39 Responses

  1. Mama Murai
    Mama Murai October 17, 2013 at 12:35 am | | Reply

    dah makin masyuk nampak gayanya cikgu. tak lama lagi boleh pencen untuk fokus kepada buat duit online.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 17, 2013 at 11:39 pm | | Reply

      kalau pencen lagi masyuk la hari-hari mengadap.. :mrgreen:

    2. Haniz
      Haniz October 20, 2013 at 3:06 pm | | Reply

      Betul tu, pencen je la cikgu cepat-cepat. Kalau tak nak pencen, kahwin cepat-cepat. Lepas tu boleh buat blog kebapaan pulak. Jarang baca blog kebapaan ni, banyak yg mommy je tulis. Dan lagi, boleh buat blog pasal anak dan bila anak besar, boleh turunkan ilmu kat anak pulak ➡

    3. Asyrof Asri
      Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:39 am | | Reply

      Tulah kan Mama Murai. 🙂

      Cikgu Titan ni memang dasyat la.

      Terbaik!

  2. adikensem
    adikensem October 17, 2013 at 1:34 am | | Reply

    Mudah-mudahan gua pun dapat jugak…kena berusaha lagi

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:40 am | | Reply

      Mudah-mudahan kome pun berjaya jugak dapat jualan dari Jom Niaga ni. 🙂

  3. Muaz
    Muaz October 17, 2013 at 2:01 am | | Reply

    wahhh tahniah..

    dapat atas angin la ni kan?

  4. Ustazahain
    Ustazahain October 17, 2013 at 3:26 am | | Reply

    Tahniah! Rezeki awal pagi atas usaha yg dilakukan ..boleh belanja mak n baby anak kak long tu

  5. Akuro San
    Akuro San October 17, 2013 at 3:32 am | | Reply

    jangan malas-malas… chaiyok!!

  6. Shubhi
    Shubhi October 17, 2013 at 4:26 am | | Reply

    Jomniaga memang best..terbaik bro!

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:42 am | | Reply

      Yes, Jom Niaga memang platform yang best di Malaysia ni. 🙂

  7. Farzli
    Farzli October 17, 2013 at 4:39 am | | Reply

    amin 🙂

    Terbaek bro.. masyukkk

  8. hafizrahim
    hafizrahim October 17, 2013 at 5:11 am | | Reply

    masuk lagi ye..jomniaga aku dah slow sikit.

  9. reezluv
    reezluv October 17, 2013 at 5:26 am | | Reply

    kena kerja kuat lagi aku ni..adoi

  10. abdulhalim
    abdulhalim October 17, 2013 at 5:41 am | | Reply

    Apa-apa pun Tahniah ucapkan kerana tetap terima komisen setiap 2 minggu daripada JomNiaga. Semoga semangat datang kembali

  11. tips diet sehat
    tips diet sehat October 17, 2013 at 5:57 am | | Reply

    mau donk gimana caranya menjalankan bisnisnya ?

  12. TehR
    TehR October 17, 2013 at 7:17 am | | Reply

    elok sangat mandi hadas sebelum subuh
    sihat tubuh badan

  13. KiD
    KiD October 17, 2013 at 9:28 am | | Reply

    tahniah!! boleh dah ni bukak kedai cendol…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 17, 2013 at 11:34 pm | | Reply

      betul-betul.. 😛

  14. Juan
    Juan October 17, 2013 at 9:50 am | | Reply

    aku x faham, bila jomniaga nak transfer duit, aku dah cukup utk withdraw, tp aku x faham sistem 2 minggu dia tu camner

    1. titan
      titan October 19, 2013 at 2:15 am | | Reply

      Kiraannya berbeza rasanya bagi setiap akaun. Hang dah berapa kali diorang bayar?

      Bila hang dah dapat bayaran kali pertama tu. Hang setat la kira. 2 minggu lepas dapat bayaran pertama..biasanya akan dapat la bayaran terbaru. Dengan syarat, minimum payout tu dah cukup. Kalau tak cukup, extend lagi 2 minggu..

  15. onlajer
    onlajer October 17, 2013 at 9:52 am | | Reply

    Pergh sukanya dapat rezeki hehe

  16. Irwan Alessa
    Irwan Alessa October 17, 2013 at 10:09 am | | Reply

    fuhhh banyak.. jangan kata cendol semangkuk hari ni..

  17. eyriqazz
    eyriqazz October 17, 2013 at 10:47 am | | Reply

    Jom belanja futsal weekend ni…Hehehehe

  18. Arman
    Arman October 17, 2013 at 11:09 am | | Reply

    Rentak belum cun lagi dengan jomniaga. Perlu banyak belajar ni. Titan sibuk buat ujian akhir tahun atau sibuk buat duit online 😉

  19. blogger lelaki
    blogger lelaki October 17, 2013 at 12:03 pm | | Reply

    syukur bor rezeki masyuk lagi..semoha kak long dan anak tu cepat sembuh

  20. papa mifz
    papa mifz October 17, 2013 at 12:42 pm | | Reply

    boleh la belanja gua nasi ayam Pak Hailam Kopitiam lepas nih…=)

  21. Earnic
    Earnic October 17, 2013 at 1:28 pm | | Reply

    Jomniaga dah tukar jadi nama Ashadee pulak. Bunyi cam India sesuai dgn owner India dia hihi

  22. zool
    zool October 17, 2013 at 10:42 pm | | Reply

    boleh tahan tu.. 2 minggu dpt 100 lebih

  23. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah October 17, 2013 at 11:34 pm | | Reply

    terbaik la bro titan, sebok nak buat persiapan nak kahwin ker tu? 😆

  24. eridy
    eridy October 18, 2013 at 3:37 am | | Reply

    Side income tu 😛

  25. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin October 18, 2013 at 4:37 am | | Reply

    Mood ke laut jap ke? Takpa, lu tak berblog pun duit jalan jugak.

  26. hafiz
    hafiz October 18, 2013 at 6:39 am | | Reply

    Ala kalau tak update pun masyuk gak…

  27. profhariz
    profhariz October 19, 2013 at 3:32 pm | | Reply

    Kalau malas pun takpa income dah banyak boleh tidur cuma tunggu masuk je. Hehehe

  28. Zuan
    Zuan October 20, 2013 at 4:28 am | | Reply

    tu yg tengok update kat fb lu dah macam ke laut je

  29. Zik
    Zik October 20, 2013 at 9:35 am | | Reply

    nak tak nak je… mesti mahu usaha maa.. bukan sehari dua, setahun dua punya usaha maa…

  30. Hafizul
    Hafizul October 21, 2013 at 11:33 am | | Reply

    Haha…mandi hadas besar pulak dahhh..ala jangan lah malas update blog..tahniah encik titan..ni karang artikel ni pakai samsung s4 ke?haha

  31. sabree hussin
    sabree hussin October 22, 2013 at 1:45 pm | | Reply

    ni bayaran komisen ke bayaran vendor ni hhe menyibuk nak tau

  32. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:43 am | | Reply

    Tahniah dan terbaik. 🙂

    Moga inspirasi untuk terus menulis tetap ada pada jiwa Asyrof.

    Doakan ya cikgu Titan. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.