38 Responses

  1. Hafizul
    Hafizul October 14, 2013 at 2:41 am | | Reply

    Haha..rajin sungguh lahhh..memang ciri-ciri yang dicari oleh mak mertua ni..emmm gambar ni betul ke gambar makcik yang jual kat pasar banting tu?ke bakal mak mertua???hahaha

  2. Akuro San
    Akuro San October 14, 2013 at 2:50 am | | Reply

    sabo jer lah… sempat lagi dia nak mengutuk org.. huhu~
    biasa kalau waktu raya dah tentu memang mak-mak yang akan masak. gadis2 cuma jadi pembantu saja. Yelah.. masing2 pun balik raya nak makan masakan mak, bukan masakan adik2.. betui dak? terutama kepada si ABANG-ABANG yg suka complain…
    melainkan bila mak dah tak der, barulah dia menghargai masakan adik dia yg ‘seiras’ dengan masakan mak… kalau tak, tak pandang… huhu~

  3. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin October 14, 2013 at 2:59 am | | Reply

    Tengok berani ke tak nak tumbuk rusuk kiri budak kecik yang berlari tu. Haha.

    1. titan
      titan October 14, 2013 at 3:20 am | | Reply

      Dah ramai yang kena lempang dengan aku sejak 3-4 tahun nih. Tahun ni upgrade sikit. Tumbuk rusuk kiri plak.

      Bebudak ni..kena ajar sikit. Setakat cakap aje..lagi laju diorang lari tahun depan. 😈

      1. Hazmin Hamudin
        Hazmin Hamudin October 14, 2013 at 3:36 am | | Reply

        Kah3. Terbaik. aku takut ko je yang kena terbiah dengan budak2 tu nanti. takpun terjebak berlari sama

        1. titan
          titan October 14, 2013 at 3:57 am | | Reply

          biasa memang diorang dengar cakap. Tahun depan, tak tahulah. haha.. 😈

  4. hafizrahim
    hafizrahim October 14, 2013 at 3:01 am | | Reply

    Gua selalu pegi pasar kajang je..parking memang penuh tiap2 hari.mnyampah betul..baik lagi pasar borong selangor kat seri kembangan.

  5. Hafizul
    Hafizul October 14, 2013 at 3:02 am | | Reply

    Lupa nak cakap…kot tak sempat..selamat hari raya encik titan…semoga bergembira dengan isan yang tersayang dan dengan bakal-bakal bini encik titan tu..haha

  6. eimah sg
    eimah sg October 14, 2013 at 3:04 am | | Reply

    Salam. Selamat Hari Raya AIdilAdha 🙂

  7. Bahrain
    Bahrain October 14, 2013 at 3:04 am | | Reply

    Bro memang rajin tolong mak belikan baranag dapur..hahaha

  8. profhariz
    profhariz October 14, 2013 at 3:18 am | | Reply

    Hahaha.. Tapi dalam cerita ini hang anak yang paling baik di malaysia.

  9. papa mifz
    papa mifz October 14, 2013 at 5:11 am | | Reply

    den dulu ketika bujang selalu gak tolong mak pergi pasar basah…

    memo mak bro memang tak boleh blah…hehe

  10. yusri
    yusri October 14, 2013 at 6:21 am | | Reply

    haha terbaiklah bro titan…

    lepas siap beli semua barang tu, pasti ko pun buat satu memo kan? “Mak,barang2 yang diorder semua ada dalam peti ais”
    huhu… :mrgreen:

  11. yusri
    yusri October 14, 2013 at 6:22 am | | Reply

    salam aidiladha bro… 😉

  12. Arman
    Arman October 14, 2013 at 7:21 am | | Reply

    Tolong masak sekali baru anak baik 😉 . Pasni tunggu entri masakan raya korban dari Titan…

  13. ajumohit
    ajumohit October 14, 2013 at 7:25 am | | Reply

    ada lagi notes yg makcik lupa nak tulis kat situ, untung sapa dapat ko ni ahmadfaizal 😉

  14. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia October 14, 2013 at 8:06 am | | Reply

    Bertuah anak mak 😛

  15. Shubhi
    Shubhi October 14, 2013 at 8:27 am | | Reply

    Perempuan suka lelaki macho angkat sayur dari pasar macam ni….bila lagi?

