55 Responses

  1. MrJocko
    MrJocko October 10, 2013 at 10:38 pm | | Reply

    Ooo,,, En Titan minat Fatin Liyana yerrr

    1. hafizmd
      hafizmd October 11, 2013 at 2:06 am | | Reply

      dah agak dah…hehe 😈

  2. Farzli
    Farzli October 10, 2013 at 10:46 pm | | Reply

    hmm… ye ke bukan hari2 pegi stalk blog FL? hehehehehe….

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki October 10, 2013 at 11:06 pm | | Reply

    hahaha…sempat jgak dia menyelit dkt bawah sekali yer…tp mmg blog ni yg terbaik pun bro..salute

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 11, 2013 at 12:04 am | | Reply

      betul tu, blog sifu memang terbaik untuk di lawati.. 🙂

      1. blogger lelaki
        blogger lelaki October 11, 2013 at 7:56 am | | Reply

        mau tak best asyik tayang gambar awek cun je..hahaha..

  4. fazrol
    fazrol October 10, 2013 at 11:19 pm | | Reply

    h ha. no1tak boleh blah..

  5. Anuar
    Anuar October 10, 2013 at 11:20 pm | | Reply

    5 Blog yang menarik… Tapi tengah takder masa nak join segmen sambung menyambung ni….

  6. nurmisnan
    nurmisnan October 10, 2013 at 11:39 pm | | Reply

    Kak jie memang tersengih selalu kalau jumpa org

  7. hafizrahim
    hafizrahim October 10, 2013 at 11:42 pm | | Reply

    peminat fatin liyana..mesti ko masuk blog dia sebab nak tengok gambar dia kan..hehehe

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 11, 2013 at 12:12 am | | Reply

      hahahaha.. kantoi dah bro.. 😉

  8. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain October 10, 2013 at 11:56 pm | | Reply

    Pssst..kawe pun selalu pegi blog Fatin Liyana tu.. tapi utk tengok gambo jer.. pssst.. jgn bagitahu sapa2 :mrgreen:

  9. reezluv
    reezluv October 11, 2013 at 12:18 am | | Reply

    hahhaa..baru aku tahu sebenarnya… :mrgreen:

  10. encikarman
    encikarman October 11, 2013 at 12:30 am | | Reply

    ooo.. selera fatin liyana ya… aaaaa aaaaaa tak tahu.

  11. daddydee
    daddydee October 11, 2013 at 1:10 am | | Reply

    Blog awek mesti dok no1…hahahha

  12. wazy
    wazy October 11, 2013 at 1:48 am | | Reply

    Terbaik nombor 1 blog awek,tapi nombor 5 tu lagi kacak,hehehehe

  13. Muaz
    Muaz October 11, 2013 at 2:43 am | | Reply

    untung la no satu tu..

    haha

  14. suri
    suri October 11, 2013 at 2:55 am | | Reply

    nak sumabt juga nama2 comel ngheee 🙂 memang hebat-hebat belaka

  15. dayah
    dayah October 11, 2013 at 3:13 am | | Reply

    saying sangat kak jie..

    1. dayah
      dayah October 11, 2013 at 3:14 am | | Reply

      sayang sangat kak jie..
      *apasal auto correct nih memandai tukar a pergi I..
      huh

  16. Irwan Alessa
    Irwan Alessa October 11, 2013 at 3:47 am | | Reply

    buat masa ni gua suka yang no 5 tu.. hahaha

  17. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 October 11, 2013 at 3:53 am | | Reply

    Menariknya…. bila kita dah suka dengan gaya penulisan or topik blogger tu…memang hari-hari kita akan bukak blog diorang kan…

  18. Lal
    Lal October 11, 2013 at 3:53 am | | Reply

    Tudia…. No 1!!!! hahahaha

  19. ema
    ema October 11, 2013 at 3:59 am | | Reply

    mereka memang blogger yg hebat termasuk tuan punya blog ini.

  20. Anarm
    Anarm October 11, 2013 at 4:02 am | | Reply

    Aku pun baca blog sendiri jugak..

  21. onlajer
    onlajer October 11, 2013 at 4:21 am | | Reply

    YEah aku pun baca blog sendiri kalau ayat tu tak best dengan auto nya aku terus edit hahaha

  22. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia October 11, 2013 at 4:58 am | | Reply

    erk…teerbaikk ! 🙂

  23. Hafizul
    Hafizul October 11, 2013 at 5:52 am | | Reply

    Yang danial tu memang sy respet ar..penulisan dia memang bagus..sy rasa nak upah dia jadi penulis blog sya..hahaha..yang lain semuanya dah otai2…tapi danial ni walaupun budak, dia bukan sebarangan budak..kadang2tertanya-tanya..betul ke dia ni budak?????otak macam orang dewasa yang dah byk pengalaman..huhu

  24. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim October 11, 2013 at 6:29 am | | Reply

    Ambe tak stalk blog akaun G+ Encik Titan le. :3

    Encik Titan update post, ambe tolong tekan G+ je. Haha.

