68 Responses

  1. akubiomed
    akubiomed December 4, 2013 at 1:20 am | | Reply

    Fuh dia sudah buka langkah Silambam. Bahaya orang Banting nih. πŸ™‚

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:03 am | | Reply

      Gua mana layan silambam maa

      gua layan silat cekak hanafi ajerrr. haha. :mrgreen:

  2. Man
    Man December 4, 2013 at 1:40 am | | Reply

    lawan tetap lawan!!! entri aku tak siap lagi..hahaha

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:05 am | | Reply

      wah..

      ada gak yang nak melawan nih. haha

  3. kak ina kl
    kak ina kl December 4, 2013 at 1:49 am | | Reply

    πŸ˜‰ Ramai gak yang join contest ni..good luck buat mereka semua

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:11 am | | Reply

      Yah, good luck untuk mereka semua.

      Cukup rajin maa..hoho

  4. Bin Muhammad
    Bin Muhammad December 4, 2013 at 1:59 am | | Reply

    Dasyat juga permainan Contest SEO Erady ni…Mencabar Blogger!
    Mampukah Titan ditewaskan…31 Dec menjadi saksi.

    p/s: sukakan semangat anda!

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:13 am | | Reply

      Artikel dah kena tinggal jauh dah.

      haha..sabar ajelah. 😈

  5. onlajer
    onlajer December 4, 2013 at 2:14 am | | Reply

    yeah yang penting mesti ada blog baru boleh join tak gitu der ekeke

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:13 am | | Reply

      tak kisahlah blog baru ker, blog lama ker..

      janji support contest ni. hehe

  6. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 4, 2013 at 2:19 am | | Reply

    artikel tak boleh blah, gambar tak boleh blah. Ini tak boleh jadi. kah kah. Power power! Tunggu masa je nak guna point no 5. belek2 artikel yang join, ada yang main kasar. tunggulah.

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:14 am | | Reply

      apa yang tak boleh belahnya. Gi ambil kapak, boleh aje belah.

      Haha..

  7. nazra
    nazra December 4, 2013 at 2:59 am | | Reply

    waaaaaa tips pecah lubang. kalau tak dimanfaatkan jugak, tak tau lah nak kabo amenda lagi πŸ˜€

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:16 am | | Reply

      mana ada tips pecah lubangnya.

      tips biasa-biasa aje maa.

  8. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 4, 2013 at 3:11 am | | Reply

    Aku masih lagi dalam proses nak cedok ilmu..newbie sangat ni..cedok jangan tak cedok. πŸ™‚

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:19 am | | Reply

      cedoklah selagi yang kita mampu.

      aku pun masih banyak lagi kena belajar nih.

  9. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 4, 2013 at 3:11 am | | Reply

    sedang menuntut ilmu disini πŸ˜†

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:21 am | | Reply

      Kalau ada, ambil dan amalkan.

      Kalau tak ada, pun kena ambil dan amalkan apa yang patut. haha..

  10. terbaek network
    terbaek network December 4, 2013 at 3:14 am | | Reply

    hehe terbaiklah…sy punya dah ke page kedua huhu

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:25 am | | Reply

      Sekarang ni, entah gi mana dah artikel aku tu.

      haha..

  11. Denaihati
    Denaihati December 4, 2013 at 3:15 am | | Reply

    tips dah ada, selamat mencuba semua dan good luck bro.

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:38 am | | Reply

      Ya.

      Tinggal ikut dan follow aje. haha.

  12. cikgu hailmi
    cikgu hailmi December 4, 2013 at 4:30 am | | Reply

    Dah.. takyah cakap banyak Titan
    Jom aku bawak hang makan cendol!

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:39 am | | Reply

      ingat hang dok satu taman dengan aku kah..

      jauh tuuuu.

      haha

  13. encikarman
    encikarman December 4, 2013 at 4:42 am | | Reply

    best best.. tak nak dedahkan semuanya tuh, aku tunggu2 gak nih kalau2 tertulis kat entri tuh.

    ” kasi pekat dgn kata kunci ” <— ini yang blogspot menang contest klinikcinta ni.

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 8:44 am | | Reply

      Baca artikel-artikel lama aku.

      Ada banyak dah aku cerita bab “rahsia” tu. haha.

