55 Responses

  1. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim November 25, 2013 at 10:25 am | | Reply

    Memang senang bro kalau ada servis macam ni..patut ada kat semua tempat..senang skit aku nak pegi lepas kete habis waranti..hehe

    1. titan
      titan November 25, 2013 at 1:02 pm | | Reply

      dekat dengan tempat ko, kan?

      Senang la nak gi dtox ni nanti. hoho

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 26, 2013 at 11:56 pm | | Reply

      Boleh cuba nanti ni. Murah kena pergi la kan. 😛

  2. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 25, 2013 at 10:42 am | | Reply

    Nak suruh ayah pergi lah try. 🙂

    Thanks cikgu.

    1. titan
      titan November 25, 2013 at 1:08 pm | | Reply

      Haa..

      Nanti suruh ayah ko try.

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 26, 2013 at 11:57 pm | | Reply

      Betul tu.kena suruh macam ni. 😛

  3. sabree hussin
    sabree hussin November 25, 2013 at 10:57 am | | Reply

    Tempat ni tak jauh sangat dari tempat aku, kalau cuma 10 minit, memang tak ada hal kalau nak datang mengejut

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 26, 2013 at 11:58 pm | | Reply

      Betul tu. mengejut sikit pun sempat lagi jika 10minit sahaja.

  4. reezluv
    reezluv November 25, 2013 at 11:13 am | | Reply

    memang best plak..adoiyai..Ipoh takde gini..demit 🙄

    1. titan
      titan November 25, 2013 at 1:02 pm | | Reply

      Tunggu ajelah diorang bukak cawangan kat Ipoh nanti.

      Hoho. :mrgreen:

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 26, 2013 at 11:59 pm | | Reply

      Ada ramai yang minta,nanti dorg buka juga saya rasa.

  5. Khairil Mazri
    Khairil Mazri November 25, 2013 at 11:16 am | | Reply

    wah, terbaiklah.

    semua nak keja cepat.

    murah, jimat kos duit aku. 😀 😀

    1. titan
      titan November 25, 2013 at 1:06 pm | | Reply

      Yap, memang murah dan menjimatkan masa.

      Rugi tak cuba.. :mrgreen:

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 27, 2013 at 12:00 am | | Reply

      Betul tu. Kena cuba apa yang Bro titan bagitahu ini.

  6. ajahan
    ajahan November 25, 2013 at 11:37 am | | Reply

    Dekat aje rupanya dengan rumah.

    Nanti bolehlah datang cuba dtox malaysia ni.

  7. Farzli
    Farzli November 25, 2013 at 11:58 am | | Reply

    bab servis nih mmg malas jugak aku… apa yg aku duk baca post ni, mmg daboom jugak.. konfem snyum memanjang je bile kete siap servis under bbrapa minit ja

    1. titan
      titan November 25, 2013 at 1:03 pm | | Reply

      Itulah, 10 minit aje.

      Sekejap gila sebenarnya. Siap dapat kopi mahal lagi tu. hoho. 😈

  8. Mr KZ
    Mr KZ November 25, 2013 at 1:23 pm | | Reply

    macam penah tengok ni tapi kat mane eh lupa dah ak

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 27, 2013 at 12:01 am | | Reply

      Kat Cheras ini. Bro titan dah bagi alamatnya.

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah November 27, 2013 at 12:03 am | | Reply

        Bukan ini alamatnya.No.2 Lorong 8/1D, Jalan Sultan, Section 8, Petaling Jaya.

  9. zool
    zool November 25, 2013 at 2:05 pm | | Reply

    kat melaka takde Dtox ni ke?

    1. titan
      titan November 25, 2013 at 2:44 pm | | Reply

      Tak ada.

      Kat Petaling Jaya ni lah cawangan pertama. Tak tahu lagi bila cawangan lain akan buka. Lagipun, DTOX Malaysia ni baru tahun ni bukaknya.

  10. paklongpyan
    paklongpyan November 25, 2013 at 3:20 pm | | Reply

    tengok tajuk, ingatkan detox tapak kaki …….. hi hi hi.

  11. AUC
    AUC November 25, 2013 at 4:53 pm | | Reply

    harap2 lah akan bukak kat kuantan ni pulak, nampak mcm best jer..

  12. Denaihati
    Denaihati November 26, 2013 at 12:08 am | | Reply

    10min memang pantas. buka pukul 7am~10mlm, balik kerja pukul 8mlm pun boleh servis lagi. harga dengan servis pantas dan mudah macam ni kira ok.

  13. Akuro San
    Akuro San November 26, 2013 at 1:15 am | | Reply

    lama dah tak gi Petaling Jaya…
    memang bagus ada perkhidmatan 10 minit mcm nih kat bandar. memudahkan org yg selalu buzy…

  14. saljuhumairah
    saljuhumairah November 26, 2013 at 2:35 am | | Reply

    Untung la… Dok kelantan ni mau kering minyak hitam nak sampai sana..haha.. Service yang terbaik.

