25 Responses

  1. TehR
    TehR October 21, 2013 at 5:33 pm | | Reply

    sambil layan cerita pun boleh siap artikel
    memang contoh terbaik untuk semua

  2. kakiblog
    kakiblog October 21, 2013 at 6:37 pm | | Reply

    sempat juga nak layan tv ..

  3. profhariz
    profhariz October 21, 2013 at 11:21 pm | | Reply

    Tahniah bro. Tahniah.

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki October 22, 2013 at 12:11 am | | Reply

    tak lama lagi capai la target payment ke-100 tu bro..murah rezeki bro

  5. Arman
    Arman October 22, 2013 at 12:58 am | | Reply

    Hebat lah bro.Pengajaran aku dapat buat kerja mesti ada target. Buat kerja sambil tonton tv. Kalau kat pejabat mmg dah kena marah oleh boss…

  6. Paklong
    Paklong October 22, 2013 at 1:05 am | | Reply

    yo… hari hari masyuk. 😆

  7. Akuro San
    Akuro San October 22, 2013 at 1:23 am | | Reply

    kena ada blog Bahasa Inggeris ya… memang kena ada tu sebagai backup pg masa akan datang..

  8. suri
    suri October 22, 2013 at 1:30 am | | Reply

    hidup jangan putus asa ada kerja jalan kalau tak der kerja susah mau jalan erk.. :mrgreen:

    blog bahasa english hurm…

  9. ustazahain
    ustazahain October 22, 2013 at 3:42 am | | Reply

    tahniah! memang boleh jadi contoh ni

  10. Joe
    Joe October 22, 2013 at 4:14 am | | Reply

    Bulan depan boleh la dapat payment ke 100

  11. hafiz
    hafiz October 22, 2013 at 5:08 am | | Reply

    Tang nak buat portfolio tu yang tak tau tu..

  12. puteri kasih
    puteri kasih October 22, 2013 at 5:53 am | | Reply

    dan tak lama lagi akan ada entri jobdirumah payment kali ke 100 🙂

  13. hafizrahim
    hafizrahim October 22, 2013 at 8:36 am | | Reply

    Dah 70+ ye..jauh betul tinggal aku..aku x smpai 10 lagi..nk kena menuntut dengan ko lebih sikit.

  14. hafidz
    hafidz October 22, 2013 at 9:11 am | | Reply

    Jangan pandang RM25.00 tuh kecil. kalo tiap 1 jam masuk RM25.00 maunya mahsyuk huhu 😀

  15. Anuar
    Anuar October 22, 2013 at 9:30 am | | Reply

    Tahniah… Lagi sikit nak dapat bayaran ke 10…. Kalqu sehari satu, tinggal lagi 28 hari sahaja tu… Tak lama dah tu…

  16. onlajer
    onlajer October 22, 2013 at 10:34 am | | Reply

    gua macam baru komen dekat payment kali ke 71

  17. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 22, 2013 at 12:31 pm | | Reply

    aku pun dah lupa last sekali ak komen payment kali ke brape da

  18. papa mifz
    papa mifz October 22, 2013 at 4:25 pm | | Reply

    makin murah rezeki nampaknya…alhamdulillah…

  19. Lyn™
    Lyn™ October 22, 2013 at 5:03 pm | | Reply

    Salute dengan rezeki hebat yang mencurah masuk.

  20. adikensem
    adikensem October 22, 2013 at 5:07 pm | | Reply

    Fuh murah betul rezeki titan…

  21. Mak lagenda
    Mak lagenda October 23, 2013 at 2:36 am | | Reply

    Rasa2 mcm baru je tgk dan komen kat entry bayaran kali ke 60++ now dan 72?? Perkhh mmg kencang bayaran ko masyuk bro..

    Cisssssss…dlm bnyk2 tips, ada gak terslit tips rahsia eyh? Maknanya bnyk lg senjata yg disimpan utk kegunaan sendiri nih..

    ekeke

  22. sukma
    sukma October 23, 2013 at 2:37 am | | Reply

    wah…masyuk lagi….good luck….!

  23. Hafizul
    Hafizul October 23, 2013 at 3:08 am | | Reply

    Jeles wehhhhh…hahaha

  24. wazy
    wazy October 23, 2013 at 5:28 am | | Reply

    tahniah bro,boleh la belanja lontong goreng nanti 😀

  25. zool
    zool October 23, 2013 at 2:56 pm | | Reply

    terbaek jobdirumah ni…
    den je tak join2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.