  14. sohoque
    sohoque December 4, 2013 at 4:47 am | | Reply

    caya lah sifu.. buah kilas ada lg tu.. yg tu tak leh dedahkan.. hehehehe..

    p/s: aku ingat nak pi banting la utk belanja En Titan ni cendol. untung2 dia bg buah kilas dia

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 9:20 am | | Reply

      Meh..meh..

      Gua tengah berkampung dibanting nih. haha

  15. kakiblog
    kakiblog December 4, 2013 at 5:29 am | | Reply

    kita akan tengok siapa pemenangnya nanti..pentas SEO masih terlalu luas untuk bertempur!

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 9:21 am | | Reply

      Ya.

      Jangan mudah mengaku kalah sebelum berjuang. hehe

  16. eyriqazz
    eyriqazz December 4, 2013 at 6:05 am | | Reply

    Terbaik..lepas ni nak join seminar SEO mr titan pula….

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 9:22 am | | Reply

      Haha..

      bilalah agaknya aku nak buat. Tak tahu la bila. Haha..

  17. ajumohit
    ajumohit December 4, 2013 at 6:21 am | | Reply

    good luck bro, nak join tp tgh kumpul ilmu

    1. titan
      titan December 6, 2013 at 9:47 am | | Reply

      join aje.

      tak perlu tunggu sampai pandai baru nak join. hehe

  18. nizam ijam
    nizam ijam December 4, 2013 at 6:25 am | | Reply

    memang teror mamat ni main SEO..hehehehhee πŸ˜€

  19. hafizmd
    hafizmd December 4, 2013 at 7:09 am | | Reply

    Ni mesti jurus kecendolan tanpa bayang…fuh!

  20. reezluv
    reezluv December 4, 2013 at 8:05 am | | Reply

    maceh sebab bagi tips yang tak terkalah..aku nampak dah situ..taktik jahat tu aku akan buat gak nanti..ehehe.. :mrgreen: nak cecuba gak ni..

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:36 pm | | Reply

      peh, nampak aje hang ye. haha..

  21. azwan
    azwan December 4, 2013 at 8:22 am | | Reply

    tips yang menarik dan boleh diaplikasikan segera ni

  22. SA
    SA December 4, 2013 at 9:04 am | | Reply

    aku pun nak belajar taktik jahat tu
    bukan nak buat jahat tapi nak elak dari buat jahat

  23. Khairul Zamri
    Khairul Zamri December 4, 2013 at 9:26 am | | Reply

    perghh entri ni pun ade teknik dan taktikal jugak hehehe nampak2 πŸ˜›

  24. Irwan Alessa
    Irwan Alessa December 4, 2013 at 9:50 am | | Reply

    tak tahu berapa banyak dah ” entri repekan ” yang aku baca melalui blog ni dan earncent tu.. tetapi bagi aku kesemua point yang ko beri memang aku simpan dan aku baca.. nanti la aku free aku godek entri semua.. hehe..

    bab yang blogspot tu memang aku setuju.. sebab aku dah dapat lihat banyak contest seo yang pernah aku jumpa memang blogspot ada yang menjadi pemenang..

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:37 pm | | Reply

      Hehe..

      Rajin hang ni ye rupanya. :mrgreen:

  25. kaykillua
    kaykillua December 4, 2013 at 12:13 pm | | Reply

    Bila otai mengganas..hahah.
    (Psst…Tuan, jom makan cendol nak? gua nak bawak laptop sekali ni! πŸ˜† )

  26. sho
    sho December 4, 2013 at 2:00 pm | | Reply

    memang dah agak , pasti ada back up artikel……

  27. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi December 4, 2013 at 2:44 pm | | Reply

    Gua belasah saja, janji ada masuk page. Page berapa tak kisah sebab nak banding yang top no 1 dengan sendiri punya….masih tak faham lagi dengan SEO ni!

    1. TehR
      TehR December 4, 2013 at 3:08 pm | | Reply

      setuju sangat
      belasah saja janji masuk page

      tak dapat page 22, page 2 pun jadi la

  28. Muaz
    Muaz December 4, 2013 at 2:45 pm | | Reply

    mantap..

    tips ni kalau boleh kopi mmg terbaik.. πŸ™‚

  29. raudzah
    raudzah December 4, 2013 at 3:44 pm | | Reply

    thanks for the tips tuan..walaupun bagi half-half…moga berjaya

  30. Asyrof Asri
    Asyrof Asri December 4, 2013 at 4:44 pm | | Reply

    Alhamdulillah,

    Tipsnya dah nampak.

