24 Responses

  1. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia November 11, 2013 at 4:42 pm | | Reply

    terbaik bro! 😉 berjaya membuka minda fA 😆

  2. Farzli
    Farzli November 11, 2013 at 4:46 pm | | Reply

    well said broo!!!!

  3. Neu
    Neu November 11, 2013 at 4:47 pm | | Reply

    engkau IDOLA ku

  4. Anarm
    Anarm November 11, 2013 at 4:57 pm | | Reply

    Terbaik entri ni. Perkongsian yg boleh menyedarkan orang dari ‘tidur’.

  5. HannyAbdullah
    HannyAbdullah November 11, 2013 at 5:16 pm | | Reply

    Baru semalam dapat Kitab Teknik SEO Merah Jambu. Baru baca separuh, besok sambung lagi.

    Baru separuh baca pun saya dah terduduk dibuatnya..bukan aje mengajar saya macam mana nak buat duit tapi dalam masa yang sama baru saya tahu banyak kesilapan2 yang saya dah buat dalam berblog. Saya nak belajar dan akan terus belajar lagi..thanks

  6. Nifz
    Nifz November 11, 2013 at 5:35 pm | | Reply

    Wahh… ini satu PENCERAHAN yang baik nih… humm.. menarik2…

  7. dayah
    dayah November 11, 2013 at 5:57 pm | | Reply

    Nak ckp je..

    Memula dyh pilih nak buat duit lebih dengan blog. . Setakat nih merasa la beberapa ratus dah puas hati sangat dah tu.. sebab sedar level kita kan..

    Then bila terjadi la sesuatu..rasa nak give up la buat duit dgn blog walaupun lepas pergi seminar buat duit dengan blog rasa macam ada suntikan terkena kat hati utk terus berusaha..tapi tu lah..suntikan tak cukup power..

    Akhirnya dayah ubah cara utk buat duit lebih dengan meniaga online..
    Tapi dugaannya… phewww..

    Memang bukan senang nak senang kan..

    Kesimpulan.. walau apa cara sekalipun dayah guna utk cari wang lebih.. dayah harap dayah tak lupa utk bayar zakat.

  8. onlajer
    onlajer November 12, 2013 at 1:21 am | | Reply

    haha aku jawab dengan jujur mana tak gumbira kalau dapat komisen walaupun aka sebulan sekali

  9. Wan Gerrard
    Wan Gerrard November 12, 2013 at 2:33 am | | Reply

    baik jugak ni, suntikan yang aku perlukan hehe

  10. Denaihati
    Denaihati November 12, 2013 at 2:49 am | | Reply

    mantaplah bro, penuh inspirasi. kena berani untuk gagal.

  11. hafizmd
    hafizmd November 12, 2013 at 4:55 am | | Reply

    terbaik!

    lu mmg tetap sama sejak gua kenal blog lu…lu mmg tetap baik hati kasi up motivasi insan2 gersang kat luar ni…tak pernah berkira walaupun ada jugak lu tutup 1-2 rahsia… :mrgreen:

    thanks encik titan…lu mmg IDOLA gua!

  12. bloggerlelaki
    bloggerlelaki November 12, 2013 at 5:03 am | | Reply

    lu suntik gua kasi up semangat bro

  13. hafiz
    hafiz November 12, 2013 at 7:09 am | | Reply

    Lama betul berkecimpung dunia online ni ya. Aku 2001 masih sibuk chat mirc

  14. reezluv
    reezluv November 12, 2013 at 10:03 am | | Reply

    aku dulu memang nak terjerumus ke dalam Internet Marketer..tapi taktau la nape jiwa aku bukan ke arah tu..tapi lebih kepada blogging..so aku teruskan dengan blogging..sampai sekarang..

    Ebook Teknik SEO Merah Jambu produk ko paling best aku beli..ahaha..dan paling untung dan juga paling manis sekali..ahaks.. :mrgreen:

  15. Akuro San
    Akuro San November 12, 2013 at 10:22 am | | Reply

    entri yang penuh motivasi… kekadang terfikir, awat lar tak kenal hang dr dulu lagi? kalau tak mesti dah lama follow hang buat duit dgn blog nih…

  16. papa mifz
    papa mifz November 12, 2013 at 10:38 am | | Reply

    seronok baca entry nih , penuh dengan kata-kata motivasi…=)

  17. puteri kasih
    puteri kasih November 13, 2013 at 4:39 am | | Reply

    lama tu sejak 2001…masa tu blog pun puteri tak kenal kot..hehe

  18. Mak Lagenda
    Mak Lagenda November 13, 2013 at 7:46 am | | Reply

    Huiii…ulasan panjang lebor ko bg tan??

  19. Hafizul
    Hafizul November 14, 2013 at 5:05 am | | Reply

    Emm terima kasih encik titan..paling best, bila dapat suntikan dan kata-kata semangat daripada rakan blogger yang kita hormati dan kagumi..kadang2 tu nak gak rasa suntikan kata-kata semangat dari encik titan buat diri saya ni..kahkahkahkah..err logik tak permintaan saya tu?

  20. muktasim
    muktasim November 15, 2013 at 9:22 pm | | Reply

    tak sangup lagi nak masuk FASA 3… hanya yang hebat mampu sampai ke FASA 3…

  21. Arman
    Arman November 17, 2013 at 8:31 am | | Reply

    Terbaik bro. Aku baru nak melepasi tahap 1. Tu pun tak lepas lagi. Tapi semangat berjuang di dunia online selama 10 tahun aku mmg salute dgn bro.

  22. AUC
    AUC November 18, 2013 at 10:20 am | | Reply

    memang tabik kat bro… teruja baca semua pengalaman bro..

  23. Nanie
    Nanie February 8, 2015 at 9:17 am | | Reply

    suka baca blog nie
    🙂

  24. qiya
    qiya June 3, 2015 at 8:03 am | | Reply

    seronoknya bila tgk org da berjaya..tp sy masih tercari2 mcm mne nk dptkn income dr blog..tlg la ajr sy..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.