    Yela.. ambe selalu update blog, cuma malas ja.

    Walau apapun, terima kasih banyak-banyak kerana sudi mentiion blog saya. 😀

    Saya doakan Encik Titan sekeluarga kaya dan berjaya.

    1. Danial Abdul Rahim
      Danial Abdul Rahim October 11, 2013 at 6:31 am | | Reply

      Tinggal 3 minggu je ambe nak SPM.

      1. cik amal
        cik amal October 13, 2013 at 6:11 am | | Reply

        tak sangka pelajar lagi.. terbaikkk lah

  25. Ummi Hanie
    Ummi Hanie October 11, 2013 at 6:38 am | | Reply

    segmen yg kureng gemar den join… haha… kijam kan ayat gue?

    ada sbb tersendiri kenapa kureng genar tu kan,…

    tp mmg blog2 tu mantop

  26. hafiz
    hafiz October 11, 2013 at 6:57 am | | Reply

    lama juga aku tak terjah blog fatin tu..

  27. eyriqazz
    eyriqazz October 11, 2013 at 7:45 am | | Reply

    Hanis zalikha tak masuk list bro ke? hehehe..

    1. titan
      titan October 11, 2013 at 7:49 am | | Reply

      aku tak berapa minat dia. Haha..

  28. TehR
    TehR October 11, 2013 at 7:57 am | | Reply

    aku biasa dengan blog no 5 je

  29. nikkhazami
    nikkhazami October 11, 2013 at 8:27 am | | Reply

    so far, blog ariff shah paling kerap masuk. banyak yg kita boleh belajar kat sana. dia macam Mat Lutfi versi blogger. haha!

  30. faizal
    faizal October 11, 2013 at 8:34 am | | Reply

    terima kasih memberi tip dan menunjutkkan mentor yang baik untuk dicontohi

  31. munir ardi
    munir ardi October 11, 2013 at 8:53 am | | Reply

    sekali sekala suka juga terjah blog fatin buat umur lebih muda rasanya

  32. Bahrain
    Bahrain October 11, 2013 at 8:55 am | | Reply

    Kena terjah ni..

  33. Mohd Isa
    Mohd Isa October 11, 2013 at 11:12 am | | Reply

    fatin liyana aku jarang baca, yang lain rajin. kadang-kadang jadi silent reader sahaja, topik menarik baru aku komen. blog kau memang usah ceritalah, tiap-tiap hari aku stalk. tapi kalau aku meluat nak baca, aku klik pangkah ja. haha!

  34. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 11, 2013 at 11:38 am | | Reply

    yup tepat sekali baca blog sendiri supaya kita leh perbaiki lagi diri kita sendiri

  35. JOBS VIEW
    JOBS VIEW October 11, 2013 at 12:31 pm | | Reply

    blog lima2 menarik..at least dapat jugak tambah rekod untuk blog2 yang popular ni..sebab saya berblog sekadar hobi je..

  36. Denaihati
    Denaihati October 11, 2013 at 1:11 pm | | Reply

    jom la menerjah mana-mana yan belum tu…

  37. zuan
    zuan October 11, 2013 at 1:57 pm | | Reply

    pergh! baru mau spm rupanya itu budak daniel

  38. Pyan Shafii
    Pyan Shafii October 11, 2013 at 3:33 pm | | Reply

    Danial Abdul Rahim bukannya Rahman bro ………….

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri October 13, 2013 at 3:36 pm | | Reply

      macam pernah dengar je nama tu

  39. Juan
    Juan October 11, 2013 at 3:50 pm | | Reply

    blog no 3 tu aku x pernah lagi masuk blog tuh

  40. Ladfe Amir
    Ladfe Amir October 11, 2013 at 4:19 pm | | Reply

    oklah. ada blog yang pernah gua baca. ada yang belum. ok. kejap lagi, gua lak nak tidur

  41. papa mifz
    papa mifz October 12, 2013 at 4:47 am | | Reply

    yang no3 tuh tak pernah terjah lagi…tengoklah jap2 lagi gua singgah ke…

  42. eridy
    eridy October 14, 2013 at 12:50 am | | Reply

    semua blogger lelaki memang suka masuk blog fatin liyana, hehehe… jujur jak…

  43. Ome
    Ome January 2, 2014 at 4:15 pm | | Reply

    En Titan, terima kasih kerana memperkenalkan saya dengan fatin liyana 🙂 teruja den 😀

  44. Green Leaf
    Green Leaf January 3, 2014 at 8:33 am | | Reply

    Ada gak macam ni, kih3 😛

  45. encikSOHO
    encikSOHO December 4, 2014 at 4:12 pm | | Reply

    sayapun hari2 baca blog sendiri. hehehe

  46. islam di dadaku
    islam di dadaku March 24, 2015 at 2:51 am | | Reply

    kakjie dah tak seaktif dulu lagi mungkin karena faktor kesibukan keluarga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.