33 Responses

  1. Arman
    Arman October 27, 2013 at 12:40 pm | | Reply

    Cantik juga keychain unta ni…

  2. zool
    zool October 27, 2013 at 1:43 pm | | Reply

    hahaha.. takpelah cheras pun bolehlah

  3. Anuar
    Anuar October 27, 2013 at 1:58 pm | | Reply

    Tahniah… Hang ni memang terer, bab-bab menang hadiah Contest ni…

  4. encikarman
    encikarman October 28, 2013 at 12:37 am | | Reply

    pehh… ingat awek mesir bebetul, ingat ada gambar seketul dua…erghhh

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki October 28, 2013 at 2:15 am | | Reply

    ingat bro dah dapat awek mesir..awek maghribi bor tak nak try ke..hahaha

  6. hafizmd
    hafizmd October 28, 2013 at 4:03 am | | Reply

    hahaha…dokat sangat dah tuh.. 🙂

  7. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi October 28, 2013 at 5:38 am | | Reply

    Haha… Baru ingat awek Mesir sungguh 🙄 Tajuk teramat catchy!

  8. raudzah
    raudzah October 28, 2013 at 5:59 am | | Reply

    Comel keychain tu..yang penting gambar unta..kira mesir ajelah..maybe awek tu studay kat sana kot..

  9. onlajer
    onlajer October 28, 2013 at 7:07 am | | Reply

    untung ma ada awek ala arab yang bagi hadiah hehe

  10. hafizrahim
    hafizrahim October 28, 2013 at 7:08 am | | Reply

    Bagi aku satu la..banyak2 ko x guna jugak..hehe

  11. akubiomed
    akubiomed October 28, 2013 at 7:18 am | | Reply

    Tanniah dapat hadiah dari Mesir. 🙂

  12. hafiz
    hafiz October 28, 2013 at 9:01 am | | Reply

    Okaylah dapat untunglah awek bagi

  13. Hip Mom
    Hip Mom October 28, 2013 at 9:58 am | | Reply

    Macam fridge magnet. Cute betul.

  14. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 October 28, 2013 at 12:51 pm | | Reply

    Hurmm…. abis mengajar kat skolah dah boleh ajak dating…. keh3x

  15. Juan
    Juan October 28, 2013 at 12:55 pm | | Reply

    hahaha, cheras, tp dapat hadiah gak kan

  16. ieta
    ieta October 28, 2013 at 1:03 pm | | Reply

    As salam sifu… moga sihat2 kembali… moga cepat juga bertemu jodoh na… haha… terkeluar topik sudah kakak nih… Mahap ya

  17. muja
    muja October 28, 2013 at 2:12 pm | | Reply

    suka la dye,, dapat yang dia suke,, huhuu

  18. Bahrain
    Bahrain October 28, 2013 at 2:25 pm | | Reply

    Janji dapat keychain dari arab..haha

  19. AUC
    AUC October 28, 2013 at 2:28 pm | | Reply

    tahniah bro dah ada calon ni…

  20. Zuan
    Zuan October 28, 2013 at 2:28 pm | | Reply

    cheras dengan mesir tu ‘dekat’ je.. 😆

  21. Hannyabdullah
    Hannyabdullah October 28, 2013 at 4:58 pm | | Reply

    😛 tak pe lah dari mana pun..janji awek yg bagi dah kira beruntung tuu..hehehe

  22. Nizam Ijam
    Nizam Ijam October 28, 2013 at 5:24 pm | | Reply

    gua ingat hadiah minya dob tadi.. awl lu standby hahaha

  23. TehR
    TehR October 28, 2013 at 5:58 pm | | Reply

    hadiah lagi
    apasal aku tak dapat?
    [pada hal aku tak ikut serta pun]

  24. Eridy
    Eridy October 28, 2013 at 11:36 pm | | Reply

    Ehem3x murah hati awek tu dgn incik titan ye,…hehe

  25. Denaihati
    Denaihati October 28, 2013 at 11:51 pm | | Reply

    Tahniah bro. jauh tempat lahir hadiah ni.
    rasanya dia dah balik malaysia kot.

  26. Ismail N
    Ismail N October 29, 2013 at 12:58 am | | Reply

    uik, anak kawe ker tu? :mrgreen:

  27. Zali
    Zali October 29, 2013 at 1:05 am | | Reply

    Awek ni dah balik Malaysia ni sebab Mesir tengah bergolak.

  28. Joe
    Joe October 29, 2013 at 6:04 am | | Reply

    Cheras pun cheras la, asalkn keychain dari Egypt…

  29. eyriqazz
    eyriqazz October 29, 2013 at 11:02 am | | Reply

    Cantik fridge magnet dan keychain tu..

  30. papa mifz
    papa mifz October 30, 2013 at 3:43 am | | Reply

    den takde FM Mesir lagi…huhu

  31. Lyn™
    Lyn™ October 30, 2013 at 8:19 am | | Reply

    Ok lah tu, tak dapat awek mesir tengok unta pun jadilah 😆

  32. Muaz
    Muaz October 30, 2013 at 2:35 pm | | Reply

    sempat dia hantar sebelum balik ke mesir tu

  33. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 2, 2014 at 9:06 am | | Reply

    Hahahah, sempat jugak Dr. Zida hantar sebelum balik Mesir.

    Puas Asyrof suruh dia bertindak … huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.