29 Responses

  1. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 1, 2013 at 9:51 am | | Reply

    hahaha..terbaik..! 😛

  2. kaykillua
    kaykillua December 1, 2013 at 10:01 am | | Reply

    Akismet bro! Aktifkan!

  3. terbaek network
    terbaek network December 1, 2013 at 10:02 am | | Reply

    sama la mcm komen kt blog sy ada aje benda2 ni huhu

  4. onlajer
    onlajer December 1, 2013 at 10:03 am | | Reply

    gua nak buat lah macam ini hahaha

  5. Amran
    Amran December 1, 2013 at 10:08 am | | Reply

    Ooo itu rupanya permainan diorang. Selama ni ingatkan kerja robot. Rupanya manusia juga.. Harus la kena delete.

  6. hafiz
    hafiz December 1, 2013 at 10:45 am | | Reply

    Ooo dia antar kat blog pulak..

  7. zool
    zool December 1, 2013 at 10:57 am | | Reply

    padam kan aje..

  8. Zuan
    Zuan December 1, 2013 at 11:21 am | | Reply

    haha serabut tul ngan spam spam ni

  9. eridy
    eridy December 1, 2013 at 11:48 am | | Reply

    hahaha.. selalunya advertisement …kan..

  10. khairul asrol
    khairul asrol December 1, 2013 at 11:53 am | | Reply

    hahaha. Apex noobiest selamanya.

  11. puteri kasih
    puteri kasih December 1, 2013 at 12:02 pm | | Reply

    dulu puteri buang kotak jerit sebab benda ni, sekarang dekat komen pun ada juga. Memang selalu puteri delete je, malas nak layan

  12. zik
    zik December 1, 2013 at 12:21 pm | | Reply

    aku ada report dekat satu page fb nih.. pasal dia tulis lain dekat status lain, bila click ceritanya link 8share nih.. aku dah report , tapi macam takda tindakan pulak.. masih berleluasa … lantaklah..

  13. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 1, 2013 at 1:04 pm | | Reply

    Ni dah jatuh wajib delete ni. Adohai. 😈

  14. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 1, 2013 at 1:54 pm | | Reply

    confirm delete..delete..block ip..haha

    1. hafizmd
      hafizmd December 2, 2013 at 6:28 am | | Reply

      keh3…siap block ip lagi…hahaah

  15. gp
    gp December 1, 2013 at 2:10 pm | | Reply

    Kalau kau pakai blogger, buat entri pasal iPhone, pergh di apunya spam commentttttttt 😡

  16. ieta
    ieta December 1, 2013 at 3:06 pm | | Reply

    tu namanya kuwangjag… nak wat pkr kuwangjag kat org yg otai dlm blogging… happeda…? :mrgreen:

  17. Hafizul
    Hafizul December 1, 2013 at 3:22 pm | | Reply

    Kah..kah..kah..sedap pulak komen mcmni..kurng2 approvekan aje la..kesian kat diaa tau..huhu

  18. AUC
    AUC December 1, 2013 at 3:54 pm | | Reply

    aku pun byk dpt bende pelik2 ni, pejam mata delete je terus…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 1, 2013 at 11:56 pm | | Reply

      betul tu.delete aje jika tipu-tipu macam ni.

  19. Arman
    Arman December 1, 2013 at 4:16 pm | | Reply

    Aku delete je benda cam ni. Kalau komen dlm bahasa yg aku faham. dan tidak melencong dari tajuk dan link blog/web yg bukan iklan aku approve jer.. 😉

  20. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah December 1, 2013 at 11:50 pm | | Reply

    Padam aje bro..rasa ada lagi report bagi link tu kat pihak mereka yang sepatutnya.

  21. hannyabdullah
    hannyabdullah December 2, 2013 at 5:25 am | | Reply

    Tu lah pasal..banyak sangat benda2 ngarut ni kan..sekarang menjadi2 sehari beratus masuk yg pelik2 yg tak ada kena ngena gan entry..

    Penat dok mendelete..ada tak cara lain yg boleh sekat depa dr htr ke blog kita?

  22. hafizmd
    hafizmd December 2, 2013 at 6:27 am | | Reply

    Aku kalau baik hati, aku buang jer url, tp kekalkan komen…hahaha

  23. reezluv
    reezluv December 2, 2013 at 8:16 am | | Reply

    weyh..Acu..nama ko acu eh?ahahaha 😀

  24. Aya
    Aya December 2, 2013 at 4:09 pm | | Reply

    Haha.. terbaiklah Titan.. 🙂

  25. cik amal
    cik amal December 2, 2013 at 5:57 pm | | Reply

    berani sungguh apex nii 😀

  26. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 December 2, 2013 at 11:29 pm | | Reply

    Cubaan mereka tak habis kat facebook kat komen blog pulak diorang terjah….aduyai

  27. TehR
    TehR December 3, 2013 at 5:13 pm | | Reply

    dengan penuh kasih sayang
    tekan delete 3 kali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.