit skill..haha

  6. Rizkyzone.com
    Rizkyzone.com October 1, 2013 at 1:04 pm | | Reply

    sama sepertiu saya sob, lelah dan penat badan tersa terobati manakala melihat penampakan kiriman wang di account bank, seperti ada energi kembali secara tiba2, semangat sob jangan lupa sedekahnya hehehehheh 🙂

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 7:48 pm | | Reply

      Insya-Allah. Gua akan sentiasa berusaha. :mrgreen:

  7. hafizrahim
    hafizrahim October 1, 2013 at 1:14 pm | | Reply

    banyak jugak ko dapat tiap2 bulan ye..tabik.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 2, 2013 at 3:32 am | | Reply

      tabik..tabik.. Kena usaha macam ni juga.

    2. titan
      titan October 2, 2013 at 7:50 pm | | Reply

      Bolehlah..

      Gua nak banyak-banyak lagi. hehe

  8. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin October 1, 2013 at 1:43 pm | | Reply

    Kalau tengok jumlah yang masuk tu penat pun boleh jadi segar balik.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 2, 2013 at 3:27 am | | Reply

      betul tu.. masuk banyak tu..penat terus hilang..hehehe.. :mrgreen:

    2. titan
      titan October 2, 2013 at 7:51 pm | | Reply

      Haa..tau takpe. :mrgreen:

  9. Bahrain
    Bahrain October 1, 2013 at 1:46 pm | | Reply

    salute…selalu dapat duit.

  10. Joe
    Joe October 1, 2013 at 2:04 pm | | Reply

    Program ape lak nie?

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 7:52 pm | | Reply

      Tu bayaran advertorial.

      Bukan program apa-apa pun.

  11. wazy
    wazy October 1, 2013 at 2:23 pm | | Reply

    tahniah bro,murah rezeki tu 🙂

  12. aslam
    aslam October 1, 2013 at 3:00 pm | | Reply

    Syukur rejeki…

  13. Akuro San
    Akuro San October 1, 2013 at 3:07 pm | | Reply

    masyuk… murah rezeki betul….

  14. BukhariMalek
    BukhariMalek October 1, 2013 at 9:41 pm | | Reply

    terbaik la bro titannnnnnn. salute.. ❗

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 2, 2013 at 3:30 am | | Reply

      betul tu.. terbaik sifu..

  15. Farid Adam
    Farid Adam October 1, 2013 at 11:02 pm | | Reply

    alhamdulillah…elok rezeki tu dikongsi bersama…hehe

    1. Naziman Azlye
      Naziman Azlye October 2, 2013 at 2:12 pm | | Reply

      Betul tu, rezeki ni tak bagus makan sendiri. Kena kongsi-kongsi. hahaha

  16. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah October 2, 2013 at 2:52 am | | Reply

    Tahniah..murah rezeki 🙂

  17. Mak lagenda
    Mak lagenda October 2, 2013 at 3:37 am | | Reply

    Pening 1 bdn smpi ke lutut n buku lali tu camne eyh bro?? tp bila tgk 4rat tu mmg ilang la semua sakitnya kan..

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 7:53 pm | | Reply

      hehe..

      memang leh hilang stress gak la. 😉

  18. khairul asrol
    khairul asrol October 2, 2013 at 5:29 am | | Reply

    bila dah ada banyak blog ni baru aku tahu apa itu kegunaan niche yang sebenar. 😉

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 7:54 pm | | Reply

      Kena rasa dulu, baru kita nampak flownya. hehe :mrgreen:

  19. hanifftj
    hanifftj October 2, 2013 at 8:32 am | | Reply

    tahniah bro … 😯 banyak jugak too. BRIM pun setahun sekali kalu ada nie sebulan sekali hihihi

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 7:55 pm | | Reply

      Gua tak dapat bRIM.

      Sebab tu, gua buat BRIM gua sendiri. haha..

  20. Wan Gerrard
    Wan Gerrard October 2, 2013 at 9:57 am | | Reply

    botingkek-tingkek lu punya income, alhamdulillah

  21. Naziman Azlye
    Naziman Azlye October 2, 2013 at 2:11 pm | | Reply

    Nak suprise kan diri sendiri ya. haha

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 7:56 pm | | Reply

      Haha..

      hidup gua memang penuh dengan kejutan buatan sendiri.

  22. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 2, 2013 at 2:25 pm | | Reply

    terbaik bro semoga sentiasa murah rezeki 🙂

  23. Hafizul
    Hafizul October 5, 2013 at 6:57 am | | Reply

    Haha..bab duit memang boleh menyegarkan mata yng merah dan kuyu tu..hehe..semoga mkin murah rezeki yer..aminnn

  24. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin October 6, 2013 at 8:07 am | | Reply

    Tahniah! Memang hebat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.