38 Responses

  1. Bahrain
    Bahrain October 21, 2013 at 4:53 am | | Reply

    WOW, bestnya dapat merasa kedua-dua phone..

  2. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia October 21, 2013 at 4:58 am | | Reply

    Ulasan yang paling mantop la.hahaha..guna dgn rakus ek? 🙄

  3. hafizrahim
    hafizrahim October 21, 2013 at 5:01 am | | Reply

    s4 better dari segi UI dan ke-semooth-an..tapi harga la yang jadi masalah..hahaha..aku biasa draft je guna smartfon..save draft..balik rumah on laptop baru publish or edit skit2..hehe

  4. reezluv
    reezluv October 21, 2013 at 5:01 am | | Reply

    ok..gua nampak sesuatu yang best disitu..aahhaa :mrgreen:

  5. Farzli
    Farzli October 21, 2013 at 5:02 am | | Reply

    sempoi… bes ler dapat merasa smatphone, hehe…

    agak2 bile kuar s5?

  6. AUC
    AUC October 21, 2013 at 5:07 am | | Reply

    beli dua2 habis cerita hehehe

    1. hafizmd
      hafizmd October 21, 2013 at 5:18 am | | Reply

      keh3…kiri kanan poket ada smartphone…macam koboi bawak pistol…keh3

  7. profhariz
    profhariz October 21, 2013 at 5:16 am | | Reply

    Terbaik punya ulasan bro 🙂

  8. hafizmd
    hafizmd October 21, 2013 at 5:17 am | | Reply

    Terbaik! Panjang lebor cerita.

    Ambe dapat input menarik… :mrgreen:

  9. Mus
    Mus October 21, 2013 at 5:17 am | | Reply

    macam sama saja designnya

  10. papa mifz
    papa mifz October 21, 2013 at 5:23 am | | Reply

    akhirnya keluar jugak review dari bro , terbaik review nih…=)

  11. cikgu naman
    cikgu naman October 21, 2013 at 5:29 am | | Reply

    Gua review 4 ketul..nak pengsan sebab seminggu je..hehe

  12. ieta
    ieta October 21, 2013 at 5:40 am | | Reply

    Hamboih3… kenmain ek kutuk handbag kaum pompuan… siap nak letak gergaji bagai… Setakat ni, bag besar banyak kegunaannya Encik Titan oooiiii…. Kang dah tawen… taulah camana… hahahahaha…. Makin bertambah kecintaan idamanku terhadap samsung tuh… Putera katak manakah yg sudi memberinya kepadaku ek? :mrgreen:

  13. hannyabdullah
    hannyabdullah October 21, 2013 at 5:47 am | | Reply

    😆 waduh pak..nape pakai scandel nye phone..malu dong..hehehe.

    Mcm saya ni tak jenius sure terkial2 kan kalau pakai smartphone cam ni.. 😐

  14. Harian Post
    Harian Post October 21, 2013 at 6:21 am | | Reply

    Kalau tengok dari segi design, U9X1 memang telefon yang menarik. Kalau baca komen-komen dekat Amanz, telefon tu memang disarankan untuk dicuba bagi mereka yang nak smart phone budget.

    Aku ada juga install WordPress dalam tablet ni, tapi kegunaannya cuma untuk approve komen hehe

  15. Mak lagenda
    Mak lagenda October 21, 2013 at 6:42 am | | Reply

    Perkhhhh..terang2 kutuk henbeg org pompuan nampak?? Hahaha..sori..dlm bnyk2 point ko bg tan, yg tu aku nmpk dulu! Ye la..di boldkan lagi woih!! Kasi panas nih..!! Ahahaha..

    Eceh. Tersasar dr matlamat n3 plak. Ok. My komen is 2-2 x minat. Ahaha

    P/s: Org lelaki mmg x suka pki hp beso2 dabak kan?? Klu pki pun, duduk tumpang dlm henbeg bini/awek kan?? 😛

    1. blogger lelaki
      blogger lelaki October 21, 2013 at 6:54 am | | Reply

      haha..sebab tu handbaeg pompuan tu ada banyak gunnya..kadang2 bleh jadi macam beg doreamon 🙄

  16. blogger lelaki
    blogger lelaki October 21, 2013 at 6:52 am | | Reply

    tu dia sekali dua dia tibai..tapi yg mana paling bro berkenan antar dua tu

  17. mohdridzwan
    mohdridzwan October 21, 2013 at 6:56 am | | Reply

    Terbaik bro…ulasan yg sangat bagus. Ramai yg leh buat pilihan terbaik.

