26 Responses

  1. TehR
    TehR December 6, 2013 at 4:27 pm | | Reply

    adoi laaa
    hal blog pun aku dah banyak sakit kepala
    hal facebook lagi la aku tak tahu

    banyaknya benda nak kena belajar

  2. Kikie
    Kikie December 6, 2013 at 4:45 pm | | Reply

    Speechless jap Titan…

    mata terkebil2.. mcm confuse mcm faham…

    apa pun tQ for sharing, pasti kalau jumpa depan2 confirm kie buat!

  3. anuar
    anuar December 6, 2013 at 4:53 pm | | Reply

    Nampak berbaloi dapatkan panduan tingkatkan like cara pro.. beli sekali, untung berkali-kali.

  4. hafizmd
    hafizmd December 6, 2013 at 6:16 pm | | Reply

    Fb ads…hohoho….tgh study gak ni sikit2…

  5. Arman
    Arman December 7, 2013 at 2:51 am | | Reply

    Cepat beli, kalau En. Titan dah rekomen aku yakin memang bagus produk ni.

  6. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 7, 2013 at 3:40 am | | Reply

    mengumpul duit utk beli kitab jambu tu.hahaha..

  7. onlajer
    onlajer December 7, 2013 at 6:02 am | | Reply

    Nak kena pakai facebook juga lah ni

  8. papa mifz
    papa mifz December 7, 2013 at 6:25 am | | Reply

    kalau modal rendah hasil mantap memang berbaloi…=)

  9. zie fauzi
    zie fauzi December 7, 2013 at 10:44 am | | Reply

    FB ads mmg berbaloi kalau kena gaya… pernah guna masa aktif bisnes.. best sgt..skrg ni stok tak berapa ada.. stop sat….

  10. Muaz
    Muaz December 7, 2013 at 3:26 pm | | Reply

    nak coaching dengan bro pasal hal blog boleh.. haha

  11. OH Ping Blog
    OH Ping Blog December 7, 2013 at 6:06 pm | | Reply

    spe dpt conquer fb, dye raja..
    kan titan

  12. cik tom
    cik tom December 7, 2013 at 6:47 pm | | Reply

    nak kena blaja ni bab fbads..nak tmbh income lebih 2014…huhu..

  13. hatiputera
    hatiputera December 7, 2013 at 11:55 pm | | Reply

    Ramai dah berjaya dengan iklan kat FB nie tetapi aku tak tahu nak mula kat mana.

  14. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi December 8, 2013 at 5:50 am | | Reply

    Jarang sangat maik facebook ni, nak kena mula main dengan FB dulu lah nampaknya

  15. zool
    zool December 8, 2013 at 11:53 am | | Reply

    macam best je.. kena cuba ni.. memang fb byk bantu nak tingkatkan sales

  16. kaykillua
    kaykillua December 8, 2013 at 1:18 pm | | Reply

    Kalau dah sifu yang rekemen..sape tak caye? Ni yang gatai nak beli nih.Tapi blogging pon belom master lagi.Sabar..sabar…

  17. baby comel
    baby comel December 8, 2013 at 5:01 pm | | Reply

    saya ada fesbuk pun serupa mcm xde. basic fesbuk pun saya xlepas lagi. adoiii. hehe, dtg mengeluh kat sini plk 😀

  18. ajumohit
    ajumohit December 8, 2013 at 10:08 pm | | Reply

    kene pilih target market yg sesuai.

    p/s nak minta iZin copy info ttg produk al
    ansar health ye, tq 😉

  19. hafizmd
    hafizmd December 9, 2013 at 12:38 am | | Reply

    Tuan Oswald, senang nak kontek dia ni kat fb..ciri2 IM yg boleh dipercayai..baguih2 =)

  20. suri
    suri December 9, 2013 at 7:08 am | | Reply

    hari kumpul memang banyak tu

  21. Bahrain
    Bahrain December 9, 2013 at 8:36 am | | Reply

    sesuai untuk mereka yang ingin berniaga..

  22. Ismail N
    Ismail N December 9, 2013 at 2:19 pm | | Reply

    bagus panduan ni… boleh lah kawe rujuk jugak..

  23. anif
    anif December 9, 2013 at 2:47 pm | | Reply

    Bila ada projek besar nanti boleh guna teknik ni. Sekarang cerap seberapa banyak maklumat yang boleh. 😀

  24. reezluv
    reezluv December 10, 2013 at 4:26 am | | Reply

    dh..lama dah gua beli produk ni..fbads pun lama dah aku buat..memang best kutip sales dari program affiliate..hohoh..tambah plak ada fanpage..USD1, aku penah buat dekat 200 likes..bukan senang tu..hhooo

  25. hafiz
    hafiz December 11, 2013 at 7:16 am | | Reply

    nanti boleh buat panduan entri ini

  26. Hafizul
    Hafizul December 13, 2013 at 9:28 am | | Reply

    malas dah nak buat menda ni..habuk jer dapat,..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.