30 Responses

  1. knah
    knah October 27, 2013 at 1:06 am | | Reply

    singgah pagi =)

  2. MrJocko
    MrJocko October 27, 2013 at 1:38 am | | Reply

    serius sungguh PakCik Ladfe dan Abang Hafiz

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki October 27, 2013 at 1:53 am | | Reply

    gambar makanan pun tak ketinggalan yer bro..hu3..xjumpa calon ke kat sini bro

  4. hafiz
    hafiz October 27, 2013 at 2:28 am | | Reply

    Oo jimat tenaga bguslah

  5. zali
    zali October 27, 2013 at 3:05 am | | Reply

    Bestnya bro dapat turut serta event macam ni. Banyak ilmu baru dapat belajar.

  6. hafizrahim
    hafizrahim October 27, 2013 at 3:27 am | | Reply

    ooo..hari tu cakap tak paham..pandai ko elak diri kena present ye..hahaha

    1. titan
      titan October 27, 2013 at 5:03 am | | Reply

      haha..

      bagilah chance orang muda-muda cakap.

      Lagipun, aku kan mengantuk sangat waktu tuhh. 😈

  7. Shubhi
    Shubhi October 27, 2013 at 3:33 am | | Reply

    Yang pegi tu semuanya blogger ke?

    1. titan
      titan October 27, 2013 at 5:05 am | | Reply

      Yap, semua blogger rasanya kalau tak silap aku.

      Dah nama pun open day blogger workshop. Hoho..

  8. sensasi2020
    sensasi2020 October 27, 2013 at 5:31 am | | Reply

    Ohh..pasal tulah lu demam..hadir di sini rupanya sebelum lu demam. Itu belum naik tingkat atas dengan tangga.

  9. Denaihati
    Denaihati October 27, 2013 at 6:13 am | | Reply

    akan datang dapat lawatan ke lokasi projet SEDA lebih menarik ni.

  10. Joe
    Joe October 27, 2013 at 6:31 am | | Reply

    Incinerator takde ke? Nie pun option baik utk generate energy. Ade 1 kat langkawi

  11. hafizmd
    hafizmd October 27, 2013 at 7:12 am | | Reply

    terbaiklah!

    mmg best benda2 gini..maklumlah dalam bidang sains…minat tu

  12. Hafizul
    Hafizul October 27, 2013 at 9:08 am | | Reply

    Wahhh seronok kan dapat jemputan ke sini…emm cik tom tak sangka dia aktif gak..hehe..seronok ler tu dapat jumpa cik tom..hahaha

  13. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 October 27, 2013 at 9:19 am | | Reply

    Owwwhh…. time nie ada aku ada event luar…. tapi ko memang suka kandid gambar awek kan…heheheehe

  14. zuls
    zuls October 27, 2013 at 12:02 pm | | Reply

    Memang dah tengok2 juga FiT, tapi kuota dah habis.. tunggu kuota tahun depan kot..

  15. wazy
    wazy October 27, 2013 at 12:28 pm | | Reply

    tekun juag aku baca sampai habis entri ni,terbaik la bro,tak sabar nak baca kesinambungannya pula 😆

  16. Arman
    Arman October 27, 2013 at 12:55 pm | | Reply

    Seronok baca.Aku minat benda berkaitan sains ni. Kat sekolah aku sumber tenaga guna genset atau enjin api. 24 jam. Tapi terpaksa tukar enjin 6 jam sekali.

  17. kakiblog
    kakiblog October 27, 2013 at 6:06 pm | | Reply

    panjangnya entri tetapi menarik pulak untuk dibaca..ada berkenan dengan awek kat SEDA ke?

    p/s: Entri terhangat saya bertajuk- 3 Tabiat Hebat Blogger

  18. encikarman
    encikarman October 28, 2013 at 12:44 am | | Reply

    best2.. dah lama tak di ajak benda2 cam nih..

  19. Paklong
    Paklong October 28, 2013 at 1:38 am | | Reply

    masa mengajor GEO pun aku selalu sebut pasal RE . Tak tau le depa paham ke tidak.

  20. Bean Moreno
    Bean Moreno October 28, 2013 at 3:06 am | | Reply

    dapat join event cam ni memang best…tapi apakan daya dah xde orang nak menjemput 🙂

    1. fear@Julie
      fear@Julie November 5, 2013 at 3:29 am | | Reply

      Abg Cikgu , bukan RM75 , tetapi bil letrik yg melebihi RM77 baru dikenakan charge 1% tu ..

      Maafla ye ,tempat adalah limited sesgt .. officer SEDA mmg hari2 dok browse tenet cari mana2 blogger yg free .. penat kot dia baca satu2 blog org .. heheeh ..

      1. titan
        titan November 28, 2013 at 8:56 pm | | Reply

        Tersilap tekan masa taip.

        Nanti akan aku betulkan. Terima kasih kerana menegur yek. hehe..

  21. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi October 28, 2013 at 5:59 am | | Reply

    Banyak gambar makanan & awek jer :mrgreen:

    P.s. – Setuju part kita kena berjimat cermat. Walaupun negara adalah pengeluar minyak, kita kena faham yang minyak nih adalah sumber yang tidak boleh diperbaharui. Dah habis nanti, kena cari sumber alternatif lak…

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 8:58 pm | | Reply

      Yap.

      Tapi ramai yang marah sebab harga minyak naik. hehe..

  22. zool
    zool October 28, 2013 at 2:37 pm | | Reply

    syok gak tgk ko join tu

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 8:59 pm | | Reply

      Memang seronok gak la.

      makan pun sedap. hehe

  23. papa mifz
    papa mifz October 30, 2013 at 3:47 am | | Reply

    kalau dapat jemputan ke sana lagi jemput2 la den sekali yer…hehe

  24. Perginya 2013 dan Datangnya 2014
    Perginya 2013 dan Datangnya 2014 January 3, 2014 at 7:46 am |

    […] Blogger Workshop anjuran SEDA […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.