23 Responses

  1. Farzli
    Farzli November 3, 2013 at 8:03 am | | Reply

    bab kuruskan badan mmg susah nak maintain fokus tu.. aku sndiri terumbang ambing.. adoi…

  2. HipMom
    HipMom November 3, 2013 at 8:52 am | | Reply

    Orang rumah saya , lelaki, duk sibuk nak kuruskan badan dan tak nak perut boroi. haha padahal dah banyak makan sayur dan bersenam. nampaknya kena baca buku hafiz wasa jugak ni

  3. TehR
    TehR November 3, 2013 at 9:30 am | | Reply

    aku kalau boleh mahu isteri aku kurus sikit je lagi
    hehe

  4. Azah
    Azah November 3, 2013 at 9:45 am | | Reply

    bab berbelanja tu x nak komen sangat. tapi, bab jaga kesihatan ni… memang orang laki terkebelakang sikit. tak tahula kenapa.. lelaki ni mmg susah nak pergi medical check up, makan plak main ikut suka. kalau kat hostpital tu, yang sakit2 jantung tu kebanyakan nya mmg lelaki la… huhu

  5. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia November 3, 2013 at 10:34 am | | Reply

    nasib baik FA dah kurus.hahaha

  6. Elih Japahar
    Elih Japahar November 3, 2013 at 11:53 am | | Reply

    Betul bro, isteri aku kalau pasal kesihatan mmg kuat berbelanja..

  7. Bahrain
    Bahrain November 3, 2013 at 12:01 pm | | Reply

    maintain badan ni yang aku fail..haha

  8. wazy
    wazy November 3, 2013 at 12:32 pm | | Reply

    Rasa nak beli jugak la ebook tu,untuk panduan dan rujukan pada masa datang

  9. hannyabdullah
    hannyabdullah November 3, 2013 at 12:40 pm | | Reply

    😛
    orang pompuan memang mementingkan penjagaan diri dan kesihatan..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 3, 2013 at 5:12 pm | | Reply

      betul tu,sebab itu orang perempuan suka jaga badan kan.

  10. akubiomed
    akubiomed November 3, 2013 at 2:29 pm | | Reply

    Saya akui ia adalah fakta yang benar sebab pernah dibentang ketika menyertai perniagaan MLM suatu ketika dahulu. Jual gincu pun sudah boleh untung.

  11. Arman
    Arman November 3, 2013 at 3:00 pm | | Reply

    Perempuan suka beli produk kuruskan badan ni sebab perempuan byk yang lebih berat badan. Org lelaki ni biasanya rajin bersenam. 😉

  12. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah November 3, 2013 at 4:55 pm | | Reply

    Kena beli untuk jaga kasihatan 😆

  13. Juan
    Juan November 3, 2013 at 5:47 pm | | Reply

    betul bro, aku pun minggu ni ada dua pembeli, memang wanita

  14. blogger lelaki
    blogger lelaki November 4, 2013 at 1:02 am | | Reply

    hu3…tu dia dah siap pasang umpan…semoga terus jaya dan padu bro

  15. onlajer
    onlajer November 4, 2013 at 1:16 am | | Reply

    Aku percaya perempuan memang suka membeli untuk bab kesehatan ini

  16. Syuhada
    Syuhada November 4, 2013 at 2:28 pm | | Reply

    kuasa membelikan di tangan wanita..hehe..alah membeli menang memakai.. 🙂

  17. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin November 4, 2013 at 11:02 pm | | Reply

    Memang dah terbukti perempuan ni kuat berbelanjakan bro.

  18. cik tom
    cik tom November 5, 2013 at 3:51 am | | Reply

    pmpn mmg addict bab nak kuruskan badan ni…termasuk cik tom..cuma xbli je lg ebook tue..huhu

  19. puteri kasih
    puteri kasih November 5, 2013 at 6:42 am | | Reply

    orang perempuan memang rajin kalau bab-bab nak kuruskan badan ni

  20. Khairul Zamri
    Khairul Zamri November 5, 2013 at 3:49 pm | | Reply

    terbaik bakar lemak nie langsing rugi xtry :mrgreen:

  21. Hafizul
    Hafizul November 6, 2013 at 4:28 pm | | Reply

    Setuju..perempuan dua perkara nicukupmhebat..haha..emm kami bukan kedekut lahhh..berjimat cermat..haha

  22. JMR
    JMR November 7, 2013 at 4:17 am | | Reply

    jgn over terlangsing badan lah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.