27 Responses

  1. Bahrain
    Bahrain November 19, 2013 at 3:28 pm | | Reply

    memang sakit hati tengok bola tadi.

  2. MrJocko
    MrJocko November 19, 2013 at 3:36 pm | | Reply

    tak tengok pulak bola tadi,,,
    tp tgk ramai kawan updet smua tak puas hati,,,
    next year cuba lagi 🙂

  3. MK Kimi
    MK Kimi November 19, 2013 at 3:42 pm | | Reply

    aku sempat tgk 1st half je. Nmpk Malaysia byk serang, ingatkan boleh menang lah. Hurmm..

  4. Akuro San
    Akuro San November 19, 2013 at 3:56 pm | | Reply

    hang kalau buat ulasan bola.. memang terbaik~

  5. Joe
    Joe November 19, 2013 at 4:44 pm | | Reply

    nak buat macam mane dah kalah. Sistem bola sepak kene ubah sikit.

  6. Aniq Bukhary
    Aniq Bukhary November 19, 2013 at 7:56 pm | | Reply

    saya pun susah nak cakap la bro, benda yg dah berlalu.. Tp kena cakap jg laa.. Tiada alasan sebenarnya kita kalah dgn Qatar.. Kalau kita bercakap pasal keserasian, pasukan nie sebenarnya sudah lama bersama dan pemain yg coach gunakan pun kebanyakannya pemain2 yg sama.. Sepatutnya pasukan yg telah lama dibina ini tiada masalah besar menumbangkan Qatar jika diambil kira kekerapan bermain bersama,, Tapi kenapa kita gagal. Kenapa harus takut menggunakan pemain2 yg sedang on form untuk menggalas cabaran?

  7. Aniq Bukhary
    Aniq Bukhary November 19, 2013 at 7:57 pm | | Reply

    Sorry ayat terabur.. Emosi sikit… 🙂

  8. zool
    zool November 19, 2013 at 10:49 pm | | Reply

    nak buat camne.. memang ada pemain yang berada dalam skuad perlu ditukar.. jgn pilih berdasarkan sentimen lalu sebaliknya pilih yang sedang on form.

  9. hafizmd
    hafizmd November 20, 2013 at 12:03 am | | Reply

    2 pemain yg patutnya mula 2nd half terus kena masuk nazmi-nazrin…tp last minit masuk…takde benda sangat 2 org ni boleh buat..

    kita tunggu next game vs yaman plak

    1. zool
      zool November 20, 2013 at 3:08 am | | Reply

      dah cam tak bererti nak tengok laman yemen tu..
      dah le tahun depan.

  10. Mohd Azrin bin Abu Bakar
    Mohd Azrin bin Abu Bakar November 20, 2013 at 1:15 am | | Reply

    Kecewa jugak ni.Harapkan tempat ke 3 terbaik pula untuk ke Piala Asia.
    Kalau tidak sampai bila lagi Malaysia mahu ke Piala Asia?Apatah lagi Piala Dunia?

  11. blogger lelaki
    blogger lelaki November 20, 2013 at 3:22 am | | Reply

    bila RG nka resign ni..kasi tukar la coach baru..dah xboleh pergi dah RG ni

  12. Paklong
    Paklong November 20, 2013 at 4:07 am | | Reply

    ha ha memang setakat tu je yang Malaysia mampu.

  13. papa mifz
    papa mifz November 20, 2013 at 6:12 am | | Reply

    den tengok channel lain , layan The Voice lagi best…hehe

  14. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin November 20, 2013 at 7:09 am | | Reply

    Bagi aku, bila tgk game semalam…pemain Malaysia nampak main bersungguh-sungguh dengan banyak juga menguasai bola tapi sayangnya serangan ke pintu gol lawan agak kurang. Pasukan Malaysia memang perlukan pemain seperti Wan Z supaya serangan ke pintu gol lawan akan lebih menyegat…

    Lepas nie nasib Malaysia akan ditentukan menerusi keputusan perlawanan dpd kumpulan-kumpulan lain…

  15. hatiputera
    hatiputera November 20, 2013 at 7:31 am | | Reply

    Aku sokong pasukan malaysia tetapi ianya tidak menunjukkan peningkatan sedikitpun.

  16. Strider
    Strider November 20, 2013 at 7:41 am | | Reply

    harapan malaysia kalau tak silap aku hanyalah pada playoff sebagai tempat ketiga. kita banyak sia-siakan peluang semalam.aku salahkan rajagopal sebab kemasukkan azimudin akil cam tak nampak apa-apa perubahan. on top of that, kita takut untuk pegang bola lama skit. dapat bola terus je pas membuta tuli..hehe

    Regards,
    -Strider-

    1. titan
      titan November 20, 2013 at 12:10 pm | | Reply

      Alex..kalau main untuk luar..memang jarang menjadi. Tapi kalau main liga kat malaysia..menjadi sungguh.

      Tapi..inilah hasilnya. Benda dah jadi. sabar ajelah jawabnya.

  17. suri
    suri November 20, 2013 at 7:50 am | | Reply

    tak sangka kupasan entri panjang hee…. :mrgreen:

  18. Hairul Azni
    Hairul Azni November 20, 2013 at 8:26 am | | Reply

    Harimau Malaya memang ada peluang menang..cuma bahagian tengah tak hidup..Safee dgn Mat Yo dah memang tentu kena ikat dah..kita kalah sebab Apek tersilap sikit je keluar awal..sepatutnya team kita boleh makan Qatar..haaisshh..

    1. titan
      titan November 20, 2013 at 12:06 pm | | Reply

      itulah.

      patut leh makan Qatar nih.

      Tapi sayang..rugi sangat betul..

  19. Denaihati
    Denaihati November 20, 2013 at 8:51 am | | Reply

    Adeh…hampa lagi, nak berharap pun susah dah.

  20. hafiz
    hafiz November 20, 2013 at 11:33 am | | Reply

    Lambat sangat masukkan nazmi tu, nampak second half banyak attack

  21. TehR
    TehR November 20, 2013 at 4:54 pm | | Reply

    dah itu je kemampuan kita
    kemampuan pemain, jurulatih dan FAM
    tapi aku masih percaya kita akan dapat peluang untuk berjaya

  22. cikgunas
    cikgunas November 21, 2013 at 5:33 am | | Reply

    Saya masih menaruh harapan pada pasukan ini. Jika di lihat ada peningkatan pada game menentang qatar. Kalau boleh saya mau selesaikan tuagasan hingga ke perlawanan terakhir menentang Yaman. RG yang kata 😉

  23. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:05 am | | Reply

    InsyaAllah, Malaysia boleh pergi jauh sebenarnya.

    Tetapi WAJIB besarkan badan dulu macam mat salleh & arab.

    Rasa itu je caranya.

    Masa Asyrof kat Mesir dulu, ada je rakan Arab yang kata kalau nak kuat, badan mesti besar. hahah …

    Pelikkan? .. 🙄

  24. Hafizul
    Hafizul November 25, 2013 at 8:29 am | | Reply

    Emm saya tak puas hati dengan permainan masa ni..tapi nak buat macam mana..dah takdir..hehe

Leave a Reply to hafiz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.