32 Responses

  1. Suzlin
    Suzlin December 1, 2013 at 7:04 pm | | Reply

    review sket tablet ni bang. laju x? ingt nk beli gak la seketol.

  2. zie fauzi
    zie fauzi December 1, 2013 at 7:04 pm | | Reply

    kalau dulu selamat simpan duit dalam bank… tak risau terbelanja ke apa tp skrg bahaya sgt… duit cepat habis mcmana bila tunai tu berada kat tangan…. hihihi…gara2 shopping online tambah kalau servis online shop tu bagus,gerenti nak beli lg…

    1. BukhariMalek
      BukhariMalek December 1, 2013 at 7:33 pm | | Reply

      zaman dah maju.. orang lebih suka beli online, malas nk keluar rumah.. ni cari dan klik saje.. tu duit dalam bank pun cepat je nipisss… hahah

  3. ieta
    ieta December 1, 2013 at 8:21 pm | | Reply

    dulu pernah dengar lazada ni penipu, tu yg tak pernah beli dr lazada tp kalu dah sifu ET cakap camni…………. maka dgn lelajunya kakak pown nak membeli juga nanti di situ :mrgreen:

  4. amirnawawi
    amirnawawi December 1, 2013 at 10:41 pm | | Reply

    Tblet tu macamana? Ok tak? Teringin jugak la nak angkat satu

  5. Si Galah Panjang
    Si Galah Panjang December 1, 2013 at 11:16 pm | | Reply

    SGP pun ada beli tablet ni. Memang puas hati! Kat tempat SGP tablet macam tu RM200 lebih. Memang berbaloi sgt beli dgn lazada.
    Satu lagi tablet buatan China , biasa laaa. Time cepat , cepat lah . Time lembab . Memang x boleh kata pape dah. Hehehhe. Tapi sangat berpuas hati. Untuk ibu bapak pun sesuai skg ni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  6. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 1, 2013 at 11:51 pm | | Reply

    dah maju skarang ada tablet..makin rancak lah blogging..dalam kereta pun bleh buat draft..hehe..aku pernah beli kat lazada gak..servis mantap sekarang ni.

  7. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah December 1, 2013 at 11:52 pm | | Reply

    Bagus ni. kena cuba juga lazada n. senang tak payah rugi masa dan minyak kan nak pegi shopping.. πŸ˜› πŸ˜›

  8. hatiputera
    hatiputera December 1, 2013 at 11:56 pm | | Reply

    Pernah shopping gak Kat lazada…servis bagus…

  9. muktasim
    muktasim December 2, 2013 at 1:24 am | | Reply

    wah.. macam best ja mouse tu… πŸ™‚

  10. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 2, 2013 at 2:37 am | | Reply

    tergugatnya nak beli jugak! πŸ˜€

  11. eyriqazz
    eyriqazz December 2, 2013 at 4:45 am | | Reply

    sekarang dah makin improve lazada ni..kalau dulu, mmg banyak masalah..gua pun antara yang pernah terkena order barang 2 bulan baru sampai..

  12. blogger lelaki
    blogger lelaki December 2, 2013 at 5:20 am | | Reply

    lazadas gua tak pernah try lgi

  13. zool
    zool December 2, 2013 at 5:47 am | | Reply

    wah cam best je

  14. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi December 2, 2013 at 7:43 am | | Reply

    Wah panjang lebar cerita pengalaman beronline nih! baru sekali shopping kat Lazada, itupun dapat voucher percuma!

  15. sukma
    sukma December 2, 2013 at 7:49 am | | Reply

    wah…! dah terkena racun aku baca entry panjang lebar nie…macam best jer…nak kena klik Lazada…cari barang apa weiii….

  16. reezluv
    reezluv December 2, 2013 at 8:20 am | | Reply

    barang yang aku nak beli belum ada sen mau beli..ahahaa..tunggu la dulu nampaknya πŸ˜€ :mrgreen:

  17. Arman
    Arman December 2, 2013 at 11:21 am | | Reply

    Aku belum pernah lagi shopping kat lazada ni… bila dah shopping nanti susah tak ingat dunia. Semua benda mahu di beli he..he..he..

  18. kaykillua
    kaykillua December 2, 2013 at 1:08 pm | | Reply

    Gua macam dapat mesej dapat diskaun dengan pembelian barang di Lazada. Tapi barang yang gua nak beli takde dalam Lazada la. haha πŸ˜†

  19. ajumohit
    ajumohit December 2, 2013 at 2:42 pm | | Reply

    ooo suka shopping juga ye

  20. hafiz
    hafiz December 2, 2013 at 2:45 pm | | Reply

    Macam best je, macam ok je…

  21. Aya
    Aya December 2, 2013 at 4:07 pm | | Reply

    Aya tak pernah lg shopping kat Lazada.. πŸ™

  22. cik amal
    cik amal December 2, 2013 at 5:51 pm | | Reply

    baru tahu.. k finee.. nk usha sat πŸ˜€

  23. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 December 2, 2013 at 11:32 pm | | Reply

    Nampaknya LAZADA kembali menjadi pilihan blogger shopping online skang nie

  24. puteri kasih
    puteri kasih December 3, 2013 at 5:42 am | | Reply

    belum pernah lagi shopping kat lazada..nanti nak try jugalah πŸ™‚

  25. Hafizul
    Hafizul December 3, 2013 at 7:21 am | | Reply

    Sekarang ni baki maybank tak banyak lagi..jadi tak leh nak shoping dengan rakusnya di laman lazada ni..kan nanti tak tidur malam pulak asyik terkenan2 pada barang yang tak mampu nak beli..haha

  26. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin December 3, 2013 at 7:26 am | | Reply

    Sekarang nie aku dah jarang beli barang secara online. Kalau dulu semasa aktif sbg IM mmg selalu aku beli barang secara online tetapi kebanyakannya adalah produk digital.

  27. Ummi Hanie
    Ummi Hanie December 3, 2013 at 6:34 pm | | Reply

    ketagihan kan shopping online? haha…

    eh comelnya mouse ikan oren

  28. Dayana
    Dayana March 20, 2014 at 1:33 pm | | Reply

    Skrg dah senang beli kt lazada sbb dah ada cod,i dah gila bli brg kt lazada skrg ni total smua adalah dekat rm1k abis,bli skit2…fuh! skali total wow…ada byk lgi brg yg berknan dah msuk dlm wishlist,asal ada offer je i grab,setakat ni servis lazada mmg excellent..tpi hati2 tau,bila dah beli skali mcm ada kuasa magnet menarik u bli lgi lgi lgi dan lgi…

  29. mamamia
    mamamia August 29, 2014 at 12:04 am | | Reply

    Lazada ni memang macam best tapi x penah try cz takut plk..lagipon brg yang nak dibeli tu macam mahal plak harga die kat Lazada ni

  30. siti fadillah
    siti fadillah February 19, 2015 at 9:10 am | | Reply

    Br aje shopping kat lazada…memang best sgt…ari bayar esk brg dah smapai…serviz terbaik…..

  31. Alyasak
    Alyasak September 29, 2015 at 8:46 am | | Reply

    Napa sy beli dah seminggu tak sampai2 pun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.