35 Responses

  1. reezluv
    reezluv October 29, 2013 at 12:52 pm | | Reply

    ada minimum PR ke atau just advantage untuk blogger yang ada trafik lebat? 😀

    1. titan
      titan October 29, 2013 at 1:07 pm | | Reply

      dia tak tengok PR. Kalau trafik lebat, leh cuba benda nih. Dari satu sudut..lebih stabil berbanding innity. Innity sekarang pun bayar blogger lambat. Asyik delay aje. Aku dah berapa lama tak dapat duit dari innity padahal baki aku beratus-ratus dalam tu..

      1. Hip Mom
        Hip Mom October 29, 2013 at 7:01 pm | | Reply

        Betul tu, Innity ni lembap betul bab bayar publisher. Apa kata kita pakat buat kempen boikot cam kita boikot Advertlets tu.

      2. reezluv
        reezluv October 30, 2013 at 2:04 am | | Reply

        oho..ada konpiden la..kalau advertiser luar ni jarang pun bayar lambat.. :mrgreen:

  2. Farzli
    Farzli October 29, 2013 at 12:54 pm | | Reply

    wah.. sempoi… err.. kurang paham bab “makin banyak, makin kurang CPMnya”.. bnyak trafik ke? ❓

    1. titan
      titan October 29, 2013 at 2:08 pm | | Reply

      Dia punya cpm berubah-ubah. Trafik sikit..dia bagi cpm tinggi. Trafik banyak, cpm direndahkan. So far, berbaloi gak cuba sebab nilai cpm dia boleh tahan juga. Area $0.20 ~ $0.60 bagi 1000 impression. Kekadang lebih, kekadang kurang. Main area tu.

      Asalkan bayar..dah cukup.

      Impression..paling celaka 50k la sebulan. Gabung blog aku..1 juta lebih sebulan. Baru dapat income macam tu. Itupun, kira-kira dia aku masih fail nak kira. Haha..

      1. Farzli
        Farzli October 29, 2013 at 2:51 pm | | Reply

        ok bro… dah clear dah… tenkiuu….

        tu pun dah masyuk daaa kalo bagi aku.. hahaaa.. congratz

  3. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia October 29, 2013 at 12:54 pm | | Reply

    Trafik oh trafik :p

  4. AUC
    AUC October 29, 2013 at 12:55 pm | | Reply

    pernah dpt emel dari jepun ajak join bende gini, tapi aku abaikan saja… entah yg ni kot…

  5. Elih Japahar
    Elih Japahar October 29, 2013 at 1:00 pm | | Reply

    Geniee ni mcm Komli ke?

    1. titan
      titan October 29, 2013 at 2:18 pm | | Reply

      Yap. Lebih kurang macam Komli.

      Tapi Geniee lebih banyak iklan berbanding innity dan komli.

      Dari segi iklan..lebih stabil. Income pun aku rasa stabil.

  6. zool
    zool October 29, 2013 at 1:03 pm | | Reply

    menarik bunyinya tu

  7. Arman
    Arman October 29, 2013 at 1:25 pm | | Reply

    Ni mmg hebat. Banyak lubuk buat duit en. titan.

  8. adikensem
    adikensem October 29, 2013 at 1:40 pm | | Reply

    Hohoho titan hebat! 😮

  9. Joe
    Joe October 29, 2013 at 2:00 pm | | Reply

    try adsfactor, aku dengar diorang bayar pun masyuk jugak

    1. titan
      titan October 29, 2013 at 2:17 pm | | Reply

      aku dah try dulu. Tak best.

      Income ciput dan iklan tak banyak. Menyampah aku pakai. haha..

  10. hasrulhassan
    hasrulhassan October 29, 2013 at 2:50 pm | | Reply

    Aku ada gak dapat pelawaan derang ni awal tahun dulu. Tapi aku malas nak pasang sbb masa tu aku ada Nuffnang. Jadi, aku tak ambik. Lagipun memang macam lu cakap la, dia agak rendah gak bayarran iklan tu.

