13 Responses

  1. papa mifz
    papa mifz October 18, 2013 at 6:10 pm | | Reply

    sah keyword JDR nih hak milik kekal bro…hehe

    1. titan
      titan October 19, 2013 at 2:12 am | | Reply

      Haha..

      bila masa plak ni wehh.

  2. Muaz
    Muaz October 19, 2013 at 2:45 am | | Reply

    wow.. duit atas angin ..

    ni promote kat mana ye?

    1. Zik
      Zik October 20, 2013 at 9:31 am | | Reply

      cubalah google bro…

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki October 19, 2013 at 2:50 am | | Reply

    mantap la bro…terus menerus duit masyuk je

  4. Izzat Eshak
    Izzat Eshak October 19, 2013 at 3:05 am | | Reply

    Sampai ke payment ke-71 dah rupanya.
    Congrats bro, keep it up! =)

  5. hafiz
    hafiz October 20, 2013 at 3:17 am | | Reply

    Ingat JDR ingat titan hihihi

  6. Zuan
    Zuan October 20, 2013 at 8:34 am | | Reply

    hehe nak kena mantapkan seo ni

  7. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 20, 2013 at 8:41 am | | Reply

    lagi? tahniah 🙂

  8. onlajer
    onlajer October 21, 2013 at 2:35 am | | Reply

    ini mesti keyword dia paling top dekat google 😀

  9. Marhamah
    Marhamah October 21, 2013 at 6:18 am | | Reply

    selalu buat marketing ni paling aktif pukul brp ye 😆 😆 😆

  10. Hafizul
    Hafizul October 21, 2013 at 8:24 am | | Reply

    Susah bulan ni nk dapat 1 komisen pun..entah la..makin di cuba makin menjadi2 sakit hatinya..tak apa lah..saya redha je..bulan ni tak dapat tak apa..saya tahu kalau saya dapat banyak bulan ni, mesti ramai yang kejar mintak autograf..tak apa lah..sesuai dengan angan-angan saya, tak nak jadi blogger glamour..emm kadang2 kecewa, sakit hati, sedih, rasa nak remuk2 jer blog Pondok Kecil tu..hahaha..tak apa..kecewa dan gagal bukan selalu..bulan ni aje pondok kecil tak beruntung…kahkahkah…tahniah encik titan yang kacak…hehe

  11. Zali
    Zali October 22, 2013 at 5:13 am | | Reply

    Semoga cepat sembuh bro. Kuat sangat buat kerja ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.