24 Responses

  1. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 3, 2013 at 4:01 pm | | Reply

    hehehe…sayakah Cik F tu?hahaha 😆

  2. paan
    paan December 3, 2013 at 4:06 pm | | Reply

    RM 149 untuk tablet 7 inci memang sangat murah.

    Berbaloi sgt la spec dengan harga tu kan. Tp , disebabkan smartphone pun belum ada lagi. So , better kumpul duit untuk beli smartphone dulu.hehe

  3. wazy
    wazy December 3, 2013 at 4:07 pm | | Reply

    Boleh tahan juga tablet ni,harga memang berbaloi..anak sedara minat main tablet jugak

  4. akubiomed
    akubiomed December 3, 2013 at 4:36 pm | | Reply

    Buat untuk anak-anak memang sesuai. Tempoh hari kena lempar oleh anak pecah skrin. 🙂

  5. fazrol
    fazrol December 3, 2013 at 4:42 pm | | Reply

    Aku takut tak tahan je…

  6. Irwan Alessa
    Irwan Alessa December 3, 2013 at 4:47 pm | | Reply

    budak sekarang memang pandai men tablet tu.. umur kita dulu ape pun tak tahu.. haha tahu men guli je lah..

  7. hafiz
    hafiz December 3, 2013 at 5:32 pm | | Reply

    Boleh belikan untuk anak aku nanti..l

  8. ema
    ema December 4, 2013 at 1:00 am | | Reply

    murah memang murah…tahan berapa lama agaknya…pernah beli yg murah tak sampai setahun dah out…huhuhu

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:40 pm | | Reply

      Kena jaga elok-elok la.

      Baru boleh tahan lama maa.. :mrgreen:

  9. zool
    zool December 4, 2013 at 3:32 am | | Reply

    hm.. cam best je

  10. holland
    holland December 4, 2013 at 5:12 am | | Reply

    upload stock rom die bleh x

  11. hafizmd
    hafizmd December 4, 2013 at 7:30 am | | Reply

    ok dah tu ngn harga..ngam ngam jer =)

  12. Hairul Hissam
    Hairul Hissam December 4, 2013 at 1:51 pm | | Reply

    mmmg sesuai dgn harganya…

  13. papa mifz
    papa mifz December 4, 2013 at 4:51 pm | | Reply

    kalau tablet skrg dah rosak boleh consider beli buat anak main…

  14. Ismail N
    Ismail N December 5, 2013 at 3:42 am | | Reply

    wokey, dapat bonus, kawe order dari Lazada :mrgreen:

  15. puteri kasih
    puteri kasih December 5, 2013 at 10:51 am | | Reply

    kira berbaloi la ngan harganya kan

  16. Denaihati
    Denaihati December 5, 2013 at 1:30 pm | | Reply

    murah gila ni. jaga elok-elok rasanya boleh tahan lama.

  17. Asyrof Asri
    Asyrof Asri December 6, 2013 at 10:14 am | | Reply

    Siapa yang bergelar Jutawan @ Usahawan berjaya tu.

    InsyaAllah, rasanya boleh beli 10 tablet atau 30 dan keatas tablet ni & sedekahkan kat anak-anak yatim.

    InsyaAllah, berbaloi sangat. 🙂

  18. Arman
    Arman December 7, 2013 at 3:32 am | | Reply

    Memang aku tengah cari tablet harga bawah RM200 ni. Aku nak beli 2 biji. Anak aku asyik berebut je nak main ipad. Tunggu bonus bulan januari nanti , lazada tunggu aku. harap masih dapat beli dgn harga murah mcam ni…

  19. Hafizul
    Hafizul December 13, 2013 at 9:41 am | | Reply

    la…ingtkan boleh buat call..baru jer nak beli tadi..hehe

  20. 2013 pergi tak kembali, 2014 datang dengan harapan. | ahmadfaizal.com

    […] try macam-macam gadget seperti Tenko T7, Samsung S4 dan Ninetology […]

  21. farid laham
    farid laham January 23, 2014 at 2:42 am | | Reply

    patutlah ramai orang beli tab ni…tp sayang xblh bt call kan..

  22. shenta
    shenta October 14, 2014 at 3:08 pm | | Reply

    Sya pnh bli tab ni..tahan lasak..beli untk ank sy baby learning..hampir setaun pakai..b3 tahan lma..full cas tahan la 2 hri..tu untk bby yg mngadap..org tua mcm kt ni xtaw pulak brapa lm boleh than..tp sygnya tab tu dah rosak sbb bby sy pijak..hmpuk ats tilam lntai screen xpcah tp blank je..nk anta baiki mcm xbbaloi..pd yg nk bg kt ank ssuai la sbb than lsak n murah.

  23. Faizal
    Faizal April 6, 2017 at 2:26 am | | Reply

    Bole simpan video x nk bg anak tgk video jer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.