26 Responses

  1. Lyn™
    Lyn™ November 12, 2013 at 10:05 am | | Reply

    Tahniah, masyuk lagi 😉

  2. papa mifz
    papa mifz November 12, 2013 at 10:41 am | | Reply

    fuh makin dekat dengan sasaran…tahniah bro…!!!

  3. Joe
    Joe November 12, 2013 at 1:25 pm | | Reply

    Yeay.. dapat lagi… Haha
    Dah lebih dari 10 kali dah bulan nie kn?

  4. Ismail N
    Ismail N November 12, 2013 at 1:29 pm | | Reply

    Duit lagi weh.. mintak sikit :mrgreen:

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki November 12, 2013 at 3:18 pm | | Reply

    tahniah bro…tinggal 19 anak tangga lagi

  6. TehR
    TehR November 12, 2013 at 3:55 pm | | Reply

    makin dekat dengan sasaran
    makin seronok

    tiba2 aku pula yang terlebih2

  7. waiman takwa
    waiman takwa November 13, 2013 at 1:29 am | | Reply

    Alhamdulillah… Boleh kaya kalau macam ni

  8. hatiputera
    hatiputera November 13, 2013 at 2:53 am | | Reply

    Tahniah. harap boleh sampai sebelum tahun baru.

  9. Denaihati
    Denaihati November 13, 2013 at 3:17 am | | Reply

    terbaiklah tipnya tu, memang capai sasaran lah.

  10. muktasim
    muktasim November 13, 2013 at 4:15 am | | Reply

    fuh.. memang msyuk… memang layak menjadi idola blogger2 yang buat duit guna blog.. 🙂

  11. hafiz
    hafiz November 13, 2013 at 5:11 am | | Reply

    Semakin menghampiri target nampaknya

  12. Mak Lagenda
    Mak Lagenda November 13, 2013 at 7:41 am | | Reply

    shaiyok!chaiyok!! target 100 payment semakin hampir dah tu.. 🙂

  13. Mohd Azrin Abu Bakar
    Mohd Azrin Abu Bakar November 13, 2013 at 9:21 am | | Reply

    Assalamualaikum dan salam perkenalan.

    Saya ingin cuba pula

    Semoga tuan blogger sudi menjengok blog saya pula

  14. Khairul Zamri
    Khairul Zamri November 13, 2013 at 10:46 am | | Reply

    rasa macam dah ucap tahniah kat sini hehe

  15. Anuar
    Anuar November 13, 2013 at 3:52 pm | | Reply

    Tahniah Encik Titan…. Makin bertambahlah duit simpanan untuk buat kenduri makan cendol banting…. hehehe

  16. zool
    zool November 14, 2013 at 1:26 am | | Reply

    banyak kali masuk ni

  17. hafizmd
    hafizmd November 14, 2013 at 2:51 am | | Reply

    terbukti lu meme kacak! tahniah encik titan

  18. hafiz
    hafiz November 14, 2013 at 4:40 am | | Reply

    Tinggal 19 lagi utk genap 100..

  19. Hafizul
    Hafizul November 14, 2013 at 4:53 am | | Reply

    Emm macam mana ekk nak dapat komisen banyak macam ni??? 👿

  20. hannyabdullah
    hannyabdullah November 14, 2013 at 5:43 am | | Reply

    Boleh belanja cendol banyak2 ni.. 😆

    Anyway dah beli dah kitab tu…skrg tgh study, dh tua2 ni lembab sikit, berpusing anak mata dibuatnya 🙄

    1. Hafizul
      Hafizul November 16, 2013 at 4:02 am | | Reply

      Tua bukan sebarang tua..tua ada pengalaman tuhhh..hehe..

  21. suri
    suri November 14, 2013 at 8:24 am | | Reply

    semakin hebat dan kencang 😡

  22. encikarman
    encikarman November 14, 2013 at 11:06 am | | Reply

    mantop sih, boleh kahwin 4 kalau cam nih

  23. Eridy
    Eridy November 14, 2013 at 4:50 pm | | Reply

    lu memang jambu la bro hehhee

  24. Anarm
    Anarm November 16, 2013 at 5:42 am | | Reply

    perghh.. lagi sikit je nak sampai 100.. go titan! go titan!

  25. daddydee
    daddydee November 16, 2013 at 11:59 pm | | Reply

    tahniah bro…makin hari makin kencang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.