35 Responses

  1. cikgu hailmi
    cikgu hailmi November 22, 2013 at 7:37 am | | Reply

    promote jangan tak promote.. ๐Ÿ˜‰

  2. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:49 am | | Reply

    Memang tersangat betul cikgu, kita kena promote.

    Tapi promote tu ada caranya. ๐Ÿ™‚

    Kena banyak belajar skill cara nak promote ni. ๐Ÿ˜‰

  3. papa mifz
    papa mifz November 22, 2013 at 9:40 am | | Reply

    belajar dan usaha kenelah seiringan , kan cikgu…???

  4. reezluv
    reezluv November 22, 2013 at 10:04 am | | Reply

    tahu takpe.betul sangat..ehehe

  5. hafiz
    hafiz November 22, 2013 at 1:26 pm | | Reply

    Teknik promosi memang kena belajar..

  6. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 2:31 pm | | Reply

    Untuk buat promote ni kita sebagai blogger kena pandai tulis ayat.

    Herm, susah jugak ni. ๐Ÿ™

  7. muja
    muja November 22, 2013 at 3:31 pm | | Reply

    yang saya tahu, di p screen tu ada nama saya. haha

  8. akubiomed
    akubiomed November 23, 2013 at 6:12 am | | Reply

    Setakat ini termakan ayat-ayat pemasaran secara tidak sedar terbeli. ๐Ÿ™‚

  9. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim November 23, 2013 at 8:22 am | | Reply

    I don’t know what to say.

    Haha.

    “Blog tanpa SEO umpama mayat hidup.”

    Setuju tak Encik Titan? ๐Ÿ˜‰

  10. Nadot
    Nadot November 23, 2013 at 9:20 am | | Reply

    Nak promote tu pun kene berseni…
    bab senitu yg aku fail. haiishh

  11. AUC
    AUC November 23, 2013 at 2:38 pm | | Reply

    promote kena dgn ilmu… nak ilmu kena baca kat blog ni ๐Ÿ™‚

  12. zik
    zik November 23, 2013 at 7:00 pm | | Reply

    kena banyak buat ujikaji.. tapi tak semuanya akan berhasil pada masa yang sesingkat… huhu

  13. hafizmd
    hafizmd November 24, 2013 at 12:31 pm | | Reply

    promosi..nak kena p belajar lagi ni…thanks utk encik titan

  14. TehR
    TehR November 24, 2013 at 3:10 pm | | Reply

    masa makan promosi
    masa tanya soalan promosi
    nak jawab soalan pun promosi

    tak nampak lagi tak tahu la titan nak bagi tahu macam mana lagi

  15. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim November 25, 2013 at 12:29 am | | Reply

    Aku tak pernah lagi cuba google ads..mungkin bleh try kot.

  16. Hafizul
    Hafizul November 25, 2013 at 8:04 am | | Reply

    Emm celah mana nak prmote lagi pun tak tahu lahhhh..haha

  17. Akmal Aizat
    Akmal Aizat November 25, 2013 at 9:34 am | | Reply

    Promosi lebih penting dari produk. Produk bagus tapi tak ada promosi, alamatnya sendiri pakai hihi. Lagi bagus produk tiptop dan promosi pun tiptop. Baru meletop!

  18. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia November 25, 2013 at 1:47 pm | | Reply

    bila la nak angkat kitab merah jambu ni,hehehe

  19. AUC
    AUC November 25, 2013 at 4:54 pm | | Reply

    promosi je apa2, jgan kita menipu sudah, tu je…

  20. Myra Jay
    Myra Jay November 26, 2013 at 2:22 am | | Reply

    Nak promosi kena tahu cara, baru dapat tarik pembeli..

    Mcm2 cara boleh buat untuk promosi asalkan tak melangakui bajet

  21. cik tom
    cik tom November 26, 2013 at 3:02 am | | Reply

    utk ayat promosi mantap boleh belajar dgn titan.. huhu

  22. Muaz
    Muaz November 26, 2013 at 6:53 am | | Reply

    ebook tu nampak cam menarik..

    nak satu .. tp tunggu kalau ada offer.. haha

  23. suri
    suri November 26, 2013 at 8:08 am | | Reply

    haa kan kata mesti ada terjulur soklan ni hee… ๐Ÿ˜€

  24. eridy
    eridy November 26, 2013 at 8:30 am | | Reply

    macam comel je macam promosi je… hehhee

  25. bloggerlelaki
    bloggerlelaki November 27, 2013 at 2:28 am | | Reply

    hu3..usaha tu penting usaha tuk memebeli pun dah dikir satu usaha

  26. encikarman
    encikarman November 27, 2013 at 5:34 am | | Reply

    memandangkan byk perkataan promote sini, aku nak promote blog sini boleh? hoho

  27. Ismail N
    Ismail N November 27, 2013 at 5:42 am | | Reply

    Bab promosi ni kena buat satu lagi kitab bro. Khas utk marketing jer :mrgreen:

  28. puteri kasih
    puteri kasih November 27, 2013 at 4:23 pm | | Reply

    masih mencari ruang ruang yang sesuai untuk promote

  29. Pendapatan Ke 29 Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

    […] Malas nak fikir semua tu. Aku rasa nak tulis artikel santai aje hari ni. Tak ada artikel tentangย Awakkk, macam mana nak dapat sales banyak-banyak?, tips mendapat lebih komisen Jobdirumah dan sebagainya lagi tentang ilmu buat duit […]

  30. Wafi
    Wafi April 8, 2014 at 11:15 pm | | Reply

    Betul juga, jangan kedekut nak melabur untuk ilmu tapi kadang2 terlalu memilih last2 apa pun tarak

  31. Khamsi ABdullah
    Khamsi ABdullah June 13, 2014 at 9:29 am | | Reply

    Singgah dari blog Danial. Hmm..memang sangat bagus tips-tips nya.

  32. anol
    anol November 13, 2014 at 7:44 am | | Reply

    ni pun promosi jugak nih…g mesojid..cayalah cekgu ๐Ÿ˜†

  33. Erica belinda
    Erica belinda February 7, 2015 at 5:16 am | | Reply

    Terima kasih y gan atas info y ,maklum aku baru tahu ttng ini artikel

  34. abdfatah
    abdfatah July 11, 2015 at 5:10 am | | Reply

    promosi yang berterusan…

  35. Zakwan iskandar
    Zakwan iskandar March 14, 2016 at 4:27 am | | Reply

    Hai awk awk lelaki ke perempuan boleh saya nk nombor awk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.