46 Responses

  1. Akuro San
    Akuro San December 6, 2013 at 8:41 am | | Reply

    untung Amir Rizqi… ada Pak Cik yang rajin buatkan dia susu tengah-tengah malam… huhu~

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 9, 2013 at 12:29 am | | Reply

      Bro titan berlatih untuk persedian ini akak. pak cik yang baik.

  2. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 6, 2013 at 8:43 am | | Reply

    Ko sebut event esok baru aku teringat aku tak reply email lagi..hahaha

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 9, 2013 at 12:27 am | | Reply

      Kena replay tu. Insyaallah ada rezeki nanti.

  3. SA
    SA December 6, 2013 at 8:53 am | | Reply

    even kat mana la pulak
    aku ni memang tak ada nasib nak join even

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 9, 2013 at 12:25 am | | Reply

      Nanti sifu titan cerita kita boleh baca dan tahu kat mana event tu SA.

  4. HannyAbdullah
    HannyAbdullah December 6, 2013 at 8:54 am | | Reply

    Bilalah makcik beg besar ni dapat merasa cendol banting kan 🙁 (merajuk arr cam ni)

    Berkenaan anak kak long..wahh dah boleh pilih tarikh dah ni..dah pandai jaga baby..hehehe

    Blogging..masih lagi belajar dan terus belajar,selalu gak masuk sini nak cari ilmu..boleh kan

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:47 pm | | Reply

      kasi turun banting la.

      Nanti boleh belanja gua plak. :mrgreen:

  5. suri
    suri December 6, 2013 at 8:54 am | | Reply

    pergilah cuti sekolah kan masih panjang

  6. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 6, 2013 at 9:03 am | | Reply

    1) hang memang adik dan pakcik yang soleh.
    2) aku agak cendol tempat aku lagi ramai awek comel
    3) blogging tu ibarat makan cendol. kena makan perlahan-lahan, tapi selalu. baru rasa nikmatnya.
    4) no 3 tu aku merepek. 😀

  7. Denaihati
    Denaihati December 6, 2013 at 9:26 am | | Reply

    amirr rizqi , nama kita dekat dah. nanti besar sikit boleh mencendol sambil blogging dgn pakcik titan…..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 9, 2013 at 12:20 am | | Reply

      Nama-nama yang hebat dalam dunia blogger tanah air. 😛

  8. munir ardi
    munir ardi December 6, 2013 at 11:57 am | | Reply

    eloklah ada persiapan terlebih dahulu sebelum meniman anak sendiri di kemudian hari

  9. kaykillua
    kaykillua December 6, 2013 at 12:22 pm | | Reply

    Sensei! Cendol shah alam nak? :mrgreen:

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 9, 2013 at 12:21 am | | Reply

      Shah Alam kat mana codol yang sedap yea? :mrgreen:

  10. sukma
    sukma December 6, 2013 at 1:35 pm | | Reply

    sedap sangat cendol banting tu? aku tak ernah sampai sana lagi…jom singgah cendol melaka lak kat terpi sungai melaka sure tambah 7x….hihi

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:48 pm | | Reply

      nanti kalau ada masa, singgah-singgah la ye.

  11. TehR
    TehR December 6, 2013 at 3:03 pm | | Reply

    dah pandai jaga budak kecil ni
    nampaknya dah boleh sangat dah ni
    dah cukup syarat dah

  12. Hairul Azni
    Hairul Azni December 6, 2013 at 3:20 pm | | Reply

    Macam tak percaya la lu buat susu pukul 3 pagi..snap gambar la..baru ada bukti..haha.. 😉

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:48 pm | | Reply

      Sila percaya.

      Gua takde masa nak snap-snap gambar selfie. haha..

  13. Bahrain
    Bahrain December 6, 2013 at 3:33 pm | | Reply

    memang dah boleh jadi bapa ni..haha

  14. akubiomed
    akubiomed December 6, 2013 at 5:33 pm | | Reply

    Untung anak buah ada pakcik yang boleh diharap. 🙂

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 9, 2013 at 12:31 am | | Reply

      Pakcik yang disayangi anak buah ni nanti bro titan. 😛

  15. Arman
    Arman December 7, 2013 at 2:41 am | | Reply

    Cendol tu aku memang teringin nak makan. Pasal jaga baby, pengalaman aku dah 3 org anak ni. Waktu malam dlm 2 jam sekali baby akan menangis minta susu. Jadi bila tidur set dlm otak akan bangun setiap 2 jam. jadi taklah terpaksa sangat rasa nak bangun tidur…hati pun senang.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 9, 2013 at 12:34 am | | Reply

      Macam ni yea. Tips yang berguna ini. 😛

    2. titan
      titan January 28, 2014 at 8:45 pm | | Reply

      kalau aku, memang badan dah sakit-sakit dah. haha..

