32 Responses

  1. Farzli
    Farzli October 12, 2013 at 5:05 am | | Reply

    erk.. tak tau lak ada kontes ni.. kontes review tu dah join..

  2. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi October 12, 2013 at 5:11 am | | Reply

    Bestnya dapat duit, untung jugak masuk dan tak ramai yang masuk ya!

  3. waiman takwa
    waiman takwa October 12, 2013 at 8:19 am | | Reply

    Jika rajin sertai contest boleh masyuk setiap bulan nie …

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 16, 2013 at 4:00 pm | | Reply

      betul tu..kena ikut macam sifu titan juga. 🙂

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 16, 2013 at 4:04 pm | | Reply

      betul tu..kena ikut macam sifu titan juga. rajin join contest macam ni 🙂

  4. TehR
    TehR October 12, 2013 at 9:14 am | | Reply

    menang contest juga boleh jadi sumber pendapatan dari blog
    seronok la kalau boleh menang tiap bulan

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki October 12, 2013 at 10:07 am | | Reply

    bro tak join ke kontest pengucapan awam tu..gua tertunggu-tunggu sifu punya pukulan ni..hahaha..apa2 tahniah la bro

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:06 pm | | Reply

      Kena tulis ayat skema. Itu yang gua tengah sakit jiwa nih.

      Nak join ke tidak. haha..

  6. akubiomed
    akubiomed October 12, 2013 at 11:27 am | | Reply

    Tanniah bri. Tak banyak saingan semua dapat hadiah.:-)

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:12 pm | | Reply

      Itulah.

      Aku tak sangka gak sebenarnya. Hoho.. :mrgreen:

  7. Bahrain
    Bahrain October 12, 2013 at 12:00 pm | | Reply

    Tahniah bro!

  8. zool
    zool October 12, 2013 at 12:23 pm | | Reply

    terbaek la dapat menang tanpa cabaran

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 2:55 pm | | Reply

      Haha..

      lagi bagus. Aku suka tanpa cabaran ni. haha.. 😈

  9. anuar
    anuar October 12, 2013 at 12:33 pm | | Reply

    Tahniah… Murah rezeki, byk dpt hadiah menerusi contest… Hanya blogger kacak sahaja mampu melakukannya…

  10. Joe
    Joe October 12, 2013 at 3:24 pm | | Reply

    Untung la kalau asyik menang kontest je…

  11. Hafizul
    Hafizul October 13, 2013 at 3:53 am | | Reply

    Yeahhh tahniah encik titan..memang dah jangka pun..hehehe

  12. hafiz
    hafiz October 13, 2013 at 4:25 am | | Reply

    wah ada juga terselit aku dikalangan otai

  13. HarianPost
    HarianPost October 13, 2013 at 6:43 am | | Reply

    Berminat juga nak buat contest. Tunggu masa sesuai dulu 🙂

  14. ecadwinkyasha
    ecadwinkyasha October 13, 2013 at 7:09 am | | Reply

    bookmark dlu contest tu,kot-kot sempat join 😀

  15. cikgu naman
    cikgu naman October 13, 2013 at 8:14 am | | Reply

    tahniah buat bro

    banyak mangkuk jugak dapat cendol tuu

  16. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 13, 2013 at 1:45 pm | | Reply

    asyik lu je menang bro hehe . sape suh tak nak join kan :p

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 2:56 pm | | Reply

      Haha..

      tau takpe. Tak apalah, aku lagi suka sebenarnya. 😈

      1. Khairul Zamri
        Khairul Zamri October 13, 2013 at 3:35 pm | | Reply

        nanti ak join jugak tapi xtau leh menang ke x huhu

  17. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin October 14, 2013 at 1:51 am | | Reply

    Kalau dah lima orang semua la dapat hadiah. Memang best kalau ramai tak join ni. Haha. Tahniah.

  18. papa mifz
    papa mifz October 14, 2013 at 5:13 am | | Reply

    oh contest nih la yang kita sembang kat Pak Hailam tempoh hari kan…tahniah bro…:)

  19. ajumohit
    ajumohit October 14, 2013 at 7:29 am | | Reply

    tahniah kesemua yg join dapat hafiahh!!

  20. Rizkyzone.com
    Rizkyzone.com October 15, 2013 at 2:13 pm | | Reply

    selamat untuk para pemenang, semoga bisa jadi tambah penyemangat blogging

  21. onlajer
    onlajer October 16, 2013 at 1:53 am | | Reply

    nampak macam ada nama aku tapi sesunguh nya tidak, kikikik

  22. Norfanil
    Norfanil October 16, 2013 at 5:27 am | | Reply

    wahh..tahniah!!!. 5 org je th.. rezeki.. hang je rajin.. blogger lain semua x rajin.. hehe

  23. Zali
    Zali October 16, 2013 at 12:18 pm | | Reply

    Rezeki den. Tiba-tiba rajin nak buat review. Tahniah kepada peserta lain. 😆

  24. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah October 16, 2013 at 3:55 pm | | Reply

    Tahniah sifu..terbaik la.. 🙂

  25. AUC
    AUC October 17, 2013 at 3:13 am | | Reply

    huh dia jugak… semua contest memang milik bro hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.