24 Responses

  1. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi November 12, 2013 at 12:13 am | | Reply

    Rajin pergi event bro…

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 8:28 pm | | Reply

      dah dijemput, aku pergilah.

      kalau tak, takkan nak memandai plak. haha

  2. hafizmd
    hafizmd November 12, 2013 at 5:00 am | | Reply

    Terbaik! Rasa macam aku plak yg ada kat majlis tu…nak2 gambar lampu tu…berpinor mate…hehe

    moga al-ansar berkembang maju dan semakin sukses!

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 8:32 pm | | Reply

      aku duduk betul-betul bawah lampu tu maa.

      tu yang terasa nak ambil gambar lampu rare tu. haha

  3. bloggerlelaki
    bloggerlelaki November 12, 2013 at 5:05 am | | Reply

    awek detected…bleh jadi calon tu bro…hahaha

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 8:36 pm | | Reply

      tak leh.

      tu orang lain punya. Aku curi-curi candid je. haha

  4. hafiz
    hafiz November 12, 2013 at 7:11 am | | Reply

    Al ansar ni yg ada urut urat saraf tu ya

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 8:43 pm | | Reply

      urat-urat saraf?

      tak faham aku. bagi soalan detail sikit.

  5. Akuro San
    Akuro San November 12, 2013 at 10:25 am | | Reply

    wah, Al-Ansar dah ada kedai online… terbaik! 😉

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 8:57 pm | | Reply

      ha, leh la gi shopping online plak yek. hehe

  6. papa mifz
    papa mifz November 12, 2013 at 10:40 am | | Reply

    den pernah jumpa peserta affiliate E-Qurban paling kacak tuh…hehe

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 8:59 pm | | Reply

      hehe..

      yang tu, aku pun jumpa gakk banyak kali. haha

  7. zool
    zool November 12, 2013 at 12:29 pm | | Reply

    wah menarik tu.. banyak ilmu dan kawan boleh dapat kat majlis ni

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 9:37 pm | | Reply

      Yap, memang banyak ilmunya. hehe..

  8. Denaihati
    Denaihati November 13, 2013 at 2:33 am | | Reply

    terima kasih kedatangan bro yang memeriahkan lagi majlis ni.

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 9:45 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Kalau ada event lagi, jemputlah lagi yek. hehe.. :mrgreen:

  9. Khairul Zamri
    Khairul Zamri November 13, 2013 at 5:28 am | | Reply

    Al-Ansar semakin mendapat tempat, tahniah semoga lebih sukses selepas ini 🙂

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 9:46 pm | | Reply

      Ya. Mudah-mudahan begitulah hendaknya.

      hoho.

  10. Hafizul
    Hafizul November 14, 2013 at 4:57 am | | Reply

    Emm nak rasa gak macam mana rasa hadiri majlis ilmu yang hebat ni..emm encik titan kalau bab caption dengan gambar memang boelh buat saya senyum lahh..haha

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 9:58 pm | | Reply

      pindah KL. hehe..

      senang dapat job luar.

  11. nizam ijam
    nizam ijam November 15, 2013 at 7:32 am | | Reply

    wahhh… awek tu yang best!

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 10:03 pm | | Reply

      laju je hang pasal awek yeeekk

  12. kakiblog
    kakiblog November 15, 2013 at 6:51 pm | | Reply

    paling menarik tentang awek tu! berkenan ke?

    p/s:Entri terbaru saya…. Blogger Aka Pegawai Pemasaran

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 10:07 pm | | Reply

      berkenan je. Tak salah rasanya. haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.