  16. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 7, 2013 at 3:36 am | | Reply

    yeah!terbaik! 😆
    cendol menyendol FA suka.hahaha

  17. papa mifz
    papa mifz December 7, 2013 at 6:41 am | | Reply

    kene turun Banting nih , nak rasa cendolnya , betul ke sedap sangat…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah December 9, 2013 at 12:18 am | | Reply

      Betul tu. Kena turun banting ramai-ramai. Ajak sifu titan sekali.. 😮

  18. zool
    zool December 7, 2013 at 10:44 am | | Reply

    baguslah tu.. dah training buat susu anak.. ganti pampers pun mesti dah cekap ni

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:46 pm | | Reply

      Yap.

      Training itu penting. Hehe..

  19. cik tom
    cik tom December 7, 2013 at 6:37 pm | | Reply

    mmg pakcik mithali ni 3pg buat susu..hehe
    income jdr tue rs mmg slow bl dah naik jd rm97 ni..huhu

  20. baby comel
    baby comel December 8, 2013 at 5:10 pm | | Reply

    pheww, mmg pakcik soleh betul buat susu kul3 pagi.. fuhh, nanti biasa lah tu kan. Haa, sape cakap lelaki ego. Kalau ego xdenye nak turun dapur buat susu kan, kan bro kan hehehe.. Cakap pasal cendol, really miss my abah yg kat Kuching sana tu. he loves cendol very much.

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:44 pm | | Reply

      hehe..

      nak buat macam mana. Orang hensem memang macam gitu. :mrgreen:

  21. ajumohit
    ajumohit December 8, 2013 at 10:10 pm | | Reply

    untung ada adik cenggini, tak payah suruh pandai2 je menolong, seronok baca ttg pencapaian blogging tu

  22. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah December 9, 2013 at 12:16 am | | Reply

    Tahian bro titan. Masyuk sahaja yea. Semoga rezeki bertambah-tambah. Nanti nak makan cendol juga.. 😛

  23. hafizmd
    hafizmd December 9, 2013 at 12:36 am | | Reply

    Gua percaya bulat2 sebab gua tau hang memang rajin…

  24. khairul asrol
    khairul asrol December 9, 2013 at 10:35 am | | Reply

    berlatih nak jadi bapa. fuhh tapi bini hang nanti kan banyak. larat ke? bhhaha

  25. Ismail N
    Ismail N December 9, 2013 at 2:28 pm | | Reply

    Hmm.. bila lak kawe nak rasa cendol banting ni. Next time, kawe balik KL, kawe whatsapp lu lah k. Kita jumpa kat Banting k.

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:42 pm | | Reply

      datang aje bila hang rasa nak datang. hoho

  26. reezluv
    reezluv December 10, 2013 at 4:24 am | | Reply

    untung la ada event nak pegi..ahaha..memacam kisah..

  27. wak Mykrk
    wak Mykrk December 10, 2013 at 9:57 am | | Reply

    Alhamdulillah……. sejuk perut nenek mengandungkan Pakcik Titan……. 😉

  28. wak Mykrk
    wak Mykrk December 10, 2013 at 10:01 am | | Reply

    Saya cuba sign up Tips Titan. Error ini keluar:

    This sign up form is not working. Please contact the website administrator.

  29. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 December 11, 2013 at 5:39 am | | Reply

    Untung la si Amir tu ada PAMAN yang baik hati… confirm lepas nie dapat banyak mainan….hehehe

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:43 pm | | Reply

      Haa..tau takpe. Haha..

  30. Hafizul
    Hafizul December 13, 2013 at 9:32 am | | Reply

    Wah-wah…nanti jangan lupa snap gambar dia yer..lepas tu upload dalam ni..emm ingt tu..yer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.