72 Responses

  1. ieta
    ieta December 1, 2013 at 8:15 pm | | Reply

    mak aih, macam best… jer… jeng3… nak gak joinlah :mrgreen:

    1. Aya
      Aya December 2, 2013 at 3:55 pm | | Reply

      jom join ramai-ramai..hehehe

    2. ieta mat sa'ad
      ieta mat sa'ad December 21, 2013 at 2:39 am | | Reply

      alamak… lupa… dah tamat tempoh upenye… takdak rezqi…

  2. Khairul Zamri
    Khairul Zamri December 1, 2013 at 11:35 pm | | Reply

    ooooooooooooo ade kontes rupanya

    1. Aya
      Aya December 2, 2013 at 3:57 pm | | Reply

      apa lagi Bro Khairul.. sambarlah..hehehe

  3. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah December 1, 2013 at 11:45 pm | | Reply

    Jom join jika nak belajar SEO kat sini.. :mrgreen:

    1. Aya
      Aya December 2, 2013 at 3:58 pm | | Reply

      Jom kita heboh contest ni… πŸ˜†

  4. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 2, 2013 at 12:05 am | | Reply

    okay..nanti aku usha..kalau menarik n tak serabut, aku join..takut jadi macam M***** B****..haha

    1. titan
      titan December 2, 2013 at 5:31 pm | | Reply

      Join aje..

      sekurangnya ada idea nak update blog. haha. :mrgreen:

  5. Eridy
    Eridy December 2, 2013 at 12:22 am | | Reply

    pertanyaan dijawab dlm bentuk artikel,harap persoalan terjawab hehe

    1. Aya
      Aya December 2, 2013 at 3:59 pm | | Reply

      inikah tuan penganjur.. salam kenal.. πŸ˜‰

  6. AUC
    AUC December 2, 2013 at 1:30 am | | Reply

    mcm ok jer, lama dah x join mana2 contest ni…

  7. Arman
    Arman December 2, 2013 at 2:33 am | | Reply

    Macam nak join aje… πŸ™‚ . Kalau ada hadiah untuk perserta pertama menyertai kontest ni. En. Titan lah pemenangnya…

    1. Aya
      Aya December 2, 2013 at 4:00 pm | | Reply

      kena kalahkan en.Titan… πŸ‘Ώ hehe

      1. titan
        titan December 2, 2013 at 5:30 pm | | Reply

        waa..janganlah begitu.

        bagilah gua menang gakkk. haha 😈

      2. Kamil Salleh
        Kamil Salleh December 4, 2013 at 9:18 am | | Reply

        Gua pun nek menang jugak, boleh ke kalahkan En.Titan. Ada satu blog saya kagum dgnnya iaitu solehah samsuddin, blog muslimah. Kalau dia masuk contest selalu je berada di page 1 dan di tangga teratas.

  8. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 2, 2013 at 2:59 am | | Reply

    good luck bro! πŸ™‚

  9. terbaek network
    terbaek network December 2, 2013 at 3:05 am | | Reply

    nak join…awat sy xblh komen ni..huhu

  10. blogger lelaki
    blogger lelaki December 2, 2013 at 5:13 am | | Reply

    adeh..harap2 gua sempat join nnt

    1. Aya
      Aya December 2, 2013 at 4:01 pm | | Reply

      blogger wanita dan blogger lelaki boleh join contest ni… πŸ™‚

  11. sohoque
    sohoque December 2, 2013 at 7:30 am | | Reply

    apesal tak der gambar awek dlm entri kali ni bro? hehehehe πŸ˜‰

  12. reezluv
    reezluv December 2, 2013 at 8:18 am | | Reply

    aku pun agak pening dengan kriteria pemenang tu..hoho..kontest ni cambest..ok..jom join secara berjemaah… :mrgreen:

    1. titan
      titan December 2, 2013 at 5:29 pm | | Reply

      memang pening la masa mula-mula baca.

      Tapi sebab nak support punya pasal..aku join gak la. :mrgreen:

  13. Akuro San
    Akuro San December 2, 2013 at 8:34 am | | Reply

    wah, menarik… macam nak try gak nih…

  14. News Job
    News Job December 2, 2013 at 9:27 am | | Reply

    baru je join, dpt tau dari sini,
    test blog baru setara mana boleh πŸ™‚

  15. Ummi Hanie
    Ummi Hanie December 2, 2013 at 11:59 am | | Reply

    insyaAllah nak join

  16. Kamil Salleh
    Kamil Salleh December 2, 2013 at 1:05 pm | | Reply

    Menarik juga contest ini, nak cuba try test seo saya lah….mana tau ada rezeki dpt RM200. ho…ho….

