23 Responses

  1. Farzli
    Farzli October 14, 2013 at 11:06 am | | Reply

    tahniah bro.. moga kak long bro elok2 jaa.. ejas amik gambar anak sedara tuu…

  2. nizam ijam
    nizam ijam October 14, 2013 at 11:07 am | | Reply

    ok la dah jadi pakcik… lu pon dah tua…kahkahkah

  3. Muaz
    Muaz October 14, 2013 at 12:45 pm | | Reply

    semoga selamat2 sahaja utk kak long bro ..

    🙂

  4. hafizrahim
    hafizrahim October 14, 2013 at 1:35 pm | | Reply

    tahniah bro..baby aidiladha. bertambah ceria la rumah nanti.

  5. akubiomed
    akubiomed October 14, 2013 at 2:04 pm | | Reply

    Bayi masuk inkubator tak?

  6. zool
    zool October 14, 2013 at 2:43 pm | | Reply

    semoga kak long hang baik seperti sediakala..

  7. AkmaOmar
    AkmaOmar October 14, 2013 at 4:06 pm | | Reply

    Alhamdulillah dua2 selamat..InsyaAllah ok semua..tahniah juga na 🙂

  8. Shahrul
    Shahrul October 14, 2013 at 4:41 pm | | Reply

    tahniah boh

  9. Akuro San
    Akuro San October 14, 2013 at 4:48 pm | | Reply

    syukur kak long dan anak buah hang selamat.. Tahniah… dapat baby Raya tuh… Apa pun semoga kak long hang cepat sembuh ya… 😉

  10. Vee
    Vee October 14, 2013 at 6:54 pm | | Reply

    Nice. Congrats! Seronoklah dah ada anak buah kandung. Kita skrg ni semua ank buah sepupu, abg and kakak tak kawen lagi. Hihii..

  11. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin October 15, 2013 at 4:36 am | | Reply

    Tahniah kepada kak long lu. Wah.. Lu pun lepas ni mesti manjakan anak buah lu tu kan.

  12. Norfanil
    Norfanil October 16, 2013 at 5:23 am | | Reply

    alhamdulillah… hang bila lagi?

  13. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 October 16, 2013 at 6:55 am | | Reply

    Lepas nie mesti dia jadi tumpuan…..

  14. ema
    ema October 16, 2013 at 7:03 am | | Reply

    Alhamdulillah..tahniah

  15. papa mifz
    papa mifz October 16, 2013 at 7:58 am | | Reply

    Alhamdulillah..tahniah bro , tahniah buat semua ahli keluarga bro…semoga kak long bro copek sihat…amin…

  16. Denaihati
    Denaihati October 16, 2013 at 8:33 am | | Reply

    Alhamdulillah dan tahniah bro, dah jadi bapa saudara. bertambah lagi anggota keluarga.

  17. Zali
    Zali October 16, 2013 at 12:03 pm | | Reply

    Tahniah bro. Lepas ni bro pun dah ada commitment haha.

  18. AUC
    AUC October 17, 2013 at 3:06 am | | Reply

    Tahniah Pak Cik Titan hehehe, alhamdulillah semuanya selamat

  19. Hafizul
    Hafizul October 17, 2013 at 4:40 am | | Reply

    Haha..terima lah hakikat tu yang mak lebih sayangkan cucunya dari anak sendiri…hahaha..manja?sila cari calon cepat2..haha..semoga semuanya selamat..aminnnn…tahniah buat encik titan sekeluarga..

  20. hafiz
    hafiz October 17, 2013 at 6:35 am | | Reply

    biasa memang kalau kandungan sudah berumur 7 bulan lebih kalau ada masalah dipaksa lahir..semoga kedua-duanya selamat

  21. blogger lelaki
    blogger lelaki October 17, 2013 at 11:55 am | | Reply

    wife aku masa lahirkan anak sulung aku..seminggu lagi nak cukup 7 bulan..skang dah sihat..tapi dekt 90 hari baby kena tahan di wad…syukur tahun ni dpt buat aqiqah tuk anak sulung aku 🙂

  22. Mak Lagenda
    Mak Lagenda October 17, 2013 at 1:41 pm | | Reply

    Wahhh..tahniah paman!! Baby lelaki ke pompuan?? Klu Baby lelaki leh bubuh nama aidil adha. 😀

    Alhamdulillah semuanya dipermudahkan

  23. Ummi Hanie
    Ummi Hanie October 20, 2013 at 3:37 pm | | Reply

    tahniah dah jd pak sedara…

    tumpang simpati atas kesihatan kk long. penyakit jntung mmg x kenal usia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.