    Apapun, aku tabik lu lapan kali sbb berjaya dapat sehingga 100usd.

  11. Anuar
    Anuar October 29, 2013 at 3:31 pm | | Reply

    Dekat mana Encik Titan pasang iklan ni? Hahaha… Tak nampak pun…

  12. JOBS VIEW
    JOBS VIEW October 29, 2013 at 6:04 pm | | Reply

    Alhamdulillah..Rezeki encik. Bila visitor ramai, sume advertisement berjalan dan menguntungkan tuan punya blog.

  13. blogger lelaki
    blogger lelaki October 29, 2013 at 11:13 pm | | Reply

    ni betul2 kena ada trafik tinggi ni..baru masyuk..hebat bro

  14. Eridy
    Eridy October 29, 2013 at 11:26 pm | | Reply

    company nie macam untuk blogger yg penyabar je kan.. kalau nak cepat susah sikit.. 😈

  15. hafizrahim
    hafizrahim October 29, 2013 at 11:41 pm | | Reply

    Okay la tu..rezeki ko bro..thumbs up

  16. Sya Isya
    Sya Isya October 30, 2013 at 12:13 am | | Reply

    menarik ni. nak try juga lah. hohoho

  17. Hafiz
    Hafiz October 30, 2013 at 12:17 am | | Reply

    1 Percubaan yang hebat, boleh di cuba nanti, tahniah bro

  18. papa mifz
    papa mifz October 30, 2013 at 3:40 am | | Reply

    fuh banyak juga tuh , boleh la belanja makan kat Pak Hailam…?? hehe…

  19. zifa
    zifa October 30, 2013 at 7:03 am | | Reply

    boleh test jugak ni.. hihi

  20. akubiomed
    akubiomed October 30, 2013 at 7:59 am | | Reply

    Boleh tahan pembayaran Geniee ini.

  21. Hafizul
    Hafizul October 31, 2013 at 1:35 pm | | Reply

    Yup..ini betul2 duit dari blog nih..hahaha..tahniah encik titan yang kacak lagi bergaya…bila lah pondok kecil nak rasa semua ni..haha

  22. Bahrain
    Bahrain December 10, 2013 at 4:15 am | | Reply

    menarik tu.. ada dapat juga tawaran dari geniee, ingatkan SPAM rupanya betul..

  23. JR
    JR December 29, 2013 at 2:21 pm | | Reply

    Ingatkan ganee ni spamming je mula2..lepas tu apply je.. anda iklan2 yg diorang bg memang iklan malaysia punya ptut pun dlm email diorang kata advertiser seluruh dunia..

    Tapi sayang,sebab wa pasang iklan mereka hanya setengah minggu n dpt usd100 dan alhamdulilah mereka byr..mula2 just nak try je tp rupanya bukan scammer macam advertlets shit tu haha..skg wa dah x pasang iklan ganee sebab innity makin masyuk pulak berganda2 lagi..haha..

    Lepas tu pihat ganee email suru pasang banner krna lepas ni kemungkinan besar blog2 yang mantap akan mendapat kempen yg baik terutama kempen spm.. so kena fikir dulu lah.. :)..

    Apa-apa2 pun tahniah buat tuan blog krna dpt membuktikan ganee tokyo ni haha…

  24. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 2, 2014 at 9:01 am | | Reply

    Terbaik.

    Sifu paling terbaik.

  25. ieta
    ieta January 9, 2014 at 4:52 pm | | Reply

    Wah3… ni yg lagi akak nak mencuba try test nih… :mrgreen: thanks sifu

  26. farid laham
    farid laham January 10, 2014 at 12:52 am | | Reply

    wah best ni nak try jgk la hehe

  27. Info Lengkap
    Info Lengkap May 22, 2015 at 6:52 am | | Reply

    Sayah sudah coba mendaftar geniee, sukses untuk kita semua

  28. Rani Elmutiara
    Rani Elmutiara June 16, 2016 at 2:46 pm | | Reply

    Baru je join Geniee. Alamak kecilnya revenue dari Geniee.

Leave a Reply to JR Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.