24 Responses

  1. HipMom
    HipMom October 30, 2013 at 9:15 pm | | Reply

    Bestlah jadi macam Titan ni. Asalkan buat je menjadi. Hehe Harap mommy pun boleh jadi macam titan la nanti 😛

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 1, 2013 at 5:12 pm | | Reply

      Sifu titan memang hebat. 🙂

  2. blogger lelaki
    blogger lelaki October 30, 2013 at 11:09 pm | | Reply

    amboi banyak tu..belanja cendol satu bro..hahaha

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 1, 2013 at 5:14 pm | | Reply

      Kena turun banting bro kata,nak kena pergi sana. 😆

  3. sweetkurma
    sweetkurma October 30, 2013 at 11:19 pm | | Reply

    alhamdulillah
    tahniah ya

  4. Man
    Man October 30, 2013 at 11:46 pm | | Reply

    Terbaik! Lama dah tak join review2..nanti nak join balik la..

  5. hafizrahim
    hafizrahim October 30, 2013 at 11:48 pm | | Reply

    aku suka baca..motivasi untuk diri aku..teruskan bro..takyah layan orang yang suka ngumpat2 tu

  6. HannyAbdullah
    HannyAbdullah October 31, 2013 at 3:12 am | | Reply

    😛 Tahniah , murah rezeki..
    Wahhh mr Titan kita nak belanja cendol le..tapi jauh sangat , errr boleh post tak ..hehehe

    1. titan
      titan October 31, 2013 at 6:24 am | | Reply

      kalau pos, tak sedap dah. Sejuknya dah hilang. haha..

  7. akubiomed
    akubiomed October 31, 2013 at 4:24 am | | Reply

    Memang seronok lihat duit masuk. 🙂

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 1, 2013 at 5:19 pm | | Reply

      Betul tu, seronok.. Tahniah bro titan.

  8. ieta
    ieta October 31, 2013 at 4:52 am | | Reply

    wah3… menyuntik-nyuntik semangat kakak nih… :mrgreen:

  9. hafiz
    hafiz October 31, 2013 at 6:16 am | | Reply

    Wow banyak tu, boleh gi makan puas2…

  10. Irwan Alessa
    Irwan Alessa October 31, 2013 at 6:35 am | | Reply

    wowww.. hehehe..

  11. Bahrain
    Bahrain October 31, 2013 at 7:05 am | | Reply

    menang sapu semua..haha..tahniah.

  12. papa mifz
    papa mifz October 31, 2013 at 8:22 am | | Reply

    bro turunlah Bukit Rimau lagi…!!! hehe…

  13. adikensem
    adikensem October 31, 2013 at 11:19 am | | Reply

    Hmmmm macam nak turun banting hujung minggu ni.

  14. fendy
    fendy October 31, 2013 at 1:43 pm | | Reply

    memberi semangat utk terus berjuang…dlm blog

  15. Hafizul
    Hafizul October 31, 2013 at 1:46 pm | | Reply

    Tahniah encik titan..awak memang layak dapat duit tu…hehehehe

  16. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin October 31, 2013 at 2:40 pm | | Reply

    Siapa yang tak suka duit oi..

  17. Arman
    Arman October 31, 2013 at 3:42 pm | | Reply

    Aku layan je apa yang kau tulis titan 🙂 .

  18. hafizmd
    hafizmd October 31, 2013 at 4:43 pm | | Reply

    wow! patutlah nampak salji macam lebat jer pagi2 ni…hehe

  19. seri.selaseh
    seri.selaseh November 1, 2013 at 3:31 am | | Reply

    Seronoknye kalo jadi cam Cik Titan ni. Cam saya skrang stakat target kecik je la. Kalau dpt untung sikit buat belanja dapur pon dah ok dah.

  20. sabree hussin
    sabree hussin November 1, 2013 at 2:23 pm | | Reply

    ah aku baca je sambil duk tunggu idea nak mai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.