20 Responses

  1. Farzli
    Farzli October 11, 2013 at 4:33 pm | | Reply

    itu dia.. sempoi bro… masyuk.. good luck untk ari ke 5

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:08 pm | | Reply

      hari ke 5 dah lepas. Hari ke 6..dah tak dapat. Tak dapat nak maintain dah.. 😐

  2. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi October 11, 2013 at 5:23 pm | | Reply

    Memang tersangat power. Ada harapan menang hadiah besar akhir bulan ni nampaknya!!!

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:09 pm | | Reply

      Mudah-mudahan. Lagi beberapa sales aje lagi. Mudah-mudahan boleh menang itu hadiah besar. hehe..

  3. JOBS VIEW
    JOBS VIEW October 11, 2013 at 10:15 pm | | Reply

    Rezeki tu..empat hari berturut-turut dapat tu..

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:12 pm | | Reply

      Yap..target lepas ni..6 hari berturut-turut plak.. :mrgreen:

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki October 12, 2013 at 2:36 am | | Reply

    syukur bro..rezeki terus melimpah

  5. onlajer
    onlajer October 12, 2013 at 3:41 am | | Reply

    ya akan gua gunakan tips yang doicadangkan

  6. Akuro San
    Akuro San October 12, 2013 at 4:05 am | | Reply

    oh, maknanya kena beli gak lar ebook panduan dia tu yerk~ hurmm… nanti sat lagi pi beli..

    1. titan
      titan October 13, 2013 at 3:15 pm | | Reply

      Haa..sila beli cepat-cepat. hehe

  7. papa mifz
    papa mifz October 12, 2013 at 4:49 am | | Reply

    terbaik bro !!

  8. Harian Post
    Harian Post October 12, 2013 at 4:57 am | | Reply

    Baru join JDR. Tunggu hasilnya nanti 🙂

    P/S: Ada tag bro dalam post terbaru, mohon komen sedikit 🙂

  9. Norfa
    Norfa October 12, 2013 at 11:07 am | | Reply

    alhamdulillah.. moga tercapai target tahun ni..

  10. sweetkurma
    sweetkurma October 12, 2013 at 2:18 pm | | Reply

    alhamdulillah rezeki Allah

  11. Joe
    Joe October 12, 2013 at 3:18 pm | | Reply

    Aku dah tak dapat der… Link ade masalah…Haha

  12. Hafizul
    Hafizul October 13, 2013 at 3:57 am | | Reply

    Tahniah encik titan..jeles betul lahhh..adusss..

  13. hafiz
    hafiz October 13, 2013 at 4:28 am | | Reply

    memang boleh menang seribu…

  14. hafizrahim
    hafizrahim October 13, 2013 at 3:02 pm | | Reply

    aku ikut cara ko yang no.2..cuma tune tak berapa menjadi lagi..hehehe

  15. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 13, 2013 at 3:35 pm | | Reply

    dapat lagi? ok tahniah :mrgreen:

  16. Abdul Halim
    Abdul Halim October 14, 2013 at 1:31 am | | Reply

    saya doakan bro menang cabaran ni.

    Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha 1434H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.