  15. cik tom
    cik tom November 26, 2013 at 2:53 am | | Reply

    memang menarik..tapi tue la keje kat jengka ni mmg xdpt la..siapa2 duk dekat tue bgs sgt nak gi..cepat plk tue…

  16. Bahrain
    Bahrain November 26, 2013 at 3:04 am | | Reply

    senang juga guna perkhidmatan DTOX, lagi-lagi untuk perempuan yang tak tahu nak letak minyak..hahaha. rasanya DTOX ni terdapat hanya beberapa tempatkan…

  17. ema
    ema November 26, 2013 at 4:42 am | | Reply

    wah, servis yang baik..tak lama lagi akan dibuka cawangannya kan..

  18. hafiz
    hafiz November 26, 2013 at 7:17 am | | Reply

    Bagus sangat ni, kalau ada kat jb mesti aku hantar kat situ

  19. eridy
    eridy November 26, 2013 at 8:33 am | | Reply

    aku ingatkan DTOX tu ubat..LOL

  20. sukma
    sukma November 26, 2013 at 8:40 am | | Reply

    wah…bagus kalau dibuka kat Melaka….senang…maklum ler kita orang kan bz…..
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/11/operasi.html

  21. papa mifz
    papa mifz November 26, 2013 at 1:01 pm | | Reply

    oh menarik nih , boleh dicuba nanti…

  22. encikarman
    encikarman November 27, 2013 at 12:44 am | | Reply

    mak aii.. baru nih… pasti boleh pegi jauh idea2 cam nih.

    1. titan
      titan November 27, 2013 at 8:51 am | | Reply

      Memang leh pergi jauh idea DTOX nih.

      moga-moga ada cawangan kat semua negeri nanti.

  23. bloggerlelaki
    bloggerlelaki November 27, 2013 at 2:21 am | | Reply

    waktu operasi sampai malam tu aku sa..sebab kalau siang cuma hari minggu aje la kita ada masa

  24. onlajer
    onlajer November 27, 2013 at 2:46 am | | Reply

    apasal kasi tutup itu no. plat haha

    1. titan
      titan November 27, 2013 at 8:43 am | | Reply

      haruslah tutup.

      kang korang stalk kereta aku. Bahaya. Bahaya. 😈

  25. faizalpj
    faizalpj November 27, 2013 at 7:38 am | | Reply

    ok jugak tu..semua jenis kereta ok ke.kereta mahal or murah ok ke ?

    1. titan
      titan November 27, 2013 at 8:50 am | | Reply

      rasanya semua kereta boleh.

      takde masalah rasanya.

  26. Hafizul
    Hafizul November 27, 2013 at 8:46 am | | Reply

    Emm bila lah agaknya nak ada di Jerteh ni ekk?haha

  27. ajumohit
    ajumohit November 27, 2013 at 9:56 am | | Reply

    kalau servis tip top dan pantas memang tak kisah orang akan ke sini

  28. halim
    halim November 27, 2013 at 12:59 pm | | Reply

    boleh cuba juga nanti.

    dekat rasanya dgn rumah. pernah lalu klu xsilap.

  29. kaykillua
    kaykillua November 27, 2013 at 2:54 pm | | Reply

    Memang murah sangat da tu..kalau genuine oil susah nak dapat murah..paling murah pon RM100++..
    Tengok tak cara dia tuka minyak tu? Pakai sucker pump ea?

  30. hannyabdullah
    hannyabdullah November 27, 2013 at 3:45 pm | | Reply

    😆 ingatkan detox yang buang segala kotoran dalam perut tu..kisahnya pasal kete…hurmmm..ehhh tapi ok gak kan untuk makcik2 beg besar mcm sis ni kan, senang keja hehehe

  31. puteri kasih
    puteri kasih November 27, 2013 at 3:51 pm | | Reply

    wah 10 minit je..harap akan bertambah la cawangan dtox ni kat setiap negeri 🙂

  32. Akmal Aizat
    Akmal Aizat November 27, 2013 at 5:53 pm | | Reply

    Bestnya servis ni 10 minit je. Rasa nak pegi try pulak. Kebetulan kete memang nak kena servis. Thanks for this info ya.

  33. Nurul Imam
    Nurul Imam November 27, 2013 at 7:47 pm | | Reply

    10 menit ? Cepat sekali 🙄

  34. hatiputera
    hatiputera November 28, 2013 at 12:25 am | | Reply

    Memang best kalau ada servis kat johor macam nie. 10 minit jer.

  35. KedaiBaru
    KedaiBaru November 28, 2013 at 4:27 am | | Reply

    Macam best bermacam nak cuba jer ..

  36. Strider
    Strider November 28, 2013 at 7:24 am | | Reply

    owh…aku baru tahu ade service macam nie rupanya..kalau 10 minit dah siap, banyak masa boleh save tu…at first aku ingatkan DTOX nie macam barang utk kesihatan…

    Regards,
    -Strider-

  37. Aretikz
    Aretikz November 28, 2013 at 1:49 pm | | Reply

    Kalo BOTOX tu apa panjangnya? haha..

    Wah.. harap2 dorang kembangkan sayap ke Sabah.. senang nanti.. memang best kalau ada macam ni.. hehe..

  38. hafizmd
    hafizmd November 30, 2013 at 7:42 am | | Reply

    Bgus jugak ada tempat servis camni. kalau dapat semua negeri dan daerah, mmg boleh mengaun servis ni..terbaik

  39. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia November 30, 2013 at 3:57 pm | | Reply

    FA nak cendol bakar drive thru je.hahaha 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.