    Cuma perlu buat dsan tawakal.

    Hahah ..

    InsyaAllah ada rezeki menang, okay dah .. πŸ™‚

  31. papa mifz
    papa mifz December 4, 2013 at 4:47 pm | | Reply

    wah macam ramai jer yang join contest nih…

  32. hatiputera
    hatiputera December 4, 2013 at 5:33 pm | | Reply

    Wahh..Cikgu SEO dah keluarkan tendangan tanpa bayang dia.

  33. Ismail N
    Ismail N December 5, 2013 at 3:42 am | | Reply

    Adeh.. banyak petua ehh.. Thanks sbb sharing.

  34. puteri kasih
    puteri kasih December 5, 2013 at 10:41 am | | Reply

    itu dia cikgu SEO sudah ada backup artikel..hehe

  35. cik matahariku
    cik matahariku December 5, 2013 at 12:09 pm | | Reply

    wahh, terbaiklah En,Titan, suka.suka!Dia dah keluar entri back up tu.Jangan risau dan susah hati, saya akan tiru mana-mana teknik dan taktikal yang boleh..ahaha..

  36. hafiz
    hafiz December 5, 2013 at 4:31 pm | | Reply

    Sekali otai seo bg tips lah

  37. Kikie
    Kikie December 5, 2013 at 5:51 pm | | Reply

    Masha Allah…

    rezeki tak tidur malam dan rezeki walk blogging…

    Jazakallahu khairan akhi…

    dengan artikel tuan ni saya dah mula nampak pergerakkan SEO.

    saya positif dalam setiap penyertaan, kalah menang adat lah, tuah ayam nak dikaki, tuah kita tak siapa tahu…

    janji usaha, doa, tawakal kan titan…

  38. Kikie
    Kikie December 5, 2013 at 6:01 pm | | Reply

    ohye Titan lagi satu nak tanya tang ‘BACKUP’ tu, maknanya blogger yang menggunakan hosting blogspot lah ya? walaupun domain sendiri?

  39. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin December 6, 2013 at 7:20 am | | Reply

    Menarik nie, tapi kalau nak join mungkin tidak buat masa nie…mungkin akan datang…

  40. Bean Moreno
    Bean Moreno December 6, 2013 at 8:30 am | | Reply

    pergh ini orang jangan bikin main2 dia gila… seruba dia punya abang haha πŸ™‚

  41. munir ardi
    munir ardi December 6, 2013 at 12:01 pm | | Reply

    kontes seo penuh dengan trik

  42. Arman
    Arman December 7, 2013 at 3:14 am | | Reply

    Aku nak buat artikel pekat dgn kata kunci, try and error. Banyak benda lagi perlu di belajar…seo..seo..seo..

  43. cik tom
    cik tom December 7, 2013 at 6:20 pm | | Reply

    dah tgk ramai join…hehe..good luck titan!!

  44. Sofinah Lamudin
    Sofinah Lamudin December 9, 2013 at 7:14 pm | | Reply

    πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

    otai SEO upanya…

  45. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 December 11, 2013 at 5:48 am | | Reply

    Memang ramai gak nak nak tahu cara JAHAT tu…. nak menang punya pasal….hohohoho

  46. Hafizul
    Hafizul December 13, 2013 at 9:37 am | | Reply

    Ok..terima kasih kongsikan..contest eridy tu malas dah nak fikir..memang tak ada harapan dah Pondok Kecil nak menang..sipi2 lagi lah tak ada..emm

  47. Siapa Cikgu Titan Ahmad Faizal | skrinaku

    […] banyak blog. Hingga berpuluh-puluh pun ada. Dan mereka memang Blogger Otai. Salah seorangnya ialah 47ca43bb5d310276f0c37c3ad3272fb0Ahmad Faizal. Blogger bijak dengan teknik SEO. Teknik untuk cari duit internet. Blog beliau balik-balik cerita […]

  48. Contest SEO Eridy | skrinaku
    Contest SEO Eridy | skrinaku June 7, 2014 at 6:15 am |

    […] Kalau mahu korang boleh baca banyak tips lagi dalam blog >>Β Cikgu Titan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.