13 Responses

  1. blogger lelaki
    blogger lelaki October 13, 2013 at 12:22 am | | Reply

    semoga berjaya buat mereka akan ditemuduga

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri October 13, 2013 at 3:34 pm | | Reply

      sebelum temuduga beli panduan dulu hehe

  2. Juan
    Juan October 13, 2013 at 1:49 am | | Reply

    alamak, titan dah join, hehe, apa apa pun tahniah dan berharap calon berjaya dan mengambil peluang ini untuk membantu kejayaan mereka

  3. Joe
    Joe October 13, 2013 at 5:07 am | | Reply

    Gaji pun boleh tahan jugak. Ntah ape jela yang pegawai pembangunan masyarakat buat…

    1. Paklong
      Paklong October 14, 2013 at 1:45 am | | Reply

      Pegawai Pembangunan Masyarakat banyak berperanan di kawasan luar bandar berbandingan dengan kawasan bandar. Mereka banyak berfungsi sebagai penyebar agenda kerajaan dan membantu masyarakat sedar akan program kerajaan dalam memajukan masyarakat luar bandar. 😆

      Eh…., macam pegawai pembangunan masyarakat plak aku sembang…….!

  4. zuan
    zuan October 13, 2013 at 6:21 am | | Reply

    hmm nak tak nak nak tak nak.. rugi kalau tarak amek ni

  5. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 13, 2013 at 1:02 pm | | Reply

    aiyoooo mcam menarik je benda nie huhu

  6. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin October 14, 2013 at 1:52 am | | Reply

    Semoga berjaya buat calon yang menduduki peperiksaan.

  7. Hafizul
    Hafizul October 14, 2013 at 2:43 am | | Reply

    Untuk mereka yang terlibat, study jer ebook ni..tak yah susah cari kot internet yang belum tentu ada betulnya..hehe

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 16, 2013 at 4:02 pm | | Reply

      betul tu..baca aje ebook ini, insyallah usaha dan doa berjaya :mrgreen: :mrgreen:

  8. AUC
    AUC October 17, 2013 at 3:11 am | | Reply

    huh terlepas la pulak… sibuk berkorban huhhu

  9. hafiz
    hafiz October 17, 2013 at 6:38 am | | Reply

    Interview pun dapat lagi…tapi berguna juga ni..

  10. Minggu Yang Murah Rezeki
    Minggu Yang Murah Rezeki July 14, 2014 at 9:42 pm |

    […] lagi. Boleh jadi publish malam, esok pagi dah dapat sales cecah RM1k macam entri Titan pasal Panduan Terkini Peperiksaan Pegawai Pembangunan Masyarakat ni dah buat komisen RM900+ kalau tak silap dalam masa satu malam eh. Betulkan titan kalau aku […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.