31 Responses

  1. Joe
    Joe October 9, 2013 at 7:23 am | | Reply

    Aku pun perasan. Diorang dah stat bayar awl pagi. Aku dah buat eksperimen, tunggu esok macam mne. Kalau dy bayar pagi lagi, sah la die dah buat sistematik payment time.

  2. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin October 9, 2013 at 7:44 am | | Reply

    Aku tau kau mesti dah jemu orang ramai cakap tahniah. hahaha. Pergh.. Pergi ambik cermin mata ka.

  3. faizal
    faizal October 9, 2013 at 7:59 am | | Reply

    reezeki tidak putus-putus

  4. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi October 9, 2013 at 8:11 am | | Reply

    Tak apalah, gua tak jemu nak ucapkan tahniah…Tahniah!

  5. AgenAffiliate.com
    AgenAffiliate.com October 9, 2013 at 10:31 am | | Reply

    sebenarnya ikut pukul berapa aku baru bgn tido, kalau hari sebelum tu aku kerja sampai lewat pagi payment affiliate dalam petang. Tapi insyallah sebelum kul 12 mlm dah setel.

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki October 9, 2013 at 12:01 pm | | Reply

    syukur murah rezeki bro…belanja cendol satu 😉

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 9, 2013 at 4:13 pm | | Reply

      betul tu..nak cendol juga satu sifu.. 😆

  7. wazy
    wazy October 9, 2013 at 3:42 pm | | Reply

    tahniah,semakin berdesup dapat payment dari JDR

  8. suri
    suri October 9, 2013 at 3:53 pm | | Reply

    wah hebat..btw sakit mata tgok byk dpt duit :mrgreen:

  9. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah October 9, 2013 at 4:10 pm | | Reply

    hebat-hebat.. Dapat spek mata dengan geng Bukit Rimau yea.. 😯

  10. TehR
    TehR October 9, 2013 at 4:38 pm | | Reply

    aku tak kisah mereka bayar awal pagi ke awal malam ke
    yang aku dok pikir ni
    macam mana nak dapat banyak2 kali macam ni
    huhu

  11. Akuro San
    Akuro San October 9, 2013 at 10:14 pm | | Reply

    kirim salam kat penjaga bukit rimau.. huhu~

  12. Arman
    Arman October 9, 2013 at 10:57 pm | | Reply

    Tak tahu nak komen apa bro. Cuma satu jer aku nak tiru cara bro buat duit online.

    1. encikarman
      encikarman October 10, 2013 at 12:27 am | | Reply

      eh nama cam nama aku ler.. salam bro

  13. papa mifz
    papa mifz October 9, 2013 at 11:21 pm | | Reply

    bro sudah sampai rumah kan..?? Risau pulak mana tau jika terserempak dengan harimau ke semalam…hehe

  14. suri
    suri October 9, 2013 at 11:56 pm | | Reply

    :mrgreen: kasi lari laju-lajulah biar nampak kacak sikit

  15. encikarman
    encikarman October 10, 2013 at 12:29 am | | Reply

    kalau akaun dah penuh tuh, bleh guna akaun bank gua, tak kisah nya

  16. ema
    ema October 10, 2013 at 3:26 am | | Reply

    seronoknya dapat masuk banyak kali dari jobdirumah ni…nak pergi bukit rimau jumpa PM ke..papamifz bukan Pak Menteri…hehehe

  17. reezluv
    reezluv October 10, 2013 at 4:49 am | | Reply

    memang takleh le nak potong lu tu..:D

  18. Nadot
    Nadot October 10, 2013 at 6:54 am | | Reply

    Lepas dapat satu hari tu, x penah dpt2 lagi.. tp umpan mmg dah tenggelam pun… hehehe… chaiyok nadot! ;p

  19. Belinda Rinn
    Belinda Rinn October 10, 2013 at 6:55 am | | Reply

    Rezeki masuk lagi…:grin: hai…saya blogger bru.lawat blog saya http://masammanis89.wordpress.com support wokey…jng lupa follow

  20. fiezaradzi
    fiezaradzi October 10, 2013 at 7:19 am | | Reply

    kem salam kat penjaga bukit rimau.. spek baru la lepas ni..

  21. eyriqazz
    eyriqazz October 10, 2013 at 7:40 am | | Reply

    Ikan bakar satu…

  22. Juan
    Juan October 10, 2013 at 9:07 am | | Reply

    kali ke 68, perghhh memang power la ko titan

  23. papa mifz
    papa mifz October 10, 2013 at 12:05 pm | | Reply

    sah bro memang hebat…:)

  24. khairul asrol
    khairul asrol October 10, 2013 at 12:42 pm | | Reply

    wahh masyuk lagii. 😆

  25. hafiz
    hafiz October 10, 2013 at 5:04 pm | | Reply

    hebat…hebat…hebat…

  26. zool
    zool October 10, 2013 at 11:00 pm | | Reply

    oo banyak kali dapat tu..
    apapun cepat2 cerita tak best tu.. bapa ko tolak pinangan orang ek??? takpe bunga bukan sekuntum.. nanti ada la yang masuk meminang tu. hahahahah

  27. Denaihati
    Denaihati October 11, 2013 at 3:11 am | | Reply

    kalau nak beli ip5s memang dah lepas sangat dah ni…heee

  28. Hafizul
    Hafizul October 11, 2013 at 6:18 am | | Reply

    yup..tak lama dah tu..hehe..

  29. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 13, 2013 at 3:37 pm | | Reply

    ucap tahniah lagi laa huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.