25 Responses

  1. Akuro San
    Akuro San November 21, 2013 at 5:44 pm | | Reply

    ini betul ker, main-main nih? dia nak suruh survey apa yang benarnya nih? huhu~

  2. Akuro San
    Akuro San November 21, 2013 at 5:49 pm | | Reply

    oh, kiranya dia suruh buat ‘window shopping’ jer lah, kot? huhu~

  3. Faizalpj
    Faizalpj November 21, 2013 at 6:17 pm | | Reply

    menarik..boleh menyamar kot..kat shopping mana

  4. amirnawawi
    amirnawawi November 21, 2013 at 6:37 pm | | Reply

    Duit tu duit. Kena rebut peluang nih..haha

  5. Zida
    Zida November 21, 2013 at 7:00 pm | | Reply

    macam tak percaya je…macam tak betul je… #eh

  6. sabree hussin
    sabree hussin November 21, 2013 at 7:11 pm | | Reply

    Aku ingatkan dia nak orang Myanmar je tadi

  7. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 November 21, 2013 at 8:09 pm | | Reply

    Sempoi gak nie… harap-harap tempat event tu takde la jauh sangat yea….

  8. Muaz
    Muaz November 21, 2013 at 10:35 pm | | Reply

    RM600 di bayar ke?

    macam best je, macam comel je.

  9. KiD
    KiD November 21, 2013 at 11:37 pm | | Reply

    fuuuhhhh… kena menyamar sampai ke Myanmar… jauh laaaa.. hehehee

  10. hafizrahim
    hafizrahim November 22, 2013 at 12:15 am | | Reply

    Betul ke ni..email tu aku send, bounce balik. Hehe

  11. nizam ijam
    nizam ijam November 22, 2013 at 1:36 am | | Reply

    betul ker.. cer citer cer citer..

  12. Bahrain
    Bahrain November 22, 2013 at 2:17 am | | Reply

    banyak juga tu….

  13. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi November 22, 2013 at 2:22 am | | Reply

    best punya kerja ni…dapat duit lagi tu! rugi kalau tak apply!

  14. encikarman
    encikarman November 22, 2013 at 4:19 am | | Reply

    menarik nih… dah jadi macam auditor

  15. muja
    muja November 22, 2013 at 6:09 am | | Reply

    kalau buat kat klate confirm join nih,, hahaa

  16. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 6:57 am | | Reply

    Macam entah apa-apa je, macam entahlah.

    Hahah! 😉

  17. papa mifz
    papa mifz November 22, 2013 at 9:43 am | | Reply

    20 minit , 200US , wow lumayan…

  18. hafiz
    hafiz November 22, 2013 at 1:22 pm | | Reply

    Boleh aje kalau nak menyamar ni…

  19. AUC
    AUC November 23, 2013 at 2:41 pm | | Reply

    betul ker, mcm tipu jer…

  20. TehR
    TehR November 24, 2013 at 3:14 pm | | Reply

    ya ya
    macam cantik je job macam ni

  21. Hafizul
    Hafizul November 25, 2013 at 8:07 am | | Reply

    Emm mujurlah saya tak faham bahasa inggeris..cikgu kata, buat menda tu kena faham betul2..kalau tak faham jangan buat..hahaha..

  22. paan
    paan November 25, 2013 at 11:30 am | | Reply

    macam tipu jer… macam tipu jer..

  23. Lyn™
    Lyn™ November 26, 2013 at 5:42 pm | | Reply

    Bab menyamar ni yang best kan ? 😀

  24. bloggerlelaki
    bloggerlelaki November 27, 2013 at 2:29 am | | Reply

    gua tak reti nk menyamar2 nie

  25. Iskandar
    Iskandar December 2, 2013 at 6:43 am | | Reply

    Kemungkinan email scam tu besar. Bukan apa, 1. email ni nampak seperti unsolicited (tak diundang) dan 2. Alamat email dari university stanford?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.