23 Responses

  1. Harian Post
    Harian Post November 8, 2013 at 7:48 am | | Reply

    Dah jauh sangat bro pecut dengan affiliate JDR ni. Aku baru nak join, tapi belum buat ayat manisan pemikat hati pelanggan lagi 🙁

  2. gaara
    gaara November 8, 2013 at 8:43 am | | Reply

    terbaik la bro..aku masih lg terkial2..haha

  3. Joe
    Joe November 8, 2013 at 9:12 am | | Reply

    Memang terbaik la teknik SEO merah jambu nie… Rugi tak beli

  4. TehR
    TehR November 8, 2013 at 9:22 am | | Reply

    dorang ni memang tak agak2 dah nak tiru ke, nak salin ke
    jangan la malukan diri sendiri

    1. blogger lelaki
      blogger lelaki November 9, 2013 at 2:49 am | | Reply

      setuku tu bro..apa kes nk buat duit sampai nak cilok orang punya

      1. TehR
        TehR November 10, 2013 at 4:14 pm | | Reply

        nanti orang kata kita ambil duit orang
        kita marah

  5. The Garang
    The Garang November 8, 2013 at 11:19 pm | | Reply

    cepat betul masyuk job di rumah ni kan. ajar la sikit macam mana. hehe

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki November 9, 2013 at 2:41 am | | Reply

    dah smeakin hampir mencukupi angak 100 bro..tinggal 20 tapak lagi

  7. papa mifz
    papa mifz November 9, 2013 at 4:57 am | | Reply

    wow wee lagi 20 mau 100…!!

  8. hafiz
    hafiz November 9, 2013 at 5:58 am | | Reply

    Tak lama lagi capai target tu

  9. Denaihati
    Denaihati November 9, 2013 at 6:27 am | | Reply

    macam-macam perangau manusia, bukti bayaran pun mau cilok…

  10. Kamil Salleh
    Kamil Salleh November 9, 2013 at 2:12 pm | | Reply

    Kaut komisen jgn tak kaut.

  11. Sya Isya
    Sya Isya November 10, 2013 at 12:18 am | | Reply

    jangan sailang orang semberono. JDR Titan memang semakin masyuk.

  12. Zuan
    Zuan November 10, 2013 at 9:34 am | | Reply

    orang harini kalau di tegur pun tak ada function. taik telinga diorang dah penuh sampai tak boleh dibersihkan lagi… haha

  13. suri
    suri November 10, 2013 at 11:17 am | | Reply

    yelah saya habis kata asik ucap tahnih jerk heee.. 🙂

  14. Eridy
    Eridy November 10, 2013 at 1:28 pm | | Reply

    kesian, bukti komisen pun mau copy paste….

  15. hafizmd
    hafizmd November 10, 2013 at 3:01 pm | | Reply

    kalau sailang org lain, kejap jer senang…nanti taulah…hoho

  16. hatiputera
    hatiputera November 10, 2013 at 3:11 pm | | Reply

    Wahh makin mantap nampaknya. Dah nak cecah 100.

  17. Mak Lagenda
    Mak Lagenda November 11, 2013 at 6:45 am | | Reply

    dah bayaran ke 80?? hohoho..kaya ngan jobdirumah ajelah titan ni. Otai kot..so sape yg berani sailang lu bro??

    Eh jap..dah bayaran ke 80, beli coki2 je utk mikel?? Ha ha ha

  18. Hafizul
    Hafizul November 11, 2013 at 9:24 am | | Reply

    Emm ke saya ada buat silap ekk sampai kan susah dah sekarang ni nak jana komisen..adusss…

  19. Khairul Zamri
    Khairul Zamri November 12, 2013 at 4:39 am | | Reply

    tahniah bro hebat2

  20. Klinik Cinta
    Klinik Cinta November 12, 2013 at 4:40 am | | Reply

    Ohhh ini lah Ahmad Faizal tu

  21. puteri kasih
    puteri kasih November 13, 2013 at 4:17 am | | Reply

    tak lama lagi akan tercapailah target 100 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.