  17. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 2, 2013 at 2:15 pm | | Reply

    alamak. tok guru dah join. ada harapan tak ni? huhu. πŸ˜₯

    1. titan
      titan December 2, 2013 at 5:29 pm | | Reply

      harapan masih ada maa.

      gua bukan terer punnn… πŸ™

  18. ajumohit
    ajumohit December 2, 2013 at 2:40 pm | | Reply

    good luck bro, ini makanan dialah ni hih

  19. hafiz
    hafiz December 2, 2013 at 2:54 pm | | Reply

    Titan join memang takde can lah

    1. titan
      titan December 2, 2013 at 5:25 pm | | Reply

      haha..gua punya artikel pun dah kena tendang maa.. :mrgreen:

  20. kaykillua
    kaykillua December 2, 2013 at 3:12 pm | | Reply

    Otai pon masuk. Gua memang tak harap menang la. hehe. Sekadar kumpul ilmu dan pengalaman.

    1. titan
      titan December 2, 2013 at 5:26 pm | | Reply

      kalau menang itu bonus.

      Tapi, susah nak menang. Kalau menang tu, kira ajaib gak la. haha..

  21. Aya
    Aya December 2, 2013 at 3:54 pm | | Reply

    contest ni macam best jer.. πŸ™‚

  22. Bin Muhammad
    Bin Muhammad December 2, 2013 at 4:18 pm | | Reply

    Nampaknya tertutup le peluang…tapi tetap mencuba!

  23. Anarm
    Anarm December 2, 2013 at 5:30 pm | | Reply

    Aku pun dah join Contest SEO Eridy ni. Berjaya jugak buat entri penyertaan.. πŸ™‚

  24. kakiblog
    kakiblog December 2, 2013 at 8:47 pm | | Reply

    secara teorinya sudah ada pemenang namun praktikalnya siapapun tak tahu!

  25. cik matahariku
    cik matahariku December 3, 2013 at 12:11 am | | Reply

    Saya pun “menyibuk” masuk contest ni, padahal bukan tau sangat pun pasal SEO ni..heee. semoga berjaya En. Titan..:)

  26. Kisah Si Dairy
    Kisah Si Dairy December 3, 2013 at 3:11 am | | Reply

    walaupun kurang ilmu tentang SEO nie..tapi rasanya tak salah jugak saya nak mencuba nasib kan…good luck bro..

  27. Irwan Alessa
    Irwan Alessa December 3, 2013 at 4:08 am | | Reply

    hahaha tengok dah kena tendang page dua dah.. bagi google racun sikit kasi up..

  28. puteri kasih
    puteri kasih December 3, 2013 at 5:11 am | | Reply

    alamak bila otai dah join rasa macam takde harapan dah..haha tapi takpe..nak try juga nanti… πŸ˜†

  29. Hafizul
    Hafizul December 3, 2013 at 7:17 am | | Reply

    Ya…saya dah join..hehe..gud luck encik titan…

  30. onlajer
    onlajer December 3, 2013 at 8:34 am | | Reply

    pergh orang yang pertama join kontest rupanya

  31. sofian
    sofian December 3, 2013 at 4:39 pm | | Reply

    Err…ni contest pasai apa ni?semata2 keyword tu je ka bro titan?kang menapak plak aku terhegeh2 nak test enjin plak kang…

    Awat dia dalam page asal kata 11 disember?mana satu?lama dah terperuk blog den tu…hehe

  32. khairul asrol
    khairul asrol December 3, 2013 at 4:40 pm | | Reply

    wahh terbaik ni. ada peluang menang lagi ye. hoho

  33. hafiz
    hafiz December 3, 2013 at 5:23 pm | | Reply

    Dah baca kat blog dia, teguran lu dia amik kira tu…

  34. TehR
    TehR December 3, 2013 at 5:31 pm | | Reply

    molek juga ni
    dah banyak bulan aku tak srtai apa2 contest

  35. Asyrof Asri
    Asyrof Asri December 3, 2013 at 11:42 pm | | Reply

    Macam best je. πŸ™‚

  36. Adib Site
    Adib Site December 4, 2013 at 5:36 am | | Reply

    Semoga berjaya Tuan Titan dalam contest ini.

  37. Kamil Salleh
    Kamil Salleh December 4, 2013 at 9:16 am | | Reply

    Tuan Titan pun join jugak…bagaimana entri tuan berada sekarang ni. Semoga berjaya…saya pun turut terkena tempias contest ini. Nak uji jugaklah teknik seo ni.

