22 Responses

  1. Akuro San
    Akuro San October 4, 2013 at 2:46 am | | Reply

    wah..wah.. ini nak kahwin 4 sekali gus ker apa? bersungguh-sungguh betul.. huhu~
    Apapun, hari ini hari Jumaat kan… mudah-mudahan termakbul…

  2. Wan Gerrard
    Wan Gerrard October 4, 2013 at 2:55 am | | Reply

    tq bro, motivasi untuk hari ni 🙂

  3. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi October 4, 2013 at 3:33 am | | Reply

    Insyalllah…kahwin satu dulu…ok

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki October 4, 2013 at 3:58 am | | Reply

    dah ada calon ke nak kahwin empat tu bro…awek syiria dan maghribi tak nak try ke bro.. 🙄

  5. onlajer
    onlajer October 4, 2013 at 6:02 am | | Reply

    betul ke bro kau nak kahwin sampai empat 🙂
    aku doa kan semoga hajat kau tercapai 🙂

  6. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin October 4, 2013 at 7:36 am | | Reply

    Tinggi cita-cita bro. Jangan lupa kenduri kahwin buat stall cendol Banting. haha

  7. AUC
    AUC October 4, 2013 at 8:02 am | | Reply

    cari satu dulu bro bukti kejantanan, pastu baru cari 3 lagi hehehe

    1. titan
      titan October 4, 2013 at 8:35 am | | Reply

      ehh..

      ada gak yang mencabar ye. hehe.. :mrgreen:

    2. hafiz
      hafiz October 4, 2013 at 8:48 am | | Reply

      Betul tu kata AUC, cari satu dulu, tgk boleh handle tak

  8. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 October 4, 2013 at 8:26 am | | Reply

    Bila nak dapat kejayaan dalam blogging memang kitorang kena ikut usaha gigih yang macam ko buat nie

  9. Zali
    Zali October 4, 2013 at 8:33 am | | Reply

    Tak salah bro nak kahwin 4 kalau mampu. 🙂

  10. Hafizul
    Hafizul October 5, 2013 at 6:37 am | | Reply

    Ok encik titan..terima kasih atas kata-kata yang bersemangat ni..errr macam mana ekk usahanya nak kawin 4?boleh bagi hint2 tak?hahaha..

  11. Blogger Babyface
    Blogger Babyface October 5, 2013 at 9:47 pm | | Reply

    dah kawin 4. bolehlah buat ebook lak. supaya kawan-kawan lain boleh mengikut jejak

    1. titan
      titan October 6, 2013 at 4:41 pm | | Reply

      Hoho..

      Insya-Allah. Mudah-mudahan. :mrgreen:

  12. zuan
    zuan October 6, 2013 at 8:10 am | | Reply

    usaha dan terus usaha ^^

  13. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin October 6, 2013 at 8:14 am | | Reply

    Setuju! Jangan berputus asa dengan rahmat Tuhan…

  14. hafizmd
    hafizmd October 6, 2013 at 12:07 pm | | Reply

    usaha usaha usaha…doa doa doa…insyaAllah..Allah Maha Adil

    terbaiklah

  15. hafizrahim
    hafizrahim October 6, 2013 at 3:54 pm | | Reply

    doa paling last tu sangat menduga..kena banyak sabar bro..haha

  16. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah October 7, 2013 at 3:23 am | | Reply

    semoga berjaya kawin 4 sifu.. :mrgreen:

  17. sabree hussin
    sabree hussin October 7, 2013 at 1:52 pm | | Reply

    Tanda doa makbul, bila apa yang kita mintak tu dah jadi kenyataan

  18. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi October 10, 2013 at 4:18 pm | | Reply

    Semoga tuan berjaya kahwin empat 😈

  19. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 8:36 am | | Reply

    Betul, setuju sangat dengan cikgu Titan. 🙂

    Tanda-tanda doa kita diterima Allah ialah kita berusaha sangat untuk mendapatkan sesuatu.

    Ada hadis Nabi Muhammad, Asyrof lupa bagaimana hadis tu tertulis;

    Apabila kita sudah berdoa + usaha + doa tapi hasilnya tiada jugak.

    Jangan rasa sedih sebab selama mana kita beribadah untuk mendapatkan sesuatu itu, kita dah dapat banyak pahala.

    So, kita tak rugi sebenarnya. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.