28 Responses

  1. blogger lelaki
    blogger lelaki October 4, 2013 at 4:39 am | | Reply

    bab coverage ni macam mana pulak bro

    1. titan
      titan October 4, 2013 at 8:38 am | | Reply

      bab coverage, kena check dengan P1 dulu la jawabnya.

      Kalau tak ada, memang tak ada. 😉

  2. muja
    muja October 4, 2013 at 5:29 am | | Reply

    cek mmg guna p1 pun kat asrama,, haisssyy,, tercepat pulak,, rm99 for limited one,, sobss :'(

    1. titan
      titan October 4, 2013 at 8:39 am | | Reply

      Takpe, gi la tukar. hehe 😈

  3. zool
    zool October 4, 2013 at 8:41 am | | Reply

    pergh.. ni advertorial ni.. mesti masyuk bangat ni

    1. titan
      titan October 4, 2013 at 9:39 am | | Reply

      Tak ahhh..

      Mana ada..haha 😈

  4. hafiz
    hafiz October 4, 2013 at 8:46 am | | Reply

    Kat umah aku tak kuat signal p1, kalau tak dah register dah

    1. titan
      titan October 4, 2013 at 8:58 am | | Reply

      Nak buat macam mana, kan?

      Cuba hang propose P1 kuatkan signal kat tempat hang. hehe..

  5. Ummi Hanie
    Ummi Hanie October 4, 2013 at 9:44 am | | Reply

    apa2 pun kena tgk coverage… rasanya area kami ni takde coverage P1… huhu

    1. titan
      titan October 4, 2013 at 9:48 am | | Reply

      dok kat mana nihh?? 😐

  6. Hafizul
    Hafizul October 5, 2013 at 6:39 am | | Reply

    Sayang..kat kawasan ni P1 memang tak support..emmm

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 2:54 pm | | Reply

      hang dok mana sampai P1 tak support lagi kawasan tu??? 😐

  7. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin October 6, 2013 at 8:25 am | | Reply

    Kalau P1 memang bagus bolehlah cuba nanti…

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 2:55 pm | | Reply

      Cuba aje.

      Kalau ada coverage, biasanya memang P1 ni takde masalah sangat.

  8. ProPa
    ProPa October 6, 2013 at 10:36 am | | Reply

    payment bulanan kene cantik, silap2 nama leh masuk ctos

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 2:58 pm | | Reply

      Takdelah mahal sangat.

      Jadi, aku rasa berbaloi dengan tawaran yang diberikan. Lebih-lebih kalau dapat line cantek dan dalam coverage.

      Dah guna, mesti reti bayar, kan? 😉

  9. hafizrahim
    hafizrahim October 6, 2013 at 3:55 pm | | Reply

    rekemen pada sesiapa yang nak guna area bangi..coverage cun

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 2:58 pm | | Reply

      Ohh..

      bangi dia punya coverage cun ek? Banting pun cun jugak. Hehe.. :mrgreen:

  10. Denaihati
    Denaihati October 9, 2013 at 2:20 am | | Reply

    memang menarik pakage ni. bolehlah daftar kalau signal ok.

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:03 pm | | Reply

      Tengok coverage kawasan dulu, kalau cantek. Angkat sepuluh terus! haha..

  11. Akuro San
    Akuro San October 11, 2013 at 12:00 am | | Reply

    kampung saya tak der coverage…
    dulu masa duk kat rumah sewa kat subang, memang pakai P1 Wimax. Line dia laju gak sebenarnya.. sampai skrg ni pun saya masih bayar bil P1 Wimax setiap bulan – rm99, tak pernah missed. Padahal tak guna pun… sbb kat kampung tak der coverage. duk kat kampung nih pun terpaksa menumpang line streamyx kakak. itu pun… hurmm~ sgt menguji kesabaran…

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:06 pm | | Reply

      Tak apa. Nanti dah dok bandar, bayar balik.

      Kalau kat kawasan ada coverage, line memang laju biasanya. 20-30 smartphone takde masalah nak online kalau guna wifi.

  12. suri
    suri October 11, 2013 at 5:01 am | | Reply

    boleh layan sampai lembam ini :mrgreen:

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:07 pm | | Reply

      leh la layan drama korea sampai lebam.

      haha.. :mrgreen:

  13. Ladfe Amir
    Ladfe Amir October 11, 2013 at 4:18 pm | | Reply

    setakat ni gua rasa streamyx masih lagi terbaik. rm68 untuk 1Mbps. rasa itu memadai untuk gua setakat ni

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:11 pm | | Reply

      Streamyx memang terbaik. Sebab itu, P1 tengah cuba jadi alternatif yang terbaik selain streamyx. Pakai aje mana-mana asalkan kita bahagia. hehe.. :mrgreen:

  14. waiman takwa
    waiman takwa October 12, 2013 at 8:17 am | | Reply

    Broadband terbaik setakat ni.. Pilihan tepat untuk saya dalam 2 3 tahun lagi.. Sebab tunggu P1 luaskan coverage..

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:14 pm | | Reply

      Yap. Mudah-mudahan P1 akan luaskan lagi coverage kat kebanyakkan tempat di Malaysia. :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.