  16. Blog Amir
    Blog Amir October 14, 2013 at 9:20 am | | Reply

    orang melaka ke? sbb guna perkataan ‘ko’ hihi. bagus2. anak soleh 🙂

  17. Muaz
    Muaz October 14, 2013 at 9:40 am | | Reply

    hihi, nasihat berharga tu 🙂

  18. akubiomed
    akubiomed October 14, 2013 at 2:16 pm | | Reply

    Selamat masuk pasr. Jangan sesat sudahlah. 🙂

  19. Shahrul
    Shahrul October 14, 2013 at 4:42 pm | | Reply

    Selamat Hari Raya AidilAdha…

  20. HannyAbdullah
    HannyAbdullah October 15, 2013 at 5:40 pm | | Reply

    Rajin nya…tapi takut sikit sb garang…

  21. hafiz
    hafiz October 16, 2013 at 3:17 am | | Reply

    Ala beli barang dapur takan claim kot

  22. Norfanil
    Norfanil October 16, 2013 at 5:24 am | | Reply

    anak soleh.. hehehe…
    selamat hari raya haji…

  23. ema
    ema October 16, 2013 at 7:02 am | | Reply

    anak kesayangan mak ni…memo mak buat org ketawa…tak menahan tu..siap minta claim dgn abah.

    1. titan
      titan February 8, 2014 at 4:23 am | | Reply

      selalu memang macam tu. kena claim dengan abah.. 👿

  24. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 October 16, 2013 at 7:12 am | | Reply

    Nasib baik tak kena suruh beli ikan… kalau tak mesti konfius kan….hehehehe

  25. Zali
    Zali October 16, 2013 at 12:12 pm | | Reply

    Mak cik kat pasar tu tgk bro mesti terdetik nak buat menantu. 😎

  26. AUC
    AUC October 17, 2013 at 3:09 am | | Reply

    rajin anak… ni note tambahan, jgn lupa lepas beli tu, masak semua… mak nak tau semua dah bereh je tau tu titan 🙂

  27. blogger lelaki
    blogger lelaki October 17, 2013 at 11:52 am | | Reply

    bagus teknik bro tu..dia pi pikat emak gadis di pasar basah..he3

  28. sukma
    sukma October 19, 2013 at 4:35 am | | Reply

    biasa pergi pasar kering jer….hihi

  29. Zuan
    Zuan October 19, 2013 at 4:36 pm | | Reply

    haha tahun lepas lagi dah bagi amaran ek.. hehehe

    1. titan
      titan February 8, 2014 at 4:22 am | | Reply

      biasalah tu. biasalah tu. haha

  30. aimie mokhtar
    aimie mokhtar February 8, 2014 at 5:44 am | | Reply

    asal masuk blog ni je, mesti feeling korea gitu..salji turun2x…

    ahaa..saya pun emak juge! 😀

  31. Arman
    Arman September 25, 2014 at 4:41 pm | | Reply

    Ingatkan entri baru kau post kat FB. Apapun Selamat Hari Raya korban…

  32. Jia Rizaira
    Jia Rizaira October 4, 2014 at 5:30 am | | Reply

    Alang2 dah beli barang kat pasar terus masak la. Haha. Apa pun salam Aidiladha.

  33. Azwar Syuhada
    Azwar Syuhada October 8, 2014 at 3:00 pm | | Reply

    Bagus anak mak, rajin pergi pasar. Salam Aidiladha. Lahai, pasar banting ke? Sejengkal jer.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.