  18. Shubhi
    Shubhi October 21, 2013 at 7:46 am | | Reply

    Kalau kasi terus kan bagus…!

  19. sukma
    sukma October 21, 2013 at 7:49 am | | Reply

    perggghhh…memang terbaik tapi samsung jugak the best…!

  20. Denaihati
    Denaihati October 21, 2013 at 8:01 am | | Reply

    mantap review bro. hp RM69 tu dah boleh buat spare sikit lagi dah.

  21. Hafizul
    Hafizul October 21, 2013 at 8:17 am | | Reply

    Wadus2…terangkat gak baca artikel ni..rasa nak beli satu jer..tapi tunggu la dulu..modal tak berapa nak tebal lagi nih..hehe..semoga lepas ni, akan dapat smart phone tu ekk…ni kiranya langkah pertama nak dapatkan smartphone lah ni..hahaha..mana gambar encik titan ngn awek2 encik titan..tak kan tak masukkan satu untuk tatapan manja saya ni..hahaha

  22. suri
    suri October 21, 2013 at 9:46 am | | Reply

    banyaknya milik tuan tanah isyh..isyh.. dalam banyak tu mana satu paling bagus dan kerap di bawa jalan-jalan?

  23. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 21, 2013 at 11:15 am | | Reply

    aku suka Samsung hehehe sedang menanti mahu beli iPhone pulak

  24. muja
    muja October 21, 2013 at 12:43 pm | | Reply

    WAH!!! tahniah sebab dah berjaya tulis ulasan yang agak baik dengan gambar yang agak teragak banyak,, baguih,, sedeyh gak rasa sebab dapat chance review ninetology hari tu but i could not make it to kl,, sobss :'(

  25. FaizAlias
    FaizAlias October 21, 2013 at 2:07 pm | | Reply

    wah! dapat percuma ke ni?

  26. Akuro San
    Akuro San October 21, 2013 at 3:01 pm | | Reply

    buat masa nih masih setia dengan Iphone3Gs…
    Nak tukar pun, rasa cam sayang sebab Iphone3Gs nih tahan… jatuh dr cockpit B747 ke lantai pun dia masih ok dan boleh digunakan berbanding Iphone/smartphone yang lebih terkini nih… kalau droptest, mesti fail..
    Tapi tak tahulah kan, kalau Ninetology U9 nih tahan dgn ‘droptest’… kalau tahan, boleh gak lah kalau nak difikirkan.. huhu~

  27. wazy
    wazy October 21, 2013 at 4:17 pm | | Reply

    Terbaik la bro,aku baca sampai habis review ni walaupun panjang lebar,hehe

  28. kakiblog
    kakiblog October 21, 2013 at 6:35 pm | | Reply

    saya lebih berminat untuk memiliki ninetology

  29. Zali
    Zali October 22, 2013 at 5:07 am | | Reply

    Boleh la angkat satu bro. Memang best guna smartphone.

  30. Ummi Hanie
    Ummi Hanie October 22, 2013 at 8:39 am | | Reply

    oh klu camtu ambik ninetology pun x lah ralat sgt…

    abg den ambik samsung s4 tp alih2 rosak lak walopun baru beli.. yg canggihnya boleh swipe2 guna angin je yer.. ape tah istilah dier

    hahaha… layan gak candy crush!

  31. zool
    zool October 22, 2013 at 2:04 pm | | Reply

    Syokla dapat review seminggu/.kalau dapat terus lagi best kan.

  32. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 October 23, 2013 at 10:17 pm | | Reply

    Sempoi laaa… dah tiba masanya ko jadi pengguna telefon pintar skang nie…

  33. Muaz
    Muaz October 24, 2013 at 12:15 am | | Reply

    saya baru saje godek2 ninetology ni di lowyat..

    hihi, ada yang puas hati, ada yang tak..

  34. khairul asrol
    khairul asrol October 24, 2013 at 9:49 am | | Reply

    angkat sebijik bro! ninetech sekarang memang makin maju! Z1 plus tu target aku skg.

  35. Zuan
    Zuan October 26, 2013 at 6:18 am | | Reply

    klu gua dah tak keruan beberapa hari sebab ada 2 phone skaligus

  36. ieta mat sa'ad
    ieta mat sa'ad April 24, 2014 at 12:20 pm | | Reply

    akak baru je guna SNOTE2 je… boleh la hapdate blog by fon… syok woooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.