34 Responses

  1. onlajer
    onlajer November 27, 2013 at 12:57 am | | Reply

    pergh dah sama macam nilai setan kelapa sawit

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 28, 2013 at 3:31 am | | Reply

      Betul tu. Hebat bro titan πŸ™‚

  2. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim November 27, 2013 at 1:11 am | | Reply

    Banyak masuk ye bro..alhamdulillah. πŸ™‚

  3. bloggerlelaki
    bloggerlelaki November 27, 2013 at 2:22 am | | Reply

    wah meriah btul rezeki bro masyuk..syukur

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 28, 2013 at 3:33 am | | Reply

      Banyak masyuk..sesuai dengan kehebatan bro titan.

  4. hafizmd
    hafizmd November 27, 2013 at 2:23 am | | Reply

    terbaiklah! lagu ni, mmg 4 angka sebulan en titan ni…fuh! tahniah

  5. ema
    ema November 27, 2013 at 3:00 am | | Reply

    Alhamdulillah…tahniah…banyak juga tu

  6. Bahrain
    Bahrain November 27, 2013 at 3:33 am | | Reply

    banyak tu,,rezeki..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 28, 2013 at 3:34 am | | Reply

      Rezeki yang berpanjangan bila datang melawat ke blog en.titan.

  7. Farzli
    Farzli November 27, 2013 at 4:37 am | | Reply

    sempoi luu… terbaek

  8. Ismail N
    Ismail N November 27, 2013 at 5:38 am | | Reply

    Lepas tu belanja makan satu hari.. :mrgreen:

  9. Puan Bardboo
    Puan Bardboo November 27, 2013 at 6:07 am | | Reply

    tahniah2…ammar nak suh belanja cendol katanya…

    1. titan
      titan November 27, 2013 at 8:40 am | | Reply

      Ammar?

      Ammar ok je. Maknya tu..bayar sendiri ek. hehe

  10. Alin Marlini
    Alin Marlini November 27, 2013 at 7:48 am | | Reply

    untunglah…tolong top up wa punya boleh?hhhehehehe

    1. titan
      titan November 27, 2013 at 8:39 am | | Reply

      tak mau. tak mau.

      tak maulahhh..

  11. hafiz
    hafiz November 27, 2013 at 8:12 am | | Reply

    Sikit tu dia kata, boleh bayar instalment kereta…

    1. titan
      titan November 27, 2013 at 8:36 am | | Reply

      sikit la tu.

      gua nak lagi banyak-banyakkkkk. :mrgreen:

  12. suri
    suri November 27, 2013 at 9:30 am | | Reply

    ya makin bertambah nampak gayanya

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 28, 2013 at 3:43 am | | Reply

      semakin bargaya bro titan..huhuhu..

  13. Hafizul
    Hafizul November 27, 2013 at 9:33 am | | Reply

    Nanti boleh belanja Cik F samsung note pulak..hahaha

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 28, 2013 at 3:53 am | | Reply

      betul tu. Kena belanja ni.hehehe..

  14. ajumohit
    ajumohit November 27, 2013 at 9:41 am | | Reply

    TAHNIAH!!!
    wahh masyuk tu, berbaloilah, tulah kata dah macam pakar motivasi kan hehe

  15. Zuan
    Zuan November 27, 2013 at 3:11 pm | | Reply

    waduh.. gua belum ada komisyen ashdee lagi.. kena dapatkan gak ni

  16. puteri kasih
    puteri kasih November 27, 2013 at 3:58 pm | | Reply

    wah banyak juga tu..puteri baru dapat 3 kali..tapi tak adalah sebanyak tu.

  17. Akmal Aizat
    Akmal Aizat November 27, 2013 at 5:46 pm | | Reply

    Boleh try jual produk kapsul biji aprikot sy di jomniaga ni.hihi. Dulu tak paham sangat apa tu jomniaga. Bila macam beberapa blog termasuk blog ni baru tahu apa tu affiliate di jomniaga.

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 6:43 pm | | Reply

      Rasanya boleh jual produk digital.

      Cuba try. Boleh gak rasanya jual kat sana kot. HOho..

  18. Denaihati
    Denaihati November 28, 2013 at 2:36 am | | Reply

    tahniah…tahniah. hebat ni, kiri kanan, depan belakang, atas bawah, semuanya masuk…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah November 28, 2013 at 3:46 am | | Reply

      Tahniah kepada bro titan. Murah rezeki πŸ˜†

  19. Sya Isya
    Sya Isya November 28, 2013 at 7:32 am | | Reply

    ammak. masyuk!memang betul2 best ni. lepas ni boleh dapat 1k setiap hari

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 6:42 pm | | Reply

      mudah-mudahan dapat buat 1k dalam sehari.

      Bukan mudah tu maa.. 😈

  20. Irwan Alessa
    Irwan Alessa November 28, 2013 at 9:54 am | | Reply

    wahhh banyak habis.. :3

  21. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 28, 2013 at 4:42 pm | | Reply

    Sikit apa ni?!

    Banyak tu dekat RM 500. πŸ™‚

    Apapun tahniah Cikgu Titan.

    1. titan
      titan November 28, 2013 at 6:41 pm | | Reply

      Sikit la tu.

      Aku nak lagi banyak dari nih. hehe..

  22. kaykillua
    kaykillua December 1, 2013 at 12:42 am | | Reply

    Hebat sangat..memang kasi terbakar semangat ni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.