  38. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi December 4, 2013 at 11:13 am | | Reply

    Dah sertai jugak….untung sabut timbul!

  39. fynazshamz
    fynazshamz December 4, 2013 at 1:13 pm | | Reply

    join contest yang sama .. jemput singgah πŸ™‚

  40. Asyrof Asri
    Asyrof Asri December 4, 2013 at 4:50 pm | | Reply

    Alhamdulillah, dah join.

    Tawakal sajalah.

    Dah buat yang terbaik rasanya. πŸ™‚

    heheh ..

  41. Izwan
    Izwan December 4, 2013 at 5:03 pm | | Reply

    otai Titan sudah masuk ini contest… fuh3 😯

  42. suffer8zine
    suffer8zine December 5, 2013 at 2:09 am | | Reply

    Gud luck, saya pun join juga πŸ˜€ 😎

  43. Khalid Kyle
    Khalid Kyle December 7, 2013 at 11:12 am | | Reply

    Dtg jalan2 lepak sini , dari contest yg sama juga πŸ™‚ Nice entry dude

  44. pahan
    pahan December 7, 2013 at 1:45 pm | | Reply

    nak join boleh tak? hehe

  45. Liniey Nor
    Liniey Nor December 9, 2013 at 7:49 am | | Reply

    Datang dari contest yg sama..good luck..hik3

  46. wazy
    wazy December 9, 2013 at 12:44 pm | | Reply

    Dah ramai juga yang join,selamat berjaya bro πŸ™‚

  47. Sofinah Lamudin
    Sofinah Lamudin December 9, 2013 at 7:07 pm | | Reply

    πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

    Hi…saya dari contest yang sama…

    singgah sini,klik2, baca2, hehe..

    Salam kenal antara blogger.

  48. mselim3
    mselim3 December 10, 2013 at 3:28 pm | | Reply

    Assalammualaikum..bro titan,

    datang daripada segmen yang sama. datang daripada blog yumida. datang dan baca entry kat sini.. sambutan menggalakkan contest nie kan!

    mselim3

  49. Shah Perodua
    Shah Perodua December 14, 2013 at 4:45 pm | | Reply

    Salam..blogwalking entri pesertaΒ² contest..
    minat punya pasal tapi xsempat join.. πŸ˜₯

  50. mrhanafi
    mrhanafi December 15, 2013 at 3:22 am | | Reply

    saya banyak belajar tentang SEO melalui contest seumpama ini..semoga bro titan berjaya

  51. cik tom
    cik tom December 16, 2013 at 4:19 am | | Reply

    rama yg join contest ni..
    mcm2 skill ada..hehe
    good luck titan!!

  52. Khairul Zamri
    Khairul Zamri December 18, 2013 at 4:24 pm | | Reply

    Good luck semua yang join den tak dapat shoot laju2 contest ini πŸ™‚

  53. raudzah
    raudzah December 22, 2013 at 4:41 am | | Reply

    Contest SEO Eridy ni cukup menarik untuk test skill..mana taukan ada rezeki sangkut kat mana..mana.so good luck ya!!!!

  54. kamil salleh
    kamil salleh December 23, 2013 at 3:55 am | | Reply

    Tahniah kerana berjaya menyertai contest terhebat ini. Semoga berada di kedudukan terbaik. Tidak dilupa juga agar anda berjaya. Jom sudilah terjah di entri saya pula: Contest SEO Eridy

  55. Blogger Top Star
    Blogger Top Star December 23, 2013 at 1:32 pm | | Reply

    Salam sejahtera…. Datang kemari ingin memberi sokongan agar ianya lebih hebat dan meriah lagi. Saya juga datang pada contest yang sama. Semoga berjaya….

  56. MUHAMMAD NOOR FIRDAUS ISKANDAR BIN HAJI BASHAH
    MUHAMMAD NOOR FIRDAUS ISKANDAR BIN HAJI BASHAH December 28, 2013 at 2:41 pm | | Reply

    Salam, good luck for you, mesti menang ok? sebab is tolong doakan…
    Selamat bercontest dan selamat maju jaya.

  57. What’s So Freaking Great About Contest SEO Eridy? | Dulu Lain Sekarang Lain

    […] in the contest. Maybe, it is because I had too many β€˜cendol’ yesterday, that I suddenly become influenced by a β€˜tokey cendol who also happens to be one of the contestants for β€˜Contest SEO […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.