33 Responses

  1. onlajer
    onlajer December 3, 2013 at 10:33 am | | Reply

    wah nilai komisen nya ikut naik sekali ya

    1. Irwan Alessa
      Irwan Alessa December 3, 2013 at 10:37 am | | Reply

      pe lagi bro?? tak salah melabur.. jom 😀

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 5, 2013 at 1:15 am | | Reply

      Nilai yang besar, insyallah dapat pun berbaloi dengan usaha. Bro titan terbaik la..

  2. Irwan Alessa
    Irwan Alessa December 3, 2013 at 10:36 am | | Reply

    Aku setuju bab ni.. aku pun takde rujukan yang dapat bantu aku memilih mana satu program affiliate yang ok.. tapi banyak dah bro dapat dari JDR.. buat kerja ada upah maaa 😆

  3. anuar
    anuar December 3, 2013 at 10:59 am | | Reply

    Satu jualan terhasil dapat jualan RM50.. banyak tu..

  4. reezluv
    reezluv December 3, 2013 at 11:47 am | | Reply

    memang best lau dapat komisen tinggi ni..setakat ni paling tinggi aku promote..satu sales..RM150.. :mrgreen:

  5. Denaihati
    Denaihati December 3, 2013 at 12:04 pm | | Reply

    kalau rm50x10kali=RM500, itu baru 10,kalau 20,50,100…
    bro biasa cecah ratus2 kali…

    1. Aya
      Aya December 3, 2013 at 12:26 pm | | Reply

      RM50 X 100 = RM5000.. banyak gak tu… :mrgreen:

  6. Aya
    Aya December 3, 2013 at 12:24 pm | | Reply

    Buat kajian dulu sblm join mana2 program affiliate.. risau ada yg menipu..huhuhu

  7. zool
    zool December 3, 2013 at 1:59 pm | | Reply

    hm. affiliate ni memang best kalau umpan dia mengena…
    boleh tahan lama

  8. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 3, 2013 at 2:09 pm | | Reply

    oo. macam tu rupanya. mujur la aku follow cikgu ni. banyak ilmu dikongsi. hihi :mrgreen:

  9. hannyabdullah
    hannyabdullah December 3, 2013 at 3:01 pm | | Reply

    Sedang sabar menanti kalau2 ada sale yang tersangkut. Setakat ni belum ada apa2 lagi..huhuhu ( jeles tu tengok orang dapat banyak..)

    Tapi tak apa , masih belajar lagi cara2 untuk meningkatkan promosi

  10. akubiomed
    akubiomed December 3, 2013 at 4:47 pm | | Reply

    Ini boleh mencetus motivasi untuk berjaya program affiliates.

  11. Ismail N
    Ismail N December 3, 2013 at 5:11 pm | | Reply

    Yang bagi 90% tak der ke bro? Kalau nilainya 100, komisyen 90… semangat giler nak promote :mrgreen:

    1. hafizmd
      hafizmd December 4, 2013 at 7:12 am | | Reply

      hehe…belum jumpa lagi penjual ‘sebaik’ ini…hehe

  12. TehR
    TehR December 3, 2013 at 5:26 pm | | Reply

    semangat semangat
    seronok tu siapa yang dapat 1 sales sehari

  13. hafiz
    hafiz December 3, 2013 at 5:28 pm | | Reply

    Bagus tips ni, lepas cari affiliates yg bagus2lah

  14. sabree hussin
    sabree hussin December 3, 2013 at 6:39 pm | | Reply

    Aku ada banyak benda nak kena beli ni

    memang kena tambahkan lagi banyak promosi nampaknya

  15. Sya Isya
    Sya Isya December 4, 2013 at 4:07 am | | Reply

    yeay. ni yang best. komisen naik 2x ganda. nasib baik join awal2 😀

  16. encikarman
    encikarman December 4, 2013 at 4:33 am | | Reply

    nak pakai umpan cengkerik ke lipas ni?

  17. hafizmd
    hafizmd December 4, 2013 at 7:13 am | | Reply

    Betul sangatlah apa yg lu cakap ni. Kalau salah pilih tukang jual, puas emel mintak approve pending sales…nak makan tahun dah…hoho…

    apa2pun…nak kena tambah ilmu lagi ni…ermmm

  18. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah December 5, 2013 at 1:08 am | | Reply

    Banyak kena belajar dengan sifu titan lagi.. 😛

  19. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 5, 2013 at 7:56 am | | Reply

    Tips yang menarik abg Titan! 😆

  20. Hairul Hissam
    Hairul Hissam December 5, 2013 at 10:26 am | | Reply

    kalau terlalu tinggi pula.. org takut nak beli pula sebab harga produk tentulah mahal kan.. 😀

  21. puteri kasih
    puteri kasih December 5, 2013 at 10:58 am | | Reply

    harga produk dan komisen yang berpatutan..selalunya itulah yang menjadi pilihan puteri..

  22. papa mifz
    papa mifz December 6, 2013 at 3:20 am | | Reply

    makin masyuklah bro lepas nih…=)

  23. Asyrof Asri
    Asyrof Asri December 6, 2013 at 10:07 am | | Reply

    Nilai RM50 tu, serius memang besar.

    ..dan amat bernilai bagi seorang yang bergelar pelajar.

    Boleh pergi kedai, makan cendol dengan sepuasnya. 🙂

    Boleh beli barang dapur kat kedai 1 Malaysia.

    Fuh! Terbaik.

    InsyaAllah akan diusahakan. 🙂

  24. zie fauzi
    zie fauzi December 7, 2013 at 10:50 am | | Reply

    setakat ni join program affiliate yg ada kena mengena dgn hobi..dan harga produk tu tak la berapa mahal sgt..harga mampu milik… senang sikit nak promote dan pembeli pun tak teragak2 nak beli.. kalau mahal sgt pun org akan fikir byk kali nak beli ke tidak…

  25. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 December 11, 2013 at 5:35 am | | Reply

    Yang penting kena rajin buat artikel promosi selalu kan….

  26. Hafizul
    Hafizul December 13, 2013 at 9:44 am | | Reply

    Emm kalau saya jual produk ni laku macam jual goreng pisang panas kan sedap..letak umpan, umpan busuk macam tu jer..malas dah nak fikir rasanya..hehe

  27. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi January 16, 2014 at 10:02 am | | Reply

    ada lagi ke yang kasi tinggi selain daripada jobdirumah…?

  28. farid laham
    farid laham January 16, 2014 at 10:45 am | | Reply

    betul tu..komisen yang tiggi dapat menarik lebih ramai ahli aff yang aktif 🙂

  29. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 17, 2014 at 9:09 am | | Reply

    best betoi